• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİGARA.....

VuSLat CaNsIn SeN

VAZGEÇİLMEZİMSİN...ÖTESİ YOK.
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
425
340
23
SELAMÜN ALEYKÜM....
SİGARAYI BIRAKMAK İSTİYORUM....TECRÜBESİ YADA FİKRİ OLANLAR VARSA BENİMLE PAYLAŞIRMISINIZ..?
ŞİMDİDEN TŞK.

A.selam 18 yil birfiil icmis artik son yillarda gunde 2 pakete cikarmistim..fark ettim ki ben bunu seviyorum... sonra birgun aşık oldum ,adam sigaranin s sinden tiksiniyor.. bu is bitti dedim attim paketi yillar oldu 1 nefes bile cekmedim..asik oldugum adamla evliyim ... peki nasil oldu dersen,naneli aldim once eskisi bogazimi aciyiyordu... tmm bitti dedigim gun 2 hafta boyunca kahve,cayda bitti benim icin onun yerine bogurtlen ,elma vs cayi ictim aklima her sigara düştüğünde meyva cayi ictim..ilk 3 gun elim aradi 4. gun aa icmesemde oluyomus dedim 2 hafta sonra aklima gelmedi bile..

Ben bıraktım.
Gunde bir paket rahat gidiyordum. Cayla kahveyle ve alkolle çok yakistirirdim, yemekten sonra içilen sigaraya asiktim.
Sonra halam kanser oldu, akciğer kanseri. Boğazı delindi, konuşamıyordu, dayanılmaz ağrılar avrdi. Ve sigarayı on sene önce bırakmıştı. Doktor yine de birincil sebebi sigara dedi. O gün kadar verdim ben böyle kötü bir ölüm istemiyordum.
Ailede de kanser vardı.
Kafamda bitti. İki yıl oldu icmiyorum. İlk bir ay otlakcilik ettim. Canim da çok çekti. Ama dayandim. Bir ay agzina surmezsen tadını unutuyorsun ve aklına bil gelmiyor.

ASLINDA 0 gün bıraktım bende çok kilo alınca geri başladım...şimdi yeniden denicem.inşALLAH başarırım.
bu arada yrumlarınız için tşk.çok saolun.:KK48:

SELAMÜN ALEYKÜM....
SİGARAYI BIRAKMAK İSTİYORUM....TECRÜBESİ YADA FİKRİ OLANLAR VARSA BENİMLE PAYLAŞIRMISINIZ..?
ŞİMDİDEN TŞK.
bırakıcam deyın bırakın
17 sene üzerine aniden bıraktım ki ben sigarasız hayattan zevk alacagımı düşünemezdım
3 sene bıttı ıcmıyorum bırdaha da agzıma sürmem iğrenc birsey

A.selam 18 yil birfiil icmis artik son yillarda gunde 2 pakete cikarmistim..fark ettim ki ben bunu seviyorum... sonra birgun aşık oldum ,adam sigaranin s sinden tiksiniyor.. bu is bitti dedim attim paketi yillar oldu 1 nefes bile cekmedim..asik oldugum adamla evliyim ... peki nasil oldu dersen,naneli aldim once eskisi bogazimi aciyiyordu... tmm bitti dedigim gun 2 hafta boyunca kahve,cayda bitti benim icin onun yerine bogurtlen ,elma vs cayi ictim aklima her sigara düştüğünde meyva cayi ictim..ilk 3 gun elim aradi 4. gun aa icmesemde oluyomus dedim 2 hafta sonra aklima gelmedi bile..
ben de eşimle sevgili iken bıraktım
o agzına sürmemiş
o içmedikce ben onun yanında ıctıkce kendımden tıksındım
:)

16 sene aralıksız içtim. Severek içiyordum bırakmayı düşünmüyordum. Ancak hamile kalırsam bırakırım diyordum ve öyle de oldu :KK76: Almam gerekenden çok fazla kilo aldım. Çünkü hem hamilelikten hem de sigarayı bıraktığım için iştahım 5 kat açıldı. Azaltarak değil bir anda bırakın. Aşırı yemek yerine birşeyler için sürekli.

şükür hiççç içemedim,içene üzülüyorum,gerçekten zor durum,lakın bırakmanın kolay olmadığını kabul edıyorum,hep dua ederim içenlere,gençlere ne üzülüyorum,mücadele edıceksın zıhnınle,zorlanıcaksın,ama ımkansız değil biliyorsun,bende başka bir konudan böle zorlandım,ama bıraktım,dene,tekrar tekrar dene,savş o duygu ile,zafer senındır

eşim bıraktı ama çok kilo aldı geri başladı

erkeği bile kilolar geri başlatabiliyor yani zira o da çok sağlıksız hal aldı

o nedenle bol su ve bitki çayına yüklenin tatlı vs krizini kahve ve tarçın ile aşmaya çalışın

kilo almak da motivasyonu düşürür

Ben de bırakıp bırakıp başlayanlardanım.
Bazen çok aşırı içiyorum bazen günde 1 tane.
Şükür eski abartmalarım bitti diye seviniyorum.
Gençliğimde sabahtan öğlene kadar aç karnına suyla beraber yarım paket sigara içtiğim günler vardı...

ben de eşimle sevgili iken bıraktım
o agzına sürmemiş
o içmedikce ben onun yanında ıctıkce kendımden tıksındım
:)
gerçek aşk sizinki,benımde bir erkek arkadaşım kaç yıl sonra öğrendım içtiğini,meğer utanırmış yanımda içmezmiş,ama sonra bir odunla çıktım,birini yakıp bırını söndurdu yanımda,tıksındım,

eşim bıraktı ama çok kilo aldı geri başladı

erkeği bile kilolar geri başlatabiliyor yani zira o da çok sağlıksız hal aldı

o nedenle bol su ve bitki çayına yüklenin tatlı vs krizini kahve ve tarçın ile aşmaya çalışın

kilo almak da motivasyonu düşürür
çok üzüldüm eşine,bir kız arkadaşımda ılk 6 ay kılo aldı,sonra verdi başlamadı sıgaraya,zira eşi içmiyordu,bunada çok ağır konuşuyordu,çok aşıktı,dahada içmedi,

çok üzüldüm eşine,bir kız arkadaşımda ılk 6 ay kılo aldı,sonra verdi başlamadı sıgaraya,zira eşi içmiyordu,bunada çok ağır konuşuyordu,çok aşıktı,dahada içmedi,

ben alıştım artık

18 yıldır tanışıyoruz

hep bırakacak

en uzun 1,5 yıl bıraktı

hatta geçen geldi eve bırakacağım sigarayı yaz tatiline kadar dedi

neyse sesimi çıkarmadım

ertesi akşam bir baktım aaa dedim yaz gelmiş ne güzel

niye kombinin ayarı mı yüksek kalmış dedi

yooo dedim

yani sigarayı bırakmamış

biz alıştık idare ediyoruz giden onun sağlığı

mesela oğlum 6 yaşında ve babasının sigara içtiğini hala bilmiyor