- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
-
Kriz geldiginde naneli sekeri dilinde tut hem ferahlatir hemde icme istegi gecerKriz geliyor da atlatmak başarı işte. Siz nasıl atlatabiliyorsunuz 49 saat müthiş bi zaman bence en zor zaman ilk iki gün sanırım çünkü :) imreniyorum valla nolur içmeyin dayanınnnnn
daha onceki irademle bıraktiğım zamanlarda tecrübelerimle sabitlediğim bi kaç tiyo vereyim size kriz geldiği zaman bi bardak su alıp yudum yudum içmek krizi ciddi şekilde geçiriyor onun dişinda ağzinda karanfil çiğnemekde siğara yoksunluğuna iyi geliyor (irademle 1 ay içmemiştim) siğarayi tam krizler bittiği rahatladiğım zaman yaktim başardim nasil olsa birakabilırim diye bi yanilgiya düşüp tekrar bi tane siğara yakınca geri ayni noktaya geldim.Kriz geldiginde naneli sekeri dilinde tut hem ferahlatir hemde icme istegi gecer
daha onceki irademle bıraktiğım zamanlarda tecrübelerimle sabitlediğim bi kaç tiyo vereyim size kriz geldiği zaman bi bardak su alıp yudum yudum içmek krizi ciddi şekilde geçiriyor onun dişinda ağzinda karanfil çiğnemekde siğara yoksunluğuna iyi geliyor (irademle 1 ay içmemiştim) siğarayi tam krizler bittiği rahatladiğım zaman yaktim başardim nasil olsa birakabilırim diye bi yanilgiya düşüp tekrar bi tane siğara yakınca geri ayni noktaya geldim.
Naptın kriz geçti mi başarıyla?Ben ust uste kriz atlatiyorum resmen
yine birakma aşamasindayim bugün sadece adet içtim pazartasi tek kalemde bırakiyorum cnm.Şuan içiyormusun peki hala sen de
sen ne yaptin nasil gidiyor.Nerden bulaştık bu pisliğe ya
Kriz geliyor da atlatmak başarı işte. Siz nasıl atlatabiliyorsunuz 49 saat müthiş bi zaman bence en zor zaman ilk iki gün sanırım çünkü :) imreniyorum valla nolur içmeyin dayanınnnnn
Suan itibariye 106 saat sizin harikasinizzzz :)Kizlar son durum ne ben saat gun saymiyorum 15 kasim saat 17 son sigara biriniz benim yerine hesaplayi verin saat sayip düsencemin yolu sapsın istemiyorum
Evet atlattimm kendimi temizlige verdim misss gibi camasir suyu kokuyorum :)Naptın kriz geçti mi başarıyla?
Ben de denedim ama olmadı pazartesi yine denicem ben de inşallahyine birakma aşamasindayim bugün sadece adet içtim pazartasi tek kalemde bırakiyorum cnm.
Evet atlattimm kendimi temizlige verdim misss gibi camasir suyu kokuyorum :)
Kizlar cok üzgünümdun gece binada yanlis calan yangin alarmindan sonra yaktim bi tane sonrasi pismanlik ama yilmak yok basarabilirim ;basarabiliriz
Süpersiniz ne kkadar oldu bırakalı ?Çok şükür bıraktım! Allah yeniden o yola düşürmesin
Yarın beraber başlayim siğarasiz hayata.Ben de denedim ama olmadı pazartesi yine denicem ben de inşallah
Aylin hanim daha önce champixle birakmiyi denemismiydiniz yoksa ben mi kisileri karistiyorumYarın beraber başlayim siğarasiz hayata.
Hayir ilk deneyimim ama başka bi ilaçla geçen yil iki ay birakmiştim ilaci verılen tarıhden once kestiğım için bi boşlukda siğaraya tekrar dondümAylin hanim daha önce champixle birakmiyi denemismiydiniz yoksa ben mi kisileri karistiyorum
Hayir ilk deneyimim ama başka bi ilaçla geçen yil iki ay birakmiştim ilaci verılen tarıhden once kestiğım için bi boşlukda siğaraya tekrar dondümbu defa ayni hatayi yapmicm ve birakicam bu siğara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?