canım bırakırsın emın ol.chanpixs diye sıgara bıraktırma ilacı var erkek kardeşım bu şekılde bıraktı
istersen netten bır araştır... yüzde yüz bırakıyorsun hemde
ben seni hatırlıyorum. hatta benim topiğime de yazmıştın. ne kadar zaman bıraktın. yeniden nasıl başa döndün. bu işin sırrı inanmakta. allah yardımcın olsun. kriz zamanlarında yudum yudum su iç, bol bitki çayı ve meyve yardımcı olur. ayrıca derin derin nefes al. en önemlisi de her zamn yaz. ben az önce yazdıklarımı okudum. gerçekten motivasyonum arttı. kolay gelsin.
senin topiğine ne hevesle yazıyordum bıraktığımı zannediyormuşum meğer... 2 ay hiç içmedim 1 aydır içiyorum, ama yarın yeni bir başlagıç sigarasız mutllu inşallah. Hergün yazmak belki banada iyi gelir bu umutla açtım günlüğü.İdolümsün
elbette ki ilk günler çok zor geçecek. ama ben şöyle düşünüyordum. yıllarca vücuduma eziyet ettim. tek kelime etmedi. tolere etmeye çalıştı. ara sıra tekledi ama ben eziyete devam ettim. şimdi onun hatrına, güzelliğimiz, gençliğimin, sağlığımın hatrına 3-5 eziyete ben dayansam ne çıkar...başarılar diliyorum.
hadi kolay gelsin bu sefer inşallah tamamen bırakırsın
yazmak gerçekten işe yarıyo
ben çok sigara içmek istediğimde inatla hayır içmicem dedim her seferinde ve krız zamanlarımda çok işime yaradı
şu aralar sakız bağımlısı olmuş durumdayım
ama sigarasız yaşam gerçekten çok güzelmiş
Şimdi bir şeyi merak ediyorum, her sigarayı bırakma denememde kilo aldım, geri sigaraya başladığımda ise almış olduğum kilolarla devam ettim.Bu içmediğim 2 ayın ardından 1 aylık içme dönemi ve sigarayı bırakma tekrar kilo almama neden olurmukiSpora devam ediyorum diyete devam ediyorum, buda ayrı bir merak konusu... Bakalım umarım netice iyi olurda kilo korkusuyla bırakamayanlardada bir hareket oluşur:)
3. günde bitti:) İşin enteresan yanı ben zor olan kısımları kolay atlatıyorum, sonraki dönemler beni korkutuyor , kararlılık çook önemli.
bende bir bırakabilsemdişler sararıyor,,ciyerler bitiyor,para duman olup uçuyor puffffffffff:SS
Erce41 canım zor geçiyor(( Nasıl bir tuhaflık bu anlayamıyorum, hani konu sadece içmeyle mücadele olsa kolay geliyor. Senmi yamansın benmi diyorum içmiyorum, ama duygusallaştığım zaman; aklıma eskiden çok ağladığım zor dönemler geldiği zaman, canım hemen sigara istiyor Başlıyorum ağlamaya.Yoksa sigaranın keyif yönlerini çok aramıyorum yemek üstü çay keyfi vs. bunlar beni zorlamıyor.
Şu sıralar gerçekten çok zorlanıyorum, hem istiyorum hem istemiyorum, allakbullak oldum... Sanırım benim asıl mücadelem şimdi başlıyor.
Ve Alramur, Çokşeymiistedim, ve seni gerçekten kutluyorum
Dediğim gibi asıl mücadelem yarın başlıyor çünkü ilk 20 gün sigarayla dalga geçiyorum ve herdefasında zorlanmam busüreden sonra başlıyor. Tüm bırakmak isteyenlere başarılar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?