Sigara ve hamilelik

Canım, 25 yaşına kadar sigara içmemişsin. Peki nasıl oldu da 25'den sonra başladın? Sigaraya başlamak için bayağı büyük bi yaş.
bende bilmiyorum nasıl başladığımı... bir arkadaşımdan içerken istedim, işe yeni başladığım en mutlu zamanlarımdı öyle efkar falan değil, sadece merak. sonra baktım güzel geldi devam ettim.

canım arkadaşım savunduğun fikir doğru haklısın bize verilen emanetleri en iyi sekilde koruyup bakmalıyız ama senin uslüp yanlış sonuçta karsındaki hamile bir anne bundan dolayı üzgün fikir danışıyor bizlere içini döküyor bırakmaya çalışıyor sen böyle ters konuşunca vermek istediğin mesaj hava da kalıyor tartışma şekline dönüşüyor. sigara içmediğin için nasıl bir alışkanlık oldugunu anlaman zor onun için bence kendini onun yerine koy güzel bir sekilde söylesen belki sana hayır duası edicek tesekkür edicek ama bu sekilde olmaz

Mrblar maşallah 20.hafta olmuş bile sigarayı bırakabildiniz mi? Nasıl bsşa çıktınız lütfen yardım edin bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…