Sigara ve yaslilik

tatlialirim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2015
6.122
8.491
198
Kizlar merak ettigim bir konu var. Sigara insani görünürde yaslandiriyor mu?
Ciltte kirisma ve büyük gösterme gibi zararlari oluyor mu, sahit olaniniz var mi?

Malesef oluyor
Kirisikligin artiyor, cilt rengin dumandan koyulasiyor hem ictem hem disdan yaslandiriyor

Cildin sünger gibi gözenekli, rengi kötü plastik gibi dalgalı, kırışıklıklar derin oluyor, iğrenç bi şey. Ayrıca kadınlar ekstra etkileniyor. Kullanmayın!

Cildin sünger gibi gözenekli, rengi kötü plastik gibi dalgalı, kırışıklıklar derin oluyor, iğrenç bi şey. Ayrıca kadınlar ekstra etkileniyor. Kullanmayın!

Sükür ki kullanmiyorum fakat merak da ediyorum. Kadinlar güzelligine cok düskündür, sirf bu yüzden bile birakilir. Ben kücükken cok dumanina maruz kaldim. Evde üc dört kisi sürekli sigara icerdi sobali ev kisin hep o odada o havayi cekerdim icime. 10 sene bu pis havanin icinde yasadim. Etkilenmis olmaktan korkuyorum. Hatirliyorum gözlerim aciya aciya uyurdum odada. Dumandan yanardi hep gözlerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…