- 21 Ekim 2020
- 1.214
- 356
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NeeKizlar normalde sigara kullanmıyorum ama bir tane bugun meyveli ictim . Ve bir daha içmeyi düşünmüyorum genital enfeksiyonlar yaşamıştım önceden yine bir tane içmeyle hemen tetikler mi içtiğime bir an pişman oldum
Sigarayı nerenizle içtiniz ? Ağzınızla içtiyseniz korkmayın. Diğer türlü sıkıntıKizlar normalde sigara kullanmıyorum ama bir tane bugun meyveli ictim . Ve bir daha içmeyi düşünmüyorum genital enfeksiyonlar yaşamıştım önceden yine bir tane içmeyle hemen tetikler mi içtiğime bir an pişman oldum
Enfeksiyonu tetiklediğini duydum birinden o yüzden buraya yazma gereğinde bulundum belki sacmaliyorm ama isteyerek degilNee
Sigarayla genital enfeksiyonun baglantısı nedir bilgilendirirmisiniz beni lütfen?
Yıllardır kullandıgım için ne gibi etkisi varmış merak ettim
Güldürdünüz burnumla çektimSigarayı nerenizle içtiniz ? Ağzınızla içtiyseniz korkmayın. Diğer türlü sıkıntı
Yok bacım ne alaka Allah askınaEnfeksiyonu tetiklediğini duydum birinden o yüzden buraya yazma gereğinde bulundum belki sacmaliyorm ama isteyerek degil
Hiç enfeksiyon yaşadınız ki kadınsal ?
Eger cevabınız evet ise .
Sorununuzu çoğalttı mi ?
Sanırım alkolün daha çok zarari var mantar vs yapıyor ama sigarada tetikliyor dediler
Ben diğer türlü kullanıyorum olmazmıSigarayı nerenizle içtiniz ? Ağzınızla içtiyseniz korkmayın. Diğer türlü sıkıntı
Olmaz ince kaçar hem enfeksiyon yapıyomuşBen diğer türlü kullanıyorum olmazmı
he doğru ince olmazOlmaz ince kaçar hem enfeksiyon yapıyomuş
Bebisiniz oldu mu pekiYok bacım ne alaka Allah askına
Yaşadım evet evliyim evli olan olmayan her kadın yaşar bunu birkez bile olsa.
Sigaranın bundan haberi varmı
Uzaktan yakından ilgisi yok sen rahat ol
Malesef canım başka sorunlarımız var eşim kaynaklı olmuyor.Bebisiniz oldu mu peki
Sizde halkısınız benim beynimi başkaları yıkıyor bende korkudan sizlere siginiyorum
Allah en Kısa zamanda sizi çok güzel haberlerle sevinçlendirsinMalesef canım başka sorunlarımız var eşim kaynaklı olmuyor.
Korkma hiç bi ilgisi yok sigarayla
Bunu yazmaya gelmistim gidiyorum. Yine kk tarihinin ennnn sacma sorularindan biri karsinizdaSigarayı nerenizle içtiniz ? Ağzınızla içtiyseniz korkmayın. Diğer türlü sıkıntı
Genital enfeksiyonu tetiklemek mi, meyveli sigara mı?Kizlar normalde sigara kullanmıyorum ama bir tane bugun meyveli ictim . Ve bir daha içmeyi düşünmüyorum genital enfeksiyonlar yaşamıştım önceden yine bir tane içmeyle hemen tetikler mi içtiğime bir an pişman oldum
Panik atak varKaygı bozukluğunuz var bence
Bunu yazmaya gelmistim gidiyorum. Yine kk tarihinin ennnn sacma sorularindan biri karsinizda
Amin inşallah isteyen herkesiAllah en Kısa zamanda sizi çok güzel haberlerle sevinçlendirsin
HäKizlar normalde sigara kullanmıyorum ama bir tane bugun meyveli ictim . Ve bir daha içmeyi düşünmüyorum genital enfeksiyonlar yaşamıştım önceden yine bir tane içmeyle hemen tetikler mi içtiğime bir an pişman oldum