SİGARA.....

ben hayatımda 1 haftadan fazla bırakamadım yaaa seytanın bacağını kırarım inş bu sefer

ben hayatımda 1 haftadan fazla bırakamadım yaaa seytanın bacağını kırarım inş bu sefer
Bu benim 6. yada 7. denemem ilk 3 gün sonra 1 hafta sonra 20 gün sonra 1 ay sonra 1.5 ay yani her denememde biraz daha alıştim zaten uzmanlarda soylüyor 5.6 denemesonunda kişi mutlaka birakıyormuş çünkü her denemede bilinç altina yazilırmiş istek ve sonunda siğarayi yenermiş ben şimdi kendimi çok hazir hissediyorum büyük konuşmak istemiyorum ama bu defa bitii Allahin izniyle.

kızlar sızce nekadar zamandan sonra bıttı bu ıs dıyebılırız?

yani ömür boyu bıtmez bılıyorum ama. su psikolojiden çıkmak sigarayı daha az hatırlamak. nekadar zaman alır?

Zor bir soru..
Çünkü sigara bir çok insan tarafından kullanılıyor..
Hatırlamak insan beyninde bağdaştırma yoluyla olduğundan hiç unutamayacaksın.. Etrafında hep birilerini bu illeti içerken göreceksin..
Ona karşı olan hislerin yavaş yavaş nefrete dönüşecek.. İnsanları nasıl kandırdıklarını haytretle izleyeceksin.

Senin içme stilin birebir benimle aynıymış. Sabah nasıl zorlanıyorum içmeyince ama bak içmeden de oluyormuş gerçekten. İnşallah olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…