- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
-
süpersin valla bende harcicam paracakları ama 1 ayin dolmasini bekliyorum benimde bugün 22. günüm.Merhaba hanımllaar bugün 25. günümsigaraya verdiğim paraları biriktirmiştim cumartesi günü bir güzel alışveriş yaptım. hem mis kokuyorum hem yeni cicilerim oldu
tebrikler canim hoşgeldinn aramizaaa.Kıxlar 1,5 gün oldu bende katıldm aranıza :)
maşşallah sizesüpersin valla bende harcicam paracakları ama 1 ayin dolmasini bekliyorum benimde bugün 22. günüm.
Aynen oyle siğara parasini harcamak daha tatlı gelecek bu arada cildimdeki fark bariz belli olmaya başladi çok yeni olmasina rağmen bayağı fark var ilerleyen zamanlarda dahada iyi olacak inş.maşşallah sizevalla sigaradan artan paralarla yapınca alışverişi daha tatlı oluyor
Kızlar ben cpk kotü oldum ya. Herkesi tersledim bi duysallık geldi ağlama krizleri geldi. Askında canım hiç sigara istemiyordu ama içtim bitane. Neden boyle oldu ya. Ben hiç bırakamayacak mıyımb
o bıtaneyı ıctıkten sonra bidaha ıcmedım canım tam gaz devam pes etmek yok, krize girdikçe yakacağım 1 tane bitene kadar elbet bigün sona ercek. anladım kı cok bağlanmışım cunku. korktum, bırakmam lazım.Hooop benden bir tane daha. Üzülme canım en azından deniyoruz bak koyverip içmeye devam etmiyoruz. İllaki bir gün bırakacağız başaracağız. İnsan bu kadar iradesiz oluşuna çok sinirleniyor ama işte... Aslında bunlara dayanabileceğimizi düşünüyorsak bırakmaya girişmeliyiz belki de zamanlama hatası yapıyoruz.
Deneyecek misin bidaha?
sende mı böyle oluyor_? sen nasıl asıyorsun bu durumu?Hooop benden bir tane daha. Üzülme canım en azından deniyoruz bak koyverip içmeye devam etmiyoruz. İllaki bir gün bırakacağız başaracağız. İnsan bu kadar iradesiz oluşuna çok sinirleniyor ama işte... Aslında bunlara dayanabileceğimizi düşünüyorsak bırakmaya girişmeliyiz belki de zamanlama hatası yapıyoruz.
Deneyecek misin bidaha?
Aşamıyorum maalesef..sende mı böyle oluyor_? sen nasıl asıyorsun bu durumu?
kızzzzz peşinden sürükleyip yeni sigara bırakıcılar mı buluyorsun :) süpersin yaNothingLastsForever Merhaba, gurubumuz burası.. birbirimize her an destek olabiliyoruz. Şimdiye kadar benim hatrladığım 4-5 kişi bıraktık... Umarım sizde bize katılırsınız... Hanımlar _ayln_ @MiuLego Beyaz Hatun VuSLat CaNsIn SeN Cakmamarliyn haydi destek olalım hep berabeeerr
hosgeldinn zor bi süreç bastan uyarayım :)Merhabalar,
Şu an burada bulunmaktan çok mutluyum.. Bedenimi,keyif olarak nitelendirdiğim ama her tanesinde ölüme sürüklendiğim illetten kurtarmak istiyorum.. özgür olmak istiyorum..
Sağlıklı,bilinçli ve örnek bir birey olmak istiyorum..
Faydamız dokunsun bir kişi bir kişidir inşaallaahh sana da böyle böyle bıraktıracağım sonundakızzzzz peşinden sürükleyip yeni sigara bırakıcılar mı buluyorsun :) süpersin ya
canım selam hoş geldin oh ohNothingLastsForever içmemeye başladın mı yoksa daha yeni mi deniceksin bırakmayı. Destek tam hadi bakalım düşüncede kesinleştirmişsin sanırım bırakma işini. Kolay gelsin şimdiden
Umarım istediğiniz tertemiz hayata biran önce baslarsınız..Merhabalar,
Şu an burada bulunmaktan çok mutluyum.. Bedenimi,keyif olarak nitelendirdiğim ama her tanesinde ölüme sürüklendiğim illetten kurtarmak istiyorum.. özgür olmak istiyorum..
Sağlıklı,bilinçli ve örnek bir birey olmak istiyorum..
Faydamız dokunsun bir kişi bir kişidir inşaallaahh sana da böyle böyle bıraktıracağım sonunda
Benim bugün canım çoooooookkk sıkkın hiç olmadığım kadar kötüyüm ama sigara canım çekme se de bir tane içmem gerek gibi geliyor
Dışarda nargile içemiyorum ya birde tek basıma tuhaf hissederimCanın mı sıkkınO eski alışkanlıklardan geliyor işte canım sıkkın içmem lazım diye. Halbuki nolcak sanki içsen sıkıntın mı bitecek. Tersine bi de seni üzenler başardığın şeyi de yarım bırakmana neden olacak bidaha üzülecek canını sıkacaksın. İçme!! Bak sen hiç nargile içiyor musun? Çok çok canın çektiyse çık dışarı nargile iç. Hem dışarda kafan da dağılır belki, bu arada sigara dürtün de geçmiş olur.
Üzüntüler gelir geçer Allah'ın izniyle ama zaten zorlu süreçten geçtin vücudun tertemiz oldu, yazık bünyen bile şok olacak bir fırt çeksen neye uğradığını şaşıracak.
Yapmazsın sen
yaz dur içeceğine yaz buralara. Tahmin edebiliyorum şuan nasıl canın istiyor. Sen hangi şehirdesin alıp seni götüreyim ben :)Dışarda nargile içemiyorum ya birde tek basıma tuhaf hissederimKesinlikle bende diyorum sürekli sıkıntım geçmeyecek diye ve sürekli 10 dk sonra içeceğim diye diye erteliyorum... İnşallah içmem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?