- 26 Temmuz 2016
- 617
- 1.192
- 113
- 31
- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
-
Dur bi izleyim bakim 1 saatimi ayırıpEvett bu videoo.. gercekten birakmak isteyin ama vallahi sıkılmazsınız
Söz bu sefer inanarak izlicem :)Evett bu videoo.. gercekten birakmak isteyin ama vallahi sıkılmazsınız
Bak gene gaza geldim çok. Bu gaza gelmelerimin sonu hep hüsran oluyor ama deneyelim gece 00:00 dan sonra içmek yok ne kaybederiz hakkaten, sarılır ağlarız en kötü ne kadar iradesiziz diye
Zaten sigaraya zam da geldi çok sinirim bozuk
Ben dk başı buraya yazar dururum zaten yarın
Karar vermek başarmanin yarisidir canim biraz sabir biraz irade tabii birazda biz olduu say bu işiiiYarın bizim için çook heyecanlı yeni bir gün gibi bişey olacak sen kaç yıldır kullanıyorsun sigarayı kaç yaşındasın canım
Ayyy ne güzel keşke bizimde ayda yilda bi aklımiza düşse tabi en iyisi hiç içmemek neyse sende bizim gibi kokten sil gitsin madem zorlanmiyorsunAh şimdi olsada bi tane içsem:)
Bende aralıklı içerim ama oyle aylar sonra aklıma düşer.
önemsemem bişeyylerle ilgilenir unuturum
20gundür hiç içmedim
az once yemekte bi akkıma düştü
unuttum.bide si konu acmışsınuz:)
Neyse unut salla gitsın de gider.
bişeylerle ilgilen kafanı başka seylerle mesgul et
Aynen canımm şimdi videoyu izliyordum bi sigara yakın dedi gece yakıp son sigaramı atıcam elveda busesini konduriciyiiiimmmKarar vermek başarmanin yarisidir canim biraz sabir biraz irade tabii birazda biz olduu say bu işiii
vedalaş ayrıl gitsin zararlı şeyden bi dahada barışmaAynen canımm şimdi videoyu izliyordum bi sigara yakın dedi gece yakıp son sigaramı atıcam elveda busesini konduriciyiiiimmm
Aynen canım banyomuda yaptım parfümümü sıktım saçlarım miiissss gibi ayy çok heyecanlıyım sen ne kadar oldu bırakalı aylincimvedalaş ayrıl gitsin zararlı şeyden bi dahada barışma
Benim bugün 15. günüm bitti sende o azimi gordüm başaracaksin inş burdaki destek süper.Aynen canım banyomuda yaptım parfümümü sıktım saçlarım miiissss gibi ayy çok heyecanlıyım sen ne kadar oldu bırakalı aylincim
Belkide zaten ağzimin içindede yaralar doldu çok kotüüBen de şimdi başlıyorum izlemeye videoyu. Hadi bakalım son 2 saat kaldı 12 ye._ayln_ canım biz de başarıcaz bu kez inşallah :)
Sende de belki vücudun temizlenirken zehirden tepki veriyordur fazla pisliği atıyordur ilk önce sonra mis gibi olur cildin inşallah
Ayy dilerim inşallah şu 15 güne bi erişebilsem daha elimi sürmem. Azminin devamını dilerim canım benim. Bu arada sorunu yeni gördüm. Bir yerde okumuştum nikotin vücuttan çıktığında cilt prüzsüzleşir parlak olmaya başlar ya hani. İşte bu lekeler de sivilceler de bunun ilk adımı olarak düşün. Bir nevi dışarıya püskürtüyor daha sonra kuruyacak ve tamamen yok olacaklar kafanı oraya takma taktıkça daha da çoğalırlar unutmaya çalış canımBenim bugün 15. günüm bitti sende o azimi gordüm başaracaksin inş burdaki destek süper.
Merhaba canım :) öncelikle senden başlayayım çok iyi 2 günde 1 paket içmen. Ki bu durumda rahatlıkla bırakman gerekir aslında ki keşke bize katılıp yarın başlasan bak biz yarın yeni bir güne merhaba diyeceğiz kendini hazır hissedersende buradayızBen de 7 yılı devirdim bırakmak istiyorum tiksinerek iciyorum ama vazgecemiyorum ya oruç tutarsin da kafan zoom olur bir şey algilayamazsin ya 5-6 saat yemekten sonra vuruyor bana hiç aşırıya kacmadim başladığımdan beri standart 2.5 günde 1 paket bitiyor bazen 3 günde... Çok şükür abartamiyorum zaten cigerler hırıldamaya başlıyor , sigara bıraktırma polikliniğine giden var mı ? Erkek arkadaşım gitmişti 3 yıl önce hap verdiler ve 250 tl verip aldı o gündür paket almıyor hiç benle içiyor nadir... O haplar simdi ücretsiz olmuş diye duydum ama bilgisi olan var mı? Sigara zam geldi yine geldi sigarayı bırakma telaşları :)
Canım bende ard arda 2 tane içtim ve an itibari ile başladım hadi bakalım allah bize güç kuvvet versinnHAdi bakalım içtim ben son sigarayı an itibarıyla başlıyorum. Bismillah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?