Anket Sigara tercihiniz?

Tercihiniz?

• L&M

OY: 0 0,0%
  • West

• Pall Mall

• Tekel 2000

• Tekel 2001

• Chesterfield

• Lucky Strike

• Ankete Katılan
    27
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ben daha 2 saat içmeden duramıyorum 3 gün ne demek milissa çok ayıppp

Farketmez. Slim olsun yeter.

Ama şu aromalı sigaralara hastayım ya. Karanfilli, tarçınlı, vişneli.. Djarum'da var böyle güzel aromalar. Off uzun zamandır içemiyorum..

Amma keşmişim ben de be

benim rekorum taammmm 1.5 gün yaaaa naber

of yaaa inanırmısın her hafta bırakıyorum ben bu zıkkımı

kız ben astım buronşitim bir gece acile kaldırdılar beni hava verdiler nefes acıcı iğne yaptılar hastaneden çıkar çıkmaz sigara yaktım ama bende 5 saat içmediğimi biliyorum 1 buçuk gün komada yatmam lazım ki içmeyeyim şimdi bi alaç çıkmış eczanelerde satılıyormuş tam 7 tane tanıdığım o ilaç sayesinde bıraktı 200 lira tiksinerek bırakıyormussun

geçmiş olsun canım ya....sırf zarar ...

bende de bir manyaklık var aç karna sigara içmeye bayılıyorum...tokkken tadı yok

düşünuyormusun o ilacı kullanmaya?

geçmiş olsun canım ya....sırf zarar ...

bende de bir manyaklık var aç karna sigara içmeye bayılıyorum...tokkken tadı yok

düşünuyormusun o ilacı kullanmaya?

düşünüyordum sonra vaz geçtim ama belki alabilirim alırda bırakırsam tavsiye ederim sanada canım haberdar ederim seni

onu ben de yapıyorum hırs yapıp hüüüüfp diye çekiyorum sonra çekmeden fırlatıveriyorum dışarı

bende sözde bırakmaya çalışıyorum azalttım derken bugün gene cozuttum

ohov çok görülen aşamalar

Heh çıktı bir tane de olsa camel tiryakisi kardeşim selam olsun

whiteı bana tuhaf geliyor ama olsun camel cameldır

Farketmez. Slim olsun yeter.

Ama şu aromalı sigaralara hastayım ya. Karanfilli, tarçınlı, vişneli.. Djarum'da var böyle güzel aromalar. Off uzun zamandır içemiyorum..

Amma keşmişim ben de be

ay onlar sigara gibi gelmiyor bana hiç sevmiyorum djarum

internette bir video gördüm bence o yöntem etkili olabilir sigardan bıktırma tekniği hakkaten insanın ciğerleri öyle acıyınca bırakır sürekli aralıksız çekiyorsun sigarayı nefes bile vermeden canın çektiğinde böyle yapıyorsun ve uzun süre istemiyorsun bırakmak istersem öyle bırakırım yoksa öbür türlü zor ya çok bırakmaya çalışan gördüm

bi ara kent mentolliye dadanmıştım düzenli içmiyorum lakin ara sıra buluşuyoruz kendisiyle

bende camel içiyom ama şeyden sonraaaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…