SİGARA.....

Kriz geldiginde naneli sekeri dilinde tut hem ferahlatir hemde icme istegi gecer
daha onceki irademle bıraktiğım zamanlarda tecrübelerimle sabitlediğim bi kaç tiyo vereyim size kriz geldiği zaman bi bardak su alıp yudum yudum içmek krizi ciddi şekilde geçiriyor onun dişinda ağzinda karanfil çiğnemekde siğara yoksunluğuna iyi geliyor (irademle 1 ay içmemiştim) siğarayi tam krizler bittiği rahatladiğım zaman yaktim başardim nasil olsa birakabilırim diye bi yanilgiya düşüp tekrar bi tane siğara yakınca geri ayni noktaya geldim.

Şuan içiyormusun peki hala sen de

Kriz geliyor da atlatmak başarı işte. Siz nasıl atlatabiliyorsunuz 49 saat müthiş bi zaman bence en zor zaman ilk iki gün sanırım çünkü :) imreniyorum valla nolur içmeyin dayanınnnnn

Valla bugun yarim gun calistigim icin eve erken geldim daha zor oldu bende kendimi temizlige verdim daha yeni oturdum dus alacagim hala icmedim ve icersem buladar emegime yazik olcak diye telkin ediyorum kendimi siz nasilsinizzz

Kizlar cok üzgünüm dun gece binada yanlis calan yangin alarmindan sonra yaktim bi tane sonrasi pismanlik ama yilmak yok basarabilirim ;basarabiliriz

Olsun olsun üzülme. En azından beynimize içmemeliyim bırakmalıyım düşüncesi yerleşti ve içtiğimizde de suçluluk duyuyoruz. Bu bile güzel iyi bir gelişme. Bırakacağız. Bu geceden itibaren bidaha deneyeceğiö ben de.

Benim de tek sorunum kendimi inanılmaz boşlukta hissediyorum içmeyince sanki hiçbirşey yapmıyormuşum gibi geliyor. Ne çol vakit dolduruyormuş bu sigara hayatımızda meğer..

Aylin hanim daha önce champixle birakmiyi denemismiydiniz yoksa ben mi kisileri karistiyorum
Hayir ilk deneyimim ama başka bi ilaçla geçen yil iki ay birakmiştim ilaci verılen tarıhden once kestiğım için bi boşlukda siğaraya tekrar dondüm bu defa ayni hatayi yapmicm ve birakicam bu siğara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…