SİGARA.....

Kizlar benim cildimi siyah noktalar sivilceler bastı cildim düzeleceğine daha kotü bi durum aldi neden acaba bi bilgısi olan varmi

Son düzenleme:
hadi bakalim hayirlı uğurlu olsun Allah yardimciniz olsun şekerler.

Ah şimdi olsada bi tane içsem:)
Bende aralıklı içerim ama oyle aylar sonra aklıma düşer.
önemsemem bişeyylerle ilgilenir unuturum
20gundür hiç içmedim
az once yemekte bi akkıma düştü
unuttum.bide si konu acmışsınuz:)
Neyse unut salla gitsın de gider.
bişeylerle ilgilen kafanı başka seylerle mesgul et

Ayyy ne güzel keşke bizimde ayda yilda bi aklımiza düşse tabi en iyisi hiç içmemek neyse sende bizim gibi kokten sil gitsin madem zorlanmiyorsun

Ben de 7 yılı devirdim bırakmak istiyorum tiksinerek iciyorum ama vazgecemiyorum ya oruç tutarsin da kafan zoom olur bir şey algilayamazsin ya 5-6 saat yemekten sonra vuruyor bana hiç aşırıya kacmadim başladığımdan beri standart 2.5 günde 1 paket bitiyor bazen 3 günde... Çok şükür abartamiyorum zaten cigerler hırıldamaya başlıyor , sigara bıraktırma polikliniğine giden var mı ? Erkek arkadaşım gitmişti 3 yıl önce hap verdiler ve 250 tl verip aldı o gündür paket almıyor hiç benle içiyor nadir... O haplar simdi ücretsiz olmuş diye duydum ama bilgisi olan var mı? Sigara zam geldi yine geldi sigarayı bırakma telaşları :)

Ben de şimdi başlıyorum izlemeye videoyu. Hadi bakalım son 2 saat kaldı 12 ye. _ayln_ canım biz de başarıcaz bu kez inşallah :)

Sende de belki vücudun temizlenirken zehirden tepki veriyordur fazla pisliği atıyordur ilk önce sonra mis gibi olur cildin inşallah

Belkide zaten ağzimin içindede yaralar doldu çok kotüü

Benim bugün 15. günüm bitti sende o azimi gordüm başaracaksin inş burdaki destek süper.
Ayy dilerim inşallah şu 15 güne bi erişebilsem daha elimi sürmem. Azminin devamını dilerim canım benim. Bu arada sorunu yeni gördüm. Bir yerde okumuştum nikotin vücuttan çıktığında cilt prüzsüzleşir parlak olmaya başlar ya hani. İşte bu lekeler de sivilceler de bunun ilk adımı olarak düşün. Bir nevi dışarıya püskürtüyor daha sonra kuruyacak ve tamamen yok olacaklar kafanı oraya takma taktıkça daha da çoğalırlar unutmaya çalış canım

Merhaba canım :) öncelikle senden başlayayım çok iyi 2 günde 1 paket içmen. Ki bu durumda rahatlıkla bırakman gerekir aslında ki keşke bize katılıp yarın başlasan bak biz yarın yeni bir güne merhaba diyeceğiz kendini hazır hissedersende buradayız ilaç olayına gelince de bende duymuştum o haplar çok pahalı ha hala öyle dışardan kendin alacağın zaman yine 180 ve üstü oluyor fakat doktor yazdığı zaman ücretsiz temin edebilirsin halam da şuan ilaç kullanarak bırakmaya çalışıyor ondan biliyorum

HAdi bakalım içtim ben son sigarayı an itibarıyla başlıyorum. Bismillah!
Canım bende ard arda 2 tane içtim ve an itibari ile başladım hadi bakalım allah bize güç kuvvet versinn artık içmeyeceğim diye gözümüzü korkutmayalım bugünlük içmicem canım istemiyor psikolojisi ile ilerleyelim gözümüzde büyümesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…