- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
-
iradenın anlamı yapmayı sevdiğiniz seye engel olmaya çalışmaktır zaten. sevmiyor olsaydınız bunun adı ırade olmazdı.Bi ara bıraktım en ufak sinir anı tetikledi açıkcası bırakmayı düşünmüyorum irade meselesi sevdiğim şeye irade gosteremem
ben hayatımda 1 haftadan fazla bırakamadım yaaa seytanın bacağını kırarım inş bu seferEvet canim geçen yil 1. buçuk ay bırakip kendime güvenim tavan yapınca arkadaş ortamindan 1 taneden bişey olmaz yanilgisiyla şuan yine huzurunuzdayimama şimdi kesin ve katti suretle vazgeçmemek şartıyla 24. günüm bugün.
eveett vallahi korktum bir an delilik yapar içerim çünkü bir kere 1 ayın sonunda içmiştimAllen ciShellShock u bir korku sardı şuan
Yok sen 4 ay da geçse hala içmiyor olacaksın kararlısın inşallah
Bu benim 6. yada 7. denemem ilk 3 gün sonra 1 hafta sonra 20 gün sonra 1 ay sonra 1.5 ay yani her denememde biraz daha alıştim zaten uzmanlarda soylüyor 5.6 denemesonunda kişi mutlaka birakıyormuş çünkü her denemede bilinç altina yazilırmiş istek ve sonunda siğarayi yenermiş ben şimdi kendimi çok hazir hissediyorum büyük konuşmak istemiyorum ama bu defa bitii Allahin izniyle.ben hayatımda 1 haftadan fazla bırakamadım yaaa seytanın bacağını kırarım inş bu sefer
kızlar sızce nekadar zamandan sonra bıttı bu ıs dıyebılırız?
yani ömür boyu bıtmez bılıyorum ama. su psikolojiden çıkmak sigarayı daha az hatırlamak. nekadar zaman alır?
gerçekten zor bir dönemmişSevgilim denize çıktı.. 6 ay dönmemek üzere.. O giderken zaten ölüyordum..
Sigara da tuzu biberi oldu...
bence 6 aykızlar sızce nekadar zamandan sonra bıttı bu ıs dıyebılırız?
yani ömür boyu bıtmez bılıyorum ama. su psikolojiden çıkmak sigarayı daha az hatırlamak. nekadar zaman alır?
Keşşşşkeeeeee :)
Var da her zaman yanımda değiller yalnız kalınca yakıyorum hemen
27 olacak bugün saat 15:00 daPeki senin kaçıncı günün..?
Senin içme stilin birebir benimle aynıymış. Sabah nasıl zorlanıyorum içmeyince ama bak içmeden de oluyormuş gerçekten. İnşallah olacakMiuLego ben kendimi düşündükçe hayret ediyorum sabah uyaninca ilk işim 1 siğara içmek olurdu sonrasinda kahvaltiya kadar aç mideye 2.3 tane içerdim sonra akşama kadar ful giderdim 1. 1.5 paket kendi siğara kokumdan kendim tiksinirdim ama bak şimdi 24 gündür tek nefes almadim ve çok mutluyum iste yeterki içten iste eminim sende zorlanmadan birakirsin.
inşşallahben hayatımda 1 haftadan fazla bırakamadım yaaa seytanın bacağını kırarım inş bu sefer
ben sabah sigaramı otobüsü kaçırmamak için bırakmıştımSenin içme stilin birebir benimle aynıymış. Sabah nasıl zorlanıyorum içmeyince ama bak içmeden de oluyormuş gerçekten. İnşallah olacak
aynennnnnsürekli sigarasız biri olsa aslında kolay olur dimi
pişman olduysanız sorun yok bence... hemen şimdi tekrar içmemek için direnebilirsiniz? kendinizi zorlamayın bu sefer daha çok istersiniz...Küçük bir krize yenik düştüm..
Olsun çok üzülmeyin deneme aşamasındasınız daha gene olur bir tane içtim diyip hep içmeye başlamayın yeterKüçük bir krize yenik düştüm..
suanda mı? bence hiç yasanmamıs gibi devam et. olur oyle arada bende dusmustum bikaç gün kadar onceKüçük bir krize yenik düştüm..
hanımlaaaaarr nasılsınııızzz
metabolizma yavaşladı dimiYa ben fenayım. Tuvaletle ilgili problemler yasıyorum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?