sigara kokusu

Muhtemelen. Yani ben hep içilen ortamda büyüdüm bu yaşıma geldim, şimdi garipsemiyorum fazla. Direkt duman bana gelmediği sürece yani. Kaçamıyorsun ki her yerdeler.

Ben sigara iciyorum eşim icmiyor. Agzimin leş koktugunuda sanmiyorum ögüntü gelsin. Sigara icmeyip leş gibi agiz kokusuyla gezenler var.

Ya yarın o da sana sende hoşlanmadığı birşeyleri yasaklamaya kalkarsa...
çok yaptı zaten giyim konusunda herşeyime karışırdı.halada hep bişey der .sanki oramı buramı açıyormuşum gibi.çorabına varasıya karışır.ayak gösteren şeyler giymeme laf der.ben bi sigara istemişim çok mu, ayrıca ileriye dönükte çocuk konusunda sıkıntı oluşturabilecek zararlı bişey bu.savunulacak karşı çıkılacak bişey göremiyorumda ben.gelde adama anlat.

Bak şimdi onun senden istediklerini yapıyor musun bilmiyorum ama kendinden eminsen yapma. Ama şöyle birşey varki onun senden istedikleriyle, senin istediğin farklı birşey. Onun senden istedikleri anlık yapabilecek şeyler ama sigara konusu öyle değil. Sigara yıllarca içilmişse ve alışkanlığa gitmişse ondan vazgeçmek zordur.

nerdeyse 7 senelik birliktelik var.ta başından belirttim sevmediğimi .içen biriyle olmak istemem ama dedim.ille bırakta demedim .o zatan ben bırakıcam dedi.bende bırakılması güç bişey olduğu için bukadar zamandır ona ara ara ne oldu bizim iş diye sorsamda bişey demedim.ama baktım gördüm bunun bırakacağı yok beni kaybetmek istemediği için bırakıcam diye diye hep oyaladı.nasıl olsa üzerinde koku olmuyo yanımda da içmiyo kalkıp gidiyo ötede içiyo diye.ama anlaşmamız bu şekilde değildi ,ben hayatından tamamen çıkarmasını istedim ,oda buna söz verdi ,fakat şimdilerde hep ben ona değil sürekli içme konusu için sürekli içmem haftada ayda yılda 1 içerim diye söz verdim dedi ,resmen çarpıttı .hazmedemiyorum bunu

+1

En baştan söz vermişse durum değişir tabii.

En baştan söz vermişse durum değişir tabii.
evet verdi.ama çarpıtıyor şimdi.hayatından çıkartmıcak tamamen.zaten anasıda içmiş babasıda .bunun bünyesinde sigara doğduğu gün bile vardı ,bi bağımlılığı vardı bebekenden .böylesinin büyüdüğünde içmemesi için hiç bir neden yok

hata bende idi.saflığıma geldi küçüktüm aldandım.bırakır sandım inandım.istemediğim bişeyi hayatımda kabul etmek zorunda kalıyorum şuan .

Ben 10 yıldır tanıyorum nişanlımı. Tanıştığımda içmiyodu zaten 18 di yaşı :) askere gitti başladı. İçti içtii.Bırak çok alışmadna dedikçe dişimin ağrısını alıyo, stresimi alıyo derken leblebi gibi tüketmeye başladı.
Ben hasta oldum tüberküloz. Ondan sonra bayağı dikkat etti sonra yine saldı.
Çok söylenirsem yakar yakmaz atıyor
En son nişanlanınca bırakıcam dedi söz verdi.
Nişanlandık. İlaç almış kafasına göre eczaneden o da ters tepti. Ağzını açıyo hareketler yapıyo resmen başına vuruyodu sigara.
Şu an evlenmemize 3 ay var ve ben bırak bırak diyorum ara sıra.
Oturacağımız evde balkon yok , evin içinde içemezsin diyorum.Seni yanıma almam diyorum. Ben sigara kokusu çekmek zorunda mıyım ? Senin kokunu alamıyorum sigara kokusundan diyorum amaa nafile .
Bakalım zafer kimin olacak

Hafta da 1 sigara içen birine hiç rastlamadım doğrusu.
Tiryaki olan biri hafta da 1 sigara içmez bariz her türlü içiyordur ve size tatlı bir yalan söylüyor gibi.
Kuzenim sigara Tiryakiydi ve nişanlandığı zaman nişanlısına hiç içmediğini söyledi çünkü nişanlısı iğreniyor ve içmiyordu.
Ve evlendiler tam 4 yıl hergün 1 paket sigara içti ve eşi sigara içtiğini asla anlamadı.
4 yıl sonra yakalamış yeni başladım demişti ve hala da içiyor hiç bırakmadı.
Velhasıl bende sigara içiyordum eşim içmiyor hiç içmemiş lakin kişisel bakımlarımı yaptığım için eşim hiç koku almazdı.Bence nişanlına karşı dürüst ol e sigara konusunda baskı yapma ama kokusundan rahatsız olduğunu ekle.
O sigarasını içsin sana yalan söylemesin sende koku ve öğürme durumuna düşme
Herkes mutlu olsun canım.

Eger burnun hassassa alirsin kokuyu. Mesela annem sigara icer. Gunde bilmem kac defa elini yuzunu yikar, parfumler surer, uzerini degistirir, naneli sakizlar seker yer. Ama yanimdan gecerken bile gayet aliyorum kokuyu. Ki esim icseydi hayatta dayanamazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…