Arkadaşlar merhaba,
yaklaşık 1 yıldır yüzümde içi su dolu kabarcıklar çıkıyor..Kesinlikle içlerinde iltihap yok.Bunları patlatınca aynı dakika içinde gene su birikiyor.Önceden böyle bir sorunum yoktu.Sigaradan mı acaba diyorum..Çünkü sigara da hayatımda 1 yıl kadardır var.Bu gibi bişey başına gelen varmı acaba ya da bilgisi olan? Cildiyeciye gittim anlamadı sebebini.Şimdi tekrar randevu alıcam ama onun öncesinde başına gelen var mı diye sormak istedim..Psikolojim bozulmaya başladı çünkü ciddi manada
Bakım yapıyor musunuz cildinize? Beslenmenize filan dikkat edin. Güneş kremi kullanın yaz, kış. Bir şeyler sebep oluyor belli ki. Strese girdikçe de tetikliyordur.
o kadar haklısınız ki..ben olsam bende aynı böyle söylerdim..Birileri bana kızsa bırak şunu ondan oluyor dese güç bulucam..Birileri yüzüne ne oldu diyor ne bilim sigara olabilir diyorum,yok canım sigara yapmaz diolar bende inanasım var ya zaten hemen inanıyorum( çok sağolun yaa
Sigara cilde ve tabiki diğer bir çok organa çok zarar veriyor. 50 yaşındaki halam sigarayi bıraktı , bir senede kadın toparladi on sene genclesti sanki şimdi. Cildi çok donuk duruyordu , şimdi renk geldi canlandı resmen. Sigara içen insanların cildinde herhangi bir kusur olmasa bile bir donukluk oluyor sanki, bilmiyorum ben sigara içen insanları anlıyorum uzaktan , belki de bana öyle geliyor ama hep doğru çıkıyor. Bırakın değişimi siz de göreceksiniz.