- 20 Aralık 2015
- 632
- 490
- 53
- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
-
Bak gün bitti bile ne diyordun 2 gün geçirsem yeter bana kaldı geriye 1 gün ha gayret accik daha dayan.Ben çok kötüyümsigara içmiyorken hayat çok anlamsızmış çok mutsuzum modundayım efkarlandım. Sadece 18 saat olmuş ve de son sigaramı içeli.
Yok vallahi ben yedikce yiyesim geliyo durduramiyorun kendimi :) amaan sigara meselesini halledelim burdan hep beraber zayiflama konularina atlariz hahahaha :)Valla aranizda benim kadar babiyiğit yok heralde bi kaç kilom vardi bide diyete başlayim bugün dedim anammm oda ne ufak çaplı bi sinire bağlamişımdedi de get ne diyeti kendimi mutfağa bi attim ahanda yeni çıktim hem siğara birak hem diyet yap yok artik yeryüzünde yoktur boyle bi babayiğit
Yaramazlık yokAlllllaaaaaaah valla ben kızmadım çok hoşuma gitti
Aynen bi diyet topiğinde toplanırız ordan devam o kolay olur canim.Yok vallahi ben yedikce yiyesim geliyo durduramiyorun kendimi :) amaan sigara meselesini halledelim burdan hep beraber zayiflama konularina atlariz hahahaha :)
Yapma ya zor olan ilk gün bitti biraz güçlü ol birakma kendini şimdi birakirsan bi daha cesaretin kırılir ve sonrasinda çok pişman olursun .Kendimden ümidi kestim valla
Yapma ya zor olan ilk gün bitti biraz güçlü ol birakma kendini şimdi birakirsan bi daha cesaretin kırılir ve sonrasinda çok pişman olursun .
Vuslat senin kaçınci günün oldu.
Ayrica biz senle ayni satte biraktik kaç saat oldu birakaliÇok doğru aslında
Benim daha 20 saat 20 dakikaAyrica biz senle ayni satte biraktik kaç saat oldu birakali
son siğarami saat 22.00 da içtim daha doğrusu içemedim yarım attım hatta 4.5 gündür bitiremediğim paketide çope attimmm ve bi an bile pişmanlık duymadim ve vee içim kıpır kıpır siğarayi bıraktiğım için çok çok mutluyummBenim daha 20 saat 20 dakikasen benden bir saat önce falan bırakmıştın sanırım senin daha çok maşallah sana
son siğarami saat 22.00 da içtim daha doğrusu içemedim yarım attım hatta 4.5 gündür bitiremediğim paketide çope attimmm ve bi an bile pişmanlık duymadim ve vee içim kıpır kıpır siğarayi bıraktiğım için çok çok mutluyumm
Evet neden bırakmak istedin onu düşün gücünün yettiği yere kadar dayan olmazsa sende benim gibi dr kontrolünde sakin stresiz birak.Valla süpersin tam anlamıyla karar vermek bu işte ben baya bunalımdayım neden bırakmak gibi bişeye kalkıştım diye
ben anladımmm bende diyorumki sesleri çıkmıyo kesin biri içti...kaç taneiçtimm
istersen kendini bukadar zorlama yani kendini hazır hissetmediğin sürece başaramayacaksın ve bu kendine olan inancını kıracak senin için baska yollar düşünelim ne dersin?var tabi olmaz mı. Sorunum şu benim çok boşlukta hissediyorum ben kendimi içmeyince. Sanki tek zevkim oymuş da kendimi mahrum bırakmışım ondan gibi. Sonra eeeeeh başlarım ya diyip içiyorum. Adet saymadım aslında ama içtim yani ShellShock
süpersin canim benim aynen bende ALLAH ın izniyle içmedim içmicem bugün2.gün yarınida atlatinca işler iyice kolaylayacak zaten pekzorlandiğımda soylenemez asil mesele nefret edip kafada bitirmek o durumda bende mevcutheeeeyyyy çıtırlar ne yaptınız? ben çok sinirliyimmm ama bu halimle bile savaşıp sigara yakmadım
sen kendi iradenle birakamicaksin benim gibi bence doktor kontrolunde birak bu kadar eziyet çekmezsin.var tabi olmaz mı. Sorunum şu benim çok boşlukta hissediyorum ben kendimi içmeyince. Sanki tek zevkim oymuş da kendimi mahrum bırakmışım ondan gibi. Sonra eeeeeh başlarım ya diyip içiyorum. Adet saymadım aslında ama içtim yani ShellShock
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?