SİGARA.....

Dün tam 7 yıl oldu..
2 günde bir paket alıyorum..
Akşam 6 dan sonra bırakıcam.
Sevgilimle anlaşmamız bu yönde..
Daha önce bıraktığımda, o içimdeki salak isteği bi türlü atamamıştım. Kilo almadım aksine kilo verdim.. Normal de günde 2 litre su içen biriyim. Bırakınca 3 litre net içiyordum. Canım istedikçe de yürüyüşe çıkıp yıldız tilbe den dayan yüreğim dinliyordum.. traji komik hikayeme bugün yeniden başlıyorum..

siz de çok gel-gitler yaşıyorsunuz belli. Ama isterseniz olur inşallah. Bu kez belki başaracaksınız belli mi olur

Merhaba kızlaaarrr bugün 8.günüm ben çok iyiyim siz nasılsınız ? @NothingLastsForever sende hoşgeldin aramıza canım bende sözlüm sigara kullanmadığı için bıraktım 6 yıldır içiyordum bende şuan abur cuburdan ziyade aklıma geldikçe su içiyorum. Ama 4.günden sonra aklıma da gelmemeye başladı devam et arkandayız kız @MiuLego sen hala bırakamadın mı kara kara düşünüyon mu bide şuan bunca kişiye destek verene kadar kendine destek verip söz dinleteydin bir haftadır içmiyor olacaktın ShellShock canım benim seni bdv den iyi biliyorum bakma yorum atmazdım. Sen onca derdine üzüntüne rağmen şu illeti onca sorun arasında bıraktıysan en ufak can sıkıntısı veya sinirde streste sakın bulaşma derim lütfen. Yap bi filtre kahve iç, yürüyüşe çık temiz hava al, sade soda iç seni şişirsin en azından isteğini yok eder. Lütfen sen bu kadar dayanıp bir tane yakarsan biz napacağız ? Allahım senin yanında olsun

Kelin ilacı olsa..... Ay halim içler acısı.... ağlıcam
Ben şimdi dinen sakıncalarını araştırıyorum bi de onu deneyeyim belki o caydırır beni diye hala kendimi ikna aşamasındayım vah banaa vahhhlar bana

İlişkde bir tarafın içmemesi hep bu işe yarıyor valla benimde eşim içmediği için işime yaradı yoksa zorlanırdım.. kızlar bide erkeklerden beteriz yalnız @Beyaz Hatun

çok haklısınız birde içince dertler bitmiyor ki bence bir dert daha alıyorum başıma ay bikereden birşey olmaz sözleri tepemde yankılanıyordu en son... sonra dedimki valla 26 günü çöpe atarsan bir aha töbe bırakamazsın dertlerimi temiz hava ile yenmeye çalışaım bari

Hoşgeldin canim aramiza inş sende birakırsin ve inaniyorum kı birakacaksinda

Senle aramizda 3 gün var gücün büyüğünü senden alıyorum eğer pes edersen benimde direncim kırılır lütfen lütfenn sakın pes etme.

Senle aramizda 3 gün var gücün büyüğünü senden alıyorum eğer pes edersen benimde direncim kırılır lütfen lütfenn sakın pes etme.
Hiç pes eder miyim Sadece dün canım çoook sıkkkındı keza bugünde öyle ama daha iyiyim çok şükür ve içmedim on dk sonra içeceğim on dk sonra içeceğim diye diye içmedim valla yakarmıyım hiç o kadar günü tabiii burası olmasa içerdim bence

Sigarasız ilk günümün sabahına karla uyandım.. güzel bir işaret..
Demekkki hayatınıza tertemiz bir sayfa açtığınız için doğa ana size hediye yollamış Kendinize güzel bir kahvaltı hazırlayın ve keyfini çıkartın.. İlk gün zor geçecek bir hep buradayız Bugün çarşaflarınızı kıyafetlerinizi toptan yıkayın bence

kızlar 4. gündeyim ama para ve kokmamam hariç başka bı pozitif etki gormedım ben?

internete cilt beyazlaması, nefes, yemeğin tadının değişmesi. cok etki var, onlar abartı mı sizce yoksa bizim için daha erken mi?

4. gün için erken elbette. ben yzümün beyazladığını iki hafta sonra falan gördüm göz altlarımın morluğu geçti.. birde yemeklerden tat hala alamıyorum sanki ona zaman var sanırım. nefesim 3. gün falan düzelmişti. ama hala öksürük devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…