- 22 Ağustos 2009
- 587
- 107
- 323
- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
-
- #1.041
Teşekkürler. İnşallah.süpersin canim bayağı yol katetmişsin bi daha donüp bakmayalı o pisliğe.
Evet gerçekten öyle oldu. Çok şükür kurtulduk.Sayende esinde kurtulmus oldu demekki :)
Ecca aramıza hoşgeldin. Azminden dolayı kutluyorum. Sana tavsiyem paylaştığım videoları izlemen. İnan sigaraya olan bakış açısını inanılmaz değiştiriyor. Videoları sigarayı beraber bırakalım konusunda bulabilirsin. Kolaylıklar dilerim.kızlar meraba. öncelikle herkese mtlu ve huzurlu günler dilerim. Benim 2014 eylülen beri sigarayı bırakma mücadelem var. ilkinde 1 yıl bırakmıştım geri başladım. sonra 3-4 ay bıraktım. devamında ay ve gün bazında bıraktım. evet ben bırakmayı bırakmıyorum sürekli sürekli deniyorum. tabiki hep başarısız oluyom ama olsun bi gün bitecek:))şu an yine bıraktım. artık gün saymıyorum. son bir buçuk yıldır daha dikkatli olmaya çalışıyordum. şeytana uyup bi paket alsamda en az bi hafta içmiyordum ama sonuç hep hüsran.. bu defa çok azimliyim . ama dün gece rüyamda sabaha kadar sigara içtim.
Tebrikler insAllah bu birakis basarili oldugun olacak ve sende kurtulacaksin cok sevindim illettwn kurtuluyorsun :)kızlar meraba. öncelikle herkese mtlu ve huzurlu günler dilerim. Benim 2014 eylülen beri sigarayı bırakma mücadelem var. ilkinde 1 yıl bırakmıştım geri başladım. sonra 3-4 ay bıraktım. devamında ay ve gün bazında bıraktım. evet ben bırakmayı bırakmıyorum sürekli sürekli deniyorum. tabiki hep başarısız oluyom ama olsun bi gün bitecek:))şu an yine bıraktım. artık gün saymıyorum. son bir buçuk yıldır daha dikkatli olmaya çalışıyordum. şeytana uyup bi paket alsamda en az bi hafta içmiyordum ama sonuç hep hüsran.. bu defa çok azimliyim . ama dün gece rüyamda sabaha kadar sigara içtim.
Teşekkür ederim güzel sözlerin için . Allam nasıl Bi illetmiş bu . Benim en büyük derdim aşırı içiyordum duramıyordum . Ne işimi doğru düzgün yapabiliyordum ne de yapmam gereken kişisel işlerimi . Meğerse ben sadece sigara içiyormuşum:) sonradan farkettim. Bırakınca işlerim bitmeye başladı mutfakta daha az oturmaya başladım. Bariz oksijenim yetmiyordu. Sigarayı ne zaman bıraksam baş ağrım da beni bıraktı. İnş bu defa olur. evden çıkmıyorum:) çünkü her defasında başarısız oldumTebrikler insAllah bu birakis basarili oldugun olacak ve sende kurtulacaksin cok sevindim illettwn kurtuluyorsun :)
Ecca bence sen direniyorsun. Direnmeyi bırak ve o illetten kurtulduğun için kutlama yap. İnan direnirsen kaybedersin. İçmiyorum çünkü onsuzda herşeyden keyif alabiliyor muşum diyebilmelisin. "İçmeyi Çok istiyorum ama içmeyeceğim"in sonu ilk zayıf anında tekrar başlamaktır.arkadaşlar meraba. sanırım sigara bırakmadaki en başarısız arkadaşınız benim. :) geçen yine şeytana uydum salı günü içtim. neyseki bunu hemen kaptıyoruz. salıdan beri sigara içmedim evden dışarı pek çıkmıyorum bu aralar. çünkü çıkınca şeytana uyuyorum. tabiki sigarayı bırakmayı hiç bırakmıyoruz. üç gecedir rüyamda püfür püfür içiyorum. . hanımlar bu da beni yıldırmadı. inş bu defa olucak:) olmazsa da canım saolsun bi sonrakine olur:)) bu gün nerdeyse 5 litre su içtim. çikolata yedim. kısaca ne bulduysam yedim içtim . hadi hayırlısı. bei en çok korkutan sigar içen 45 yaş üstü kişilerin diş yapıları oldu. ayyy ne korkunç. sonra dudaklardaki sigara izleri. . . en büyük sebebim ise içmeye başladığımda duramamam. ya ben sigara içmekten başka hiç bişi yapmıyor muşum şaka gibi.
İnsallah bu sefer olacak denemekden vazgecmeyin.
Emin olun bizlerinde en azindan benimde aklima geliyor bir firt bir tek dal sizi en basa dondurur istek geldikce buunu unutmayin allen car izleyin istek oldukca neen biraktiginizi unutmamis oluyorsunuz ve yenilmiyorsunuz.
Ben biraktim kafamda bitti ne olursa olsun bu emegi bosa cevirmem sigarasiz cokk mutluyum.
Aldigim 3-4 kg galiba onlarida diyete basladim verecegim kisa surede verince de burada yazacagim. Sigara icmeyen ve ideal kiloda biri olarak yazacagim bu sefer.
En zoru bitti (zor sandigim) kilolarda sira :)[/QUOTE
Simdi ise cevremde 2 kisi inanamadi ve birakmayi dusunuyor biri yari cesaretli ki ben hic bisey demedim gorunce karar verdiler.
Digeri de birakicak 21 den sonra :) allen carr izleticwm onada[/QUO
insanlar bırakmayı zaten istiyordu basında da gündem olunca tetikledi galiba. E birde bizim gibi bıkmadan anlatan başarmış birini görünce yapabileceklerine inanıyorlar. Tam gaz anlatmaya devam
Bu kadar karamsar olma inan korktuğun kadar zor değil. Sana tavsiyem sigarayı beraber bırakalım ve isteksiz tiryakinin sayfalarını oku. İstemediğin kadar bilgi ve destekleyici görseller bulacaksın. İnan işe yarar. Önce sakinleş ve gerçekten istiyorsan yapmaman için hiç bir neden olmadığına inan. Bu gün 66 gün olmuş. Ne zaman neler yaşadık neler hissedip ne zamanlarda zorlandık, bunların hepsi sayfamda paylaştım. Kolaylıklar dilerim. Ve en kısa sürede aramıza bekliyoruz.kızlar merhaba bende geçen hafta 3 gün içmedim sonra kaynımın asker gecesiydi bira alkol alınca gene içtim.
Eşimde hiç istemiyor içmemi ben içince içiyordu, sonra bu haftaya girdik.Dün 1 tane içtim bugünde bi tane içtim dayanamıyorum galibaiçenleri görüyorum bankada çalıştıktan sonra içtim çok 5 sene oldu içiyorum şimdide stajere 1 tane paket aldırdım..
Ya almasam da otlakçılık yapıyorum ondan da ben hoşlanmıyorum of ne olacak böyle ilk bi kaç sayfayı okudum siz ne alemdesiniz bıraktınızmı
Bu kadar karamsar olma inan korktuğun kadar zor değil. Sana tavsiyem sigarayı beraber bırakalım ve isteksiz tiryakinin sayfalarını oku. İstemediğin kadar bilgi ve destekleyici görseller bulacaksın. İnan işe yarar. Önce sakinleş ve gerçekten istiyorsan yapmaman için hiç bir neden olmadığına inan. Bu gün 66 gün olmuş. Ne zaman neler yaşadık neler hissedip ne zamanlarda zorlandık, bunların hepsi sayfamda paylaştım. Kolaylıklar dilerim. Ve en kısa sürede aramıza bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?