SİGARA KULLANDIM YARDIM !

Kizlar normalde sigara kullanmıyorum ama bir tane bugun meyveli ictim . Ve bir daha içmeyi düşünmüyorum genital enfeksiyonlar yaşamıştım önceden yine bir tane içmeyle hemen tetikler mi içtiğime bir an pişman oldum 🙄
Nee:silah:
Sigarayla genital enfeksiyonun baglantısı nedir bilgilendirirmisiniz beni lütfen?
Yıllardır kullandıgım için ne gibi etkisi varmış merak ettim🤭

Kizlar normalde sigara kullanmıyorum ama bir tane bugun meyveli ictim . Ve bir daha içmeyi düşünmüyorum genital enfeksiyonlar yaşamıştım önceden yine bir tane içmeyle hemen tetikler mi içtiğime bir an pişman oldum 🙄
Sigarayı nerenizle içtiniz ? Ağzınızla içtiyseniz korkmayın. Diğer türlü sıkıntı

Nee:silah:
Sigarayla genital enfeksiyonun baglantısı nedir bilgilendirirmisiniz beni lütfen?
Yıllardır kullandıgım için ne gibi etkisi varmış merak ettim🤭
Enfeksiyonu tetiklediğini duydum birinden o yüzden buraya yazma gereğinde bulundum belki sacmaliyorm ama isteyerek degil
Hiç enfeksiyon yaşadınız ki kadınsal ?
Eger cevabınız evet ise .
Sorununuzu çoğalttı mi ?
Sanırım alkolün daha çok zarari var mantar vs yapıyor ama sigarada tetikliyor dediler 😒

Enfeksiyonu tetiklediğini duydum birinden o yüzden buraya yazma gereğinde bulundum belki sacmaliyorm ama isteyerek degil
Hiç enfeksiyon yaşadınız ki kadınsal ?
Eger cevabınız evet ise .
Sorununuzu çoğalttı mi ?
Sanırım alkolün daha çok zarari var mantar vs yapıyor ama sigarada tetikliyor dediler 😒
Yok bacım ne alaka Allah askına 😂😂
Yaşadım evet evliyim evli olan olmayan her kadın yaşar bunu birkez bile olsa.
Sigaranın bundan haberi varmı😂
Uzaktan yakından ilgisi yok sen rahat ol

Yok bacım ne alaka Allah askına 😂😂
Yaşadım evet evliyim evli olan olmayan her kadın yaşar bunu birkez bile olsa.
Sigaranın bundan haberi varmı😂
Uzaktan yakından ilgisi yok sen rahat ol
Bebisiniz oldu mu peki 😅
Sizde halkısınız benim beynimi başkaları yıkıyor bende korkudan sizlere siginiyorum 😎

Genital enfeksiyonu tetiklemek mi, meyveli sigara mı? 🤯

Okuduklarımın karşısında ben 😂😂

images.jpeg

X