- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
-
Çok mu canın çekti noldu?Kızlar ben içtim bugun ya oyle kacamak falanda değil baya 3 tane içtim bu saate kadar.(
Hiçte cekmiyordu aslında , ortama kapıldım. Yarın devam ama :)Çok mu canın çekti noldu?
Devam diyorsan çok da sorun yok bence sonuçta içtim diyip tamamen koyvermiyorsun. Olsun arada engellere takılırsın ama sonunda başaracaksın inşallahHiçte cekmiyordu aslında , ortama kapıldım. Yarın devam ama :)
Merhaba,Kızlar bende aranıza katılmak istiyorum yarından itibaren icmicem
Geçmiş olsun canım asıl şu anda içmemen lazım nasıl bi tiryakilikse buselam hanımlar bende bugün dişerime kanal yaptırdım bitane olsa da içsem diyorum nasıl bir manyaksam diş tedavisinden sonra bile canım çekiyor
çok haklısınız nerden bulaştık yaGeçmiş olsun canım asıl şu anda içmemen lazım nasıl bi tiryakilikse buama bak sapsağlıklı dişin oldu işte daha ne tekrar içipte batırma dişlerini
Maşallah canim sana bayağı yol aldin.14.günüm ve harikayım maşallahhh
Ay evet canım yaaa ama kilolarda yol almaya başladı bayaMaşallah canim sana bayağı yol aldin.
Benim inş yarın 1 ay bitiyorAy evet canım yaaa ama kilolarda yol almaya başladı bayasenin kaçıncı günün
Ayyy amin canım benim maşallah ne güzel canın istemiyor değil miiBenim inş yarın 1 ay bitiyordarısı sana olsun canim.
yok artik siradan geçiyor günler.Ayyy amin canım benim maşallah ne güzel canın istemiyor değil mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?