- 22 Haziran 2015
- 173
- 69
-
- Konu Sahibi lady_marmalade
Canım çok çekiyor ama bebeğimi daha çok seviyorum ben gibi bir tiryaki bıraktıysa bence herkes bırakırMerhaba arkadaşlar, 7 haftalık hamileyim ve hamileliğimi öğrendiğimden sigarayı bıraktım. Gün içinde çok zorlanıyorum, çalışıyorumda bazen çok stresli oluyorum elim sigaraya gidiyor ama kendimi tutmaya çalışıyorum akşam eve geldiğimde bazen dayanamıyorum eşimin sigarasından 2 3 çekiyorum. Aranızda hamile olduğunu öğrendiğinde tabi sigara kullananlar kendinize nasıl engel oldunuz? Ben içmek istemiyorum ama içme isteği geldiğindede aşırı stresli oluyorum.
bende onu yapmak istiyorum nasıl yapa bilirim onu bulamadımKeske tiksinebilsen.cocuga cok zararliymis sigara.
hemde çok zor, tiryakisi olunca daha da zoriçmeyeceğim diye şartlayın kendinizi.başka türlü olmaz. çocugum yok ama ben de sigara kullanıyorum ve bir anda bırakmak çok zor şey olsa gerek. allah kolaylık versin
ben şimdiden çok üzülüyorum 7 haftalık hamileyim daha bu yüzden bu konuyu açtım benim durumda olan bayanlardan bir destek almak için, strese sokmamda kendimi bebeğimin içn kötü bunu nasıl atlatırım diğe düşünüyorum araştırıyorum hergün, eşimde bana çok yardımcı oluyor yanlız akşam dayanamadığım görünce onun içtiğinden alıram 1 kereSigara evladınızdan daha mı kıymetli. Kendi ciğerine yazık kocaman insansın. Onun ciğerleri daha filizleniyor yazık değil mi lütfen bırakın bebeğiniz için. Ileride o doğunca sinek bile ısırsa ne kadar üzüleceksiniz, bir de kendi verdiğiniz zarara bakın..
işte benimde mide bulantılarım çok az oluyor bir tek sabahları çok duydum hamilelikte tiksinenler bende neden öyle olmadı anlamadımMidem bulandi benim istemedim. Sonrasinda da 2 sene emziriyorum diye icmedim. Memeden kestigimin ertesi gunu paket aldim maalesef
ben şimdiden çok üzülüyorum 7 haftalık hamileyim daha bu yüzden bu konuyu açtım benim durumda olan bayanlardan bir destek almak için, strese sokmamda kendimi bebeğimin içn kötü bunu nasıl atlatırım diğe düşünüyorum araştırıyorum hergün, eşimde bana çok yardımcı oluyor yanlız akşam dayanamadığım görünce onun içtiğinden alıram 1 kere
ben şimdiden çok üzülüyorum 7 haftalık hamileyim daha bu yüzden bu konuyu açtım benim durumda olan bayanlardan bir destek almak için, strese sokmamda kendimi bebeğimin içn kötü bunu nasıl atlatırım diğe düşünüyorum araştırıyorum hergün, eşimde bana çok yardımcı oluyor yanlız akşam dayanamadığım görünce onun içtiğinden alıram 1 kere
eşim bunun için çok çaba sarf ediyor ben onun peşini bırakamayınca halimi görüyor dayanamıyor oda... doktorumada danışdırm zor olucağını anlıyorum ama dayanman lazım dedi işte o 2 3 günü atlatsam atlatamıyorum kiİçilen ortamda bulunmasanız daha kolay olur. Eşinizden rica edin balkonda falan içsin sigarasını. Yanınızda olunca çok zorlanırsınız.
bir seferdemi bıraktınız peki canınız çektiği zaman ne yaptınız?Canım çok çekiyor ama bebeğimi daha çok seviyorum ben gibi bir tiryaki bıraktıysa bence herkes bırakır
Ultrason fotoğrafı falan var mı elinde hiç? Ne zaman dayanamayacak olsan çıkar çıkar bak. Sigaranın bebeğin sağlığına verdiği zararlarla ilgili videolar var. Ne kadar rahatsız edici olursa olsun izle. Senin gözünün korkması lazım biraz. Sana da yazık bebeğine de yazıkeşim bunun için çok çaba sarf ediyor ben onun peşini bırakamayınca halimi görüyor dayanamıyor oda... doktorumada danışdırm zor olucağını anlıyorum ama dayanman lazım dedi işte o 2 3 günü atlatsam atlatamıyorum ki
izliyorum ağlıyorum hatta izlediğimde Allahım ne olursun irademi güçlendir diyorum ama akşam o lanet şeyi elime alıyorum acaba hamilelikte sigaradan tiksinmek için doktorların önerdiği birşeyler vamrıdırUltrason fotoğrafı falan var mı elinde hiç? Ne zaman dayanamayacak olsan çıkar çıkar bak. Sigaranın bebeğin sağlığına verdiği zararlarla ilgili videolar var. Ne kadar rahatsız edici olursa olsun izle. Senin gözünün korkması lazım biraz. Sana da yazık bebeğine de yazık