- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
-
@MiuLego tamam oyleyse kuralim whatsapp grubunuu katilmak isteyen bana ozelden mj atsin kuracagim grubu :)
Hayatta sürmem. Bazen ben bile diyorum Nasıl bıraktım ben diye. Üzerine çocuk bile doğurdum
sizde hoşgeldiniiiiz:))Kendim bırakmıştım şimdi eşime uğraşıyorum. 4.5 ayda iki kere sigara yaktı. Umarım başarırız
hoşgeldiniiiiz:))sigarayı bırakmak için karabaş otu ve melisa bitkisini karıştırıp içebilirsiniz. Ölçülerine gelince:
1 tatlı kaşığının üçte ikisi melisa otu üçte biride karabaş otu olmalı ve günde 3 fincan içilmeli.
bugün 1. günümüz hadi ALLAH yardimcimiz olsun geriye dondürmesinSon dakikalarımız_ayln_
nasıl bırakmaksa artık buda:)))ben çalışıyorum..müsait oldukça yazıyorum:))başlamadım ama laf aramızda günde 1 sigara hala içiyorum((
aminnnn...ALLAH sabrını versin inşallah:)bugün 1. günümüz hadi ALLAH yardimcimiz olsun geriye dondürmesin
o bi tanaeyide kes artik bi tane içtikçe sonu hiç gelmeyecek.nasıl bırakmaksa artık buda:)))
ben kendi irademle denedeğim için hiç doktora gitmedim....Kızlar doktorların verdiği ilaçla sigara bırakan varmi
o bi tanaeyide kes artik bi tane içtikçe sonu hiç gelmeyecek.
Ah bended iki yıl önce bırakmış ve bir yıl hiç icmenistim.sonra tam bir salak gibi yeniden başladım. şimdi o içmediğim zamanlardaki sağlıklı halimi arıyorum.
Tekrar bırakmak istiyorum.birlikte deneyelim konu sahibi?
whatsapp grubu kuracağız katılmak istermisiniz? her an destek olmak adına..inşallah kescem...çok zor dayanıyorum ama.
Amiiiin hadi bakalım :)bugün 1. günümüz hadi ALLAH yardimcimiz olsun geriye dondürmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?