- 31 Ekim 2016
- 425
- 340
- 23
- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
-
ben sık sık maske yapmaya ve her duşta yüz kesesi ile keselemeye dikkat ediyorum.. siyah nokta falan olmadı bene hiç sizde deneyin :)Tabikiii başaracaksiznız herşeyden once istek var sizde olacak inş canim
günaaayydıınnHAYIRLI SABAHLAAAAAAAAAAR:))
NASILSINIZ BAYANLAR....
nasıl gidiyor ilk saatlergünaydın kızlaaar :)
sizi çok iyi anlıyorum ilk gün biraz baş dönmesi ve stres yaşıyorsunuz ama emin olun 3. günün sonunda oh be diyorsunuz ..Zorzaman geçmiyoooooor
bence siz gerçekten bırakmak istediğinizde bırakın böyle kendinizi kötü hissediyorsunuz ya da önce azaltın isterseniz?içtim bile aferin bana
Ay inş canim ya bayağıbi takınti yapmiştim zaten cildim sorunlu bide bu olursa tam olurAyy dilerim inşallah şu 15 güne bi erişebilsem daha elimi sürmem. Azminin devamını dilerim canım benim. Bu arada sorunu yeni gördüm. Bir yerde okumuştum nikotin vücuttan çıktığında cilt prüzsüzleşir parlak olmaya başlar ya hani. İşte bu lekeler de sivilceler de bunun ilk adımı olarak düşün. Bir nevi dışarıya püskürtüyor daha sonra kuruyacak ve tamamen yok olacaklar kafanı oraya takma taktıkça daha da çoğalırlar unutmaya çalış canım
Çok teşekkürler canim ben kendi adıma süperim vaybe şaka gibi 16 gün olmuş sana 19 gün darısi diğer arkadaşlara olsun.günaaayydıınnben bombbaaa gibiyimmm bugün 19. günümmm sizler nasılsıınıızz VuSLat CaNsIn SeN _ayln_ Beyaz Hatun @MiuLego
O zaman en kısa zamanda polikinlige bir ugramam lazım :) devlet karşılıyorsa ne ala ama nasıl hissettiriyor bilmeden para vermek bi anda 200kusur daha çok dertlendirirMerhaba canım :) öncelikle senden başlayayım çok iyi 2 günde 1 paket içmen. Ki bu durumda rahatlıkla bırakman gerekir aslında ki keşke bize katılıp yarın başlasan bak biz yarın yeni bir güne merhaba diyeceğiz kendini hazır hissedersende buradayızilaç olayına gelince de bende duymuştum o haplar çok pahalı ha hala öyle dışardan kendin alacağın zaman yine 180 ve üstü oluyor fakat doktor yazdığı zaman ücretsiz temin edebilirsin halam da şuan ilaç kullanarak bırakmaya çalışıyor ondan biliyorum
Hanımlar ben iyice takıntılı oldum.. İk daki adam çok sigara içen biri. Az önce benim dahili telefonumu ve kalemimi kullandığı için ıslak mendille bir güzel sildim. silmeden öncede kokladım leş gibi sigara kokuyordu.. artık sigara içen birinin elinden birşey almak bile istemiyorum siz düşünün
HarikasınııızzKızlaaar merhabalar ben bugün sabah 7 den beri ayaktayım ama vakit bulup da yazamadım buraya şu saate kadar da içmedim az önce bir kriz geldi vazgeçecek gibi oldum sonra dedim dur sana yenilmicem sen beni yenemiceksin dedim ve saldırdım suya
Tebrikler canim bugün bitmek üzere ilk günün zorluğu geçti sayilırKızlaaar merhabalar ben bugün sabah 7 den beri ayaktayım ama vakit bulup da yazamadım buraya şu saate kadar da içmedim az önce bir kriz geldi vazgeçecek gibi oldum sonra dedim dur sana yenilmicem sen beni yenemiceksin dedim ve saldırdım suya
Nasıl gidiyoooor! Had inşallah başaracaksınKızlaaar merhabalar ben bugün sabah 7 den beri ayaktayım ama vakit bulup da yazamadım buraya şu saate kadar da içmedim az önce bir kriz geldi vazgeçecek gibi oldum sonra dedim dur sana yenilmicem sen beni yenemiceksin dedim ve saldırdım suya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?