Sigara ve hamilelik

lady_marmalade

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
173
69
Merhaba arkadaşlar, 7 haftalık hamileyim ve hamileliğimi öğrendiğimden sigarayı bıraktım. Gün içinde çok zorlanıyorum, çalışıyorumda bazen çok stresli oluyorum elim sigaraya gidiyor ama kendimi tutmaya çalışıyorum akşam eve geldiğimde bazen dayanamıyorum eşimin sigarasından 2 3 çekiyorum. Aranızda hamile olduğunu öğrendiğinde tabi sigara kullananlar kendinize nasıl engel oldunuz? Ben içmek istemiyorum ama içme isteği geldiğindede aşırı stresli oluyorum.

Canım çok çekiyor ama bebeğimi daha çok seviyorum ben gibi bir tiryaki bıraktıysa bence herkes bırakır

içmeyeceğim diye şartlayın kendinizi.başka türlü olmaz. çocugum yok ama ben de sigara kullanıyorum ve bir anda bırakmak çok zor şey olsa gerek. allah kolaylık versin

Sigara evladınızdan daha mı kıymetli. Kendi ciğerine yazık kocaman insansın. Onun ciğerleri daha filizleniyor yazık değil mi lütfen bırakın bebeğiniz için. Ileride o doğunca sinek bile ısırsa ne kadar üzüleceksiniz, bir de kendi verdiğiniz zarara bakın..

ben şimdiden çok üzülüyorum 7 haftalık hamileyim daha bu yüzden bu konuyu açtım benim durumda olan bayanlardan bir destek almak için, strese sokmamda kendimi bebeğimin içn kötü bunu nasıl atlatırım diğe düşünüyorum araştırıyorum hergün, eşimde bana çok yardımcı oluyor yanlız akşam dayanamadığım görünce onun içtiğinden alıram 1 kere

İçilen ortamda bulunmasanız daha kolay olur. Eşinizden rica edin balkonda falan içsin sigarasını. Yanınızda olunca çok zorlanırsınız.

İçilen ortamda bulunmasanız daha kolay olur. Eşinizden rica edin balkonda falan içsin sigarasını. Yanınızda olunca çok zorlanırsınız.
eşim bunun için çok çaba sarf ediyor ben onun peşini bırakamayınca halimi görüyor dayanamıyor oda... doktorumada danışdırm zor olucağını anlıyorum ama dayanman lazım dedi işte o 2 3 günü atlatsam atlatamıyorum ki

Hayatimin boyunca sigara kullanmadim. Ne keyif aliniyor niye kullaniliyor hala cozebilmis degilim.
Hamileyken annemin sigara kullandigini ogrensem ona öfke duyabilirim. Sizin cocugunuzda boyle hissedebilir bu acidan dusunup icmeyin.
Ayrica sadece hamilelikte icmemek yeterli degil saglikli bebekler icin anne ve babanin hamilelik dusunuldugu andan itibaren sigarayi birakmasi gerekiyor.

Ultrason fotoğrafı falan var mı elinde hiç? Ne zaman dayanamayacak olsan çıkar çıkar bak. Sigaranın bebeğin sağlığına verdiği zararlarla ilgili videolar var. Ne kadar rahatsız edici olursa olsun izle. Senin gözünün korkması lazım biraz. Sana da yazık bebeğine de yazık

izliyorum ağlıyorum hatta izlediğimde Allahım ne olursun irademi güçlendir diyorum ama akşam o lanet şeyi elime alıyorum acaba hamilelikte sigaradan tiksinmek için doktorların önerdiği birşeyler vamrıdır

Eltim sigaradan erken doğum yaptı
Hiç bırakmadı azaltmadı bile
Görümcem ondan beter içiyor onun bebeklere bişey olmadı maşallah sonra nolur bilmem

Ben zaten içmiyorum sizide takdir ettim bebeğiniz için bırakacaksınız inşdüşünsenize bebeğiniz büyümüş anne olmuş torununuza hamile sigara içiyor korkunç dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…