SİGARA.....

İçme İçme ah ben ilk günü bir atlatabilsem denemelerimde ağzıma sürmicem ama
Siz zoru atlatmışsınız bana göre bugün de dayanın yarın geçince zaten zorluğu azalıyormuş bak kızlar hep öyle diyor

Kızlar ben cpk kotü oldum ya. Herkesi tersledim bi duysallık geldi ağlama krizleri geldi. Askında canım hiç sigara istemiyordu ama içtim bitane. Neden boyle oldu ya. Ben hiç bırakamayacak mıyımb

Kızlar ben cpk kotü oldum ya. Herkesi tersledim bi duysallık geldi ağlama krizleri geldi. Askında canım hiç sigara istemiyordu ama içtim bitane. Neden boyle oldu ya. Ben hiç bırakamayacak mıyımb

Hooop benden bir tane daha. Üzülme canım en azından deniyoruz bak koyverip içmeye devam etmiyoruz. İllaki bir gün bırakacağız başaracağız. İnsan bu kadar iradesiz oluşuna çok sinirleniyor ama işte... Aslında bunlara dayanabileceğimizi düşünüyorsak bırakmaya girişmeliyiz belki de zamanlama hatası yapıyoruz.

Deneyecek misin bidaha?

o bıtaneyı ıctıkten sonra bidaha ıcmedım canım tam gaz devam pes etmek yok, krize girdikçe yakacağım 1 tane bitene kadar elbet bigün sona ercek. anladım kı cok bağlanmışım cunku. korktum, bırakmam lazım.

Hadi inşallah:) kendini en iyi tanıyan sensin, bırakmak için de en iyi yöntemi kendin bilirsin tabi ki.

sende mı böyle oluyor_? sen nasıl asıyorsun bu durumu?

kızzzzz peşinden sürükleyip yeni sigara bırakıcılar mı buluyorsun :) süpersin ya

canım selam hoş geldin oh oh NothingLastsForever içmemeye başladın mı yoksa daha yeni mi deniceksin bırakmayı. Destek tam hadi bakalım düşüncede kesinleştirmişsin sanırım bırakma işini. Kolay gelsin şimdiden

hosgeldinn zor bi süreç bastan uyarayım :)

Faydamız dokunsun bir kişi bir kişidir inşaallaahh sana da böyle böyle bıraktıracağım sonunda

Benim bugün canım çoooooookkk sıkkın hiç olmadığım kadar kötüyüm ama sigara canım çekme se de bir tane içmem gerek gibi geliyor

Umarım istediğiniz tertemiz hayata biran önce baslarsınız..

Emin olun saçlarınızın ağzınızın kıyafetlerinizin güzel kokusunu aldıkça kendinizle gurur duyacaksınız.... Biz her an destekçiniz...Ne kadar süredir kullanıyorsunuz? ve ne kadar içiyorsunuz günlük?

Canın mı sıkkın O eski alışkanlıklardan geliyor işte canım sıkkın içmem lazım diye. Halbuki nolcak sanki içsen sıkıntın mı bitecek. Tersine bi de seni üzenler başardığın şeyi de yarım bırakmana neden olacak bidaha üzülecek canını sıkacaksın. İçme!! Bak sen hiç nargile içiyor musun? Çok çok canın çektiyse çık dışarı nargile iç. Hem dışarda kafan da dağılır belki, bu arada sigara dürtün de geçmiş olur.

Üzüntüler gelir geçer Allah'ın izniyle ama zaten zorlu süreçten geçtin vücudun tertemiz oldu, yazık bünyen bile şok olacak bir fırt çeksen neye uğradığını şaşıracak.

Yapmazsın sen

Dışarda nargile içemiyorum ya birde tek basıma tuhaf hissederim Kesinlikle bende diyorum sürekli sıkıntım geçmeyecek diye ve sürekli 10 dk sonra içeceğim diye diye erteliyorum... İnşallah içmem ya

Dışarda nargile içemiyorum ya birde tek basıma tuhaf hissederim Kesinlikle bende diyorum sürekli sıkıntım geçmeyecek diye ve sürekli 10 dk sonra içeceğim diye diye erteliyorum... İnşallah içmem ya
yaz dur içeceğine yaz buralara. Tahmin edebiliyorum şuan nasıl canın istiyor. Sen hangi şehirdesin alıp seni götüreyim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…