SİGARA.....

Yok vallahi ben yedikce yiyesim geliyo durduramiyorun kendimi :) amaan sigara meselesini halledelim burdan hep beraber zayiflama konularina atlariz hahahaha :)

Benim daha 20 saat 20 dakika sen benden bir saat önce falan bırakmıştın sanırım senin daha çok maşallah sana
son siğarami saat 22.00 da içtim daha doğrusu içemedim yarım attım hatta 4.5 gündür bitiremediğim paketide çope attimmm ve bi an bile pişmanlık duymadim ve vee içim kıpır kıpır siğarayi bıraktiğım için çok çok mutluyumm

Valla süpersin tam anlamıyla karar vermek bu işte ben baya bunalımdayım neden bırakmak gibi bişeye kalkıştım diye

var tabi olmaz mı. Sorunum şu benim çok boşlukta hissediyorum ben kendimi içmeyince. Sanki tek zevkim oymuş da kendimi mahrum bırakmışım ondan gibi. Sonra eeeeeh başlarım ya diyip içiyorum. Adet saymadım aslında ama içtim yani ShellShock

istersen kendini bukadar zorlama yani kendini hazır hissetmediğin sürece başaramayacaksın ve bu kendine olan inancını kıracak senin için baska yollar düşünelim ne dersin?

heeeeyyyy çıtırlar ne yaptınız? ben çok sinirliyimmm ama bu halimle bile savaşıp sigara yakmadım
süpersin canim benim aynen bende ALLAH ın izniyle içmedim içmicem bugün2.gün yarınida atlatinca işler iyice kolaylayacak zaten pekzorlandiğımda soylenemez asil mesele nefret edip kafada bitirmek o durumda bende mevcut

sen kendi iradenle birakamicaksin benim gibi bence doktor kontrolunde birak bu kadar eziyet çekmezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…