- 22 Haziran 2015
- 173
- 69
-
- Konu Sahibi lady_marmalade
çok zaralı olduğunıu biliyorum ne mutlu hiç içmeyenlere çok lanet bağımlılığıEltim sigaradan erken doğum yaptı
Hiç bırakmadı azaltmadı bile
Görümcem ondan beter içiyor onun bebeklere bişey olmadı maşallah sonra nolur bilmem
Ben zaten içmiyorumsizide takdir ettim bebeğiniz için bırakacaksınız inş düşünsenize bebeğiniz büyümüş anne olmuş torununuza hamile sigara içiyor korkunç dimi
izliyorum ağlıyorum hatta izlediğimde Allahım ne olursun irademi güçlendir diyorum ama akşam o lanet şeyi elime alıyorum acaba hamilelikte sigaradan tiksinmek için doktorların önerdiği birşeyler vamrıdır
canım bence bi tane içebilirsin..Merhaba arkadaşlar, 7 haftalık hamileyim ve hamileliğimi öğrendiğimden sigarayı bıraktım. Gün içinde çok zorlanıyorum, çalışıyorumda bazen çok stresli oluyorum elim sigaraya gidiyor ama kendimi tutmaya çalışıyorum akşam eve geldiğimde bazen dayanamıyorum eşimin sigarasından 2 3 çekiyorum. Aranızda hamile olduğunu öğrendiğinde tabi sigara kullananlar kendinize nasıl engel oldunuz? Ben içmek istemiyorum ama içme isteği geldiğindede aşırı stresli oluyorum.
işte benimde mide bulantılarım çok az oluyor bir tek sabahları çok duydum hamilelikte tiksinenler bende neden öyle olmadı anlamadım
işte tirakisi olunca o birtane yetmez oluyor ben bu yüzden yardım istiyorumben şahsen içmeyi düşünüyorum günde bi tane türk kahvesiyle içerim gibi geliyo..
etrafımdaki herkezde aynı fikirde içerim hamileyken diyo
gerçi nişanlım olmaz dioda.. o çok biliyo :))
Sen gibi ilk eşimden bir iki fırt çektim ama baktım bir iki bir iki olmayacak direkt kestim içim gitti hala ara ara gidiyor ama içmiyorum hiçbir şekilde.bir seferdemi bıraktınız peki canınız çektiği zaman ne yaptınız?
Siz sigara kullanıyormusunuz? Yargılamak çok kolay, zaten bir günde 1 paket içen ben şuan sadece bir tane içdiğim için kendime kızıyorum evet zor oluyor bırakması kimse çoçuğuna zarar vermek istemez içindede bençok kızıyorum sizin gibi hamileliğinde sigara içenlere gerçekten. kusura bakmayın ama Rabbim size böyle bir nimet sunmuşken sizin ona bu kötülüğü yapmaya hakkınız yok. ne demek bırakamıyorum!!! aklım almıyor gerçekten
İnşAllah bende tiksinmeyi o kadar arzuluyorum kiEğer bebeğim sağlıksız dünyaya gelseydi ömür boyu kendimi affetmrzdim oyüzden bıraktım eşiğinde evde içmesine izin vermedim ikinci ayda tiksindim ve hiç içmedim. Bu arada ilk ay öyle canım istediki izmariti yiyesim geliyordu okadar istedim ama evladım için bıraktım ve Allah yardım etti tiksindim inşallah sende tiksinirim canım.
Ben Sigara kullanmıyorum. Üzerinde öldürür yazan bir ürünü sağlığıma zarar vereceğini bile bile kullananlardan değilim ben çok şükür. Slgara içersin veya icmezsin o senin bilecegin bir şey ama Sana Emanet edilmiş başka bir canı tasiyorsan o sigarayı icmezsin.Siz sigara kullanıyormusunuz? Yargılamak çok kolay, zaten bir günde 1 paket içen ben şuan sadece bir tane içdiğim için kendime kızıyorum evet zor oluyor bırakması kimse çoçuğuna zarar vermek istemez içindede ben
O zaman yorumunuzu ona göre yaparsanız daha güzel olurdu...Ben Sigara kullanmıyorum. Üzerinde öldürür yazan bir ürünü sağlığıma zarar vereceğini bile bile kullananlardan değilim ben çok şükür. Slgara içersin veya icmezsin o senin bilecegin bir şey ama Sana Emanet edilmiş başka bir canı tasiyorsan o sigarayı icmezsin.
Yorumumu ona gore yaptım zaten. Bu konuda eyvallahım yok kusura bakmayın. Sigara içmek tercih meselesi yani bir zorunluluk değil. Ne yani içmeyince kriz mi geciriyorsunuz ağzınızdan kopukler falan mı geliyor.bayilip kalıyor musunuz bir yerlerde? Ölüm mü var sonunda? Hayır yok... neyse ben sizi vicdanınız ve sigaranizla başbaşa birakayim. Dilerim bebeğiniz içtiğiniz sigaralar yuzunden zarar görmez sagsaglim alırsınız kucağına.O zaman yorumunuzu ona göre yaparsanız daha güzel olurdu...
Canım, 25 yaşına kadar sigara içmemişsin. Peki nasıl oldu da 25'den sonra başladın? Sigaraya başlamak için bayağı büyük bi yaş.Ya bende asla icmem diyen yesilaycilardandim. Ailemde cevremde kimse kullanmıyor. 25 yasima kadar asla denemedim bile. Sonra bi basladim birakmak istemiyorum. Hemde hic. Malesef durumunu anliyorum. Simdilik bebek düşünmüyorum ama zaten bir sure oncesinden eslerin sigarayi birakmasi gerekiyormuş, babalar için de gecerli tabi bu. Biliyorum, simdi birakmam lazım ama hic icimden gelmiyor. Sizi cok iyi anliyorum. Inanin büyük konusmakla olmuyor bu is. Ben üniversitede ogrenim paralarımi biriktirir arkadaşlarimi sigara biraktirma seanslarina yollardim, onlar icin üzülür aglardim.