• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigara, senin yüzünden kendimden utanıyorum......

Erce41 canım zor geçiyor:((( Nasıl bir tuhaflık bu anlayamıyorum, hani konu sadece içmeyle mücadele olsa kolay geliyor. Senmi yamansın benmi diyorum içmiyorum, ama duygusallaştığım zaman; aklıma eskiden çok ağladığım zor dönemler geldiği zaman, canım hemen sigara istiyor:( Başlıyorum ağlamaya.Yoksa sigaranın keyif yönlerini çok aramıyorum yemek üstü çay keyfi vs. bunlar beni zorlamıyor.

Şu sıralar gerçekten çok zorlanıyorum, hem istiyorum hem istemiyorum, allakbullak oldum... Sanırım benim asıl mücadelem şimdi başlıyor.
Ve Alramur, Çokşeymiistedim, ve seni gerçekten kutluyorum :nazar::nazar::nazar:

Dediğim gibi asıl mücadelem yarın başlıyor çünkü ilk 20 gün sigarayla dalga geçiyorum ve herdefasında zorlanmam busüreden sonra başlıyor. Tüm bırakmak isteyenlere başarılar diliyorum.

bugün sigara aklıma geldi...ama nasıl biliyormusunuz..birden şunu düşündüm "aaa ne zamandır sigara aklıma gelmiyor "dedim kendi kendime. üstelik eşim evde içerken. allah yardımcınız olsun. ama birgün bitecek. valla ben çok rahatım. rabbim bizi bir daha biraraya getirmez inşallah.

Sizleri gerçekten kutluyorum:nazar: Sanırım Mayıs bitene kadar dişimi sıkacağım. Çevremdeki bütün arkadaşlarım içiyor ,eşim içiyor. Şöyle bir dağ bulsam tepesine çıksam, geri inmesem:)) Şaka bir yana ilk haftalar harbi zor bu dönemde bazen yalnız kalmak iyi olur diye düşünüyorum. Zor ama başaracağım bu sefer.:129:

Olacak inşallah bu sefer, 41 gün bitti bile :ssz: ama çok ödem sorunu yaşıyorum, önceki bırakmamdada aynı sorun olmuştu:( ama mücadeleye devam ,yakındır güneşli günler:)

Back