Teşekkürler cevabiniz icin ,sigarasini birakacagina inanarak nisanlandim.fakat seneler gecti sadece azaltabildi.o da.nekadr dogruysa artik .biraktim desede birakma anlayisi gunde 1 veya haftada 1 icmekmis.bunu yeni anlayabildim.sigarasını bilerek nişanlandığınız birini şimdi içtiği için eleştirmek çok mantıklı gelmedi bana açıkçası.
sigarayı kendi istemesi dışında hiçbir müdahale ile bırakamaz. en fazla azalttım diye yalan söyler. illa çok ağır kokacak siz tiksineceksiniz bir durum da yok.
benim nişanlım da içiyordu sigara, sadece evlenince evin içinde içmezsin perdelerden kokusu çıkmıyor balkona çıkarsın dedim. bir süre sonra baktım kendiliğinden bırakmış. ben içmediğim için de kolay kolay başlamaz diye düşünüyorum, ama tiksinme ihtimalim o sigara içerken de aklıma gelmemişti.
Teşekkürler cevabiniz icin ,sigarasini birakacagina inanarak nisanlandim.fakat seneler gecti sadece azaltabildi.o da.nekadr dogruysa artik .biraktim desede birakma anlayisi gunde 1 veya haftada 1 icmekmis.bunu yeni anlayabildim.
kokusu midemi bulandırıyo çünkü,ama kendisinde sigara kokusu algılamadım bugüne kadar .ve bırakıcam demesiyle güven oluşturdu bende .evlenince yakınlık artınca alırmıyım o tiksindiğim kokuyu diye tereddütlerim yeni yeni oluştu çünkü bırakacağına da inancım kalmadı.niye sigarayı bırakmasını istediniz peki, madem öyle başkasını bulsaydınız en baştan?
hepimizin zararlı alışkanlıkları var, birisi sigara içer, öbürü her gün cips yer, diğeri fast food ağırlıklı beslenir. sağlık için uyarılır tabiki ama bırakmadı o alışkanlığını diye tiksinecek kadar soğuma ihtimali de abartılı geliyor biraz. sigara sağlık açısından zararlı ama o kadar da uzaklaştıracak bişey olmamalı aranızda kuvvetli bir aşk varsa.
:)Sigara kullananlarin en nefret ettigi insan tipi:))
Merhabalar.İçenlerin veya eşi içenlerden deneyim kazanmışların fikri olabilir diye düşünüyorum.
Nişanlım sigara içen biri 8-10 seneden beridir .Ben de hiç sevmem öğüntü getirir kokusu ,bırakırmak istedim.
Hep sözler verdi bırakıcam diye.Azaltmış güya günde 1, haftada 1 filan içiyomuş.ama nedense inanmıyorum.üzeri filan kokmuyor, bugüne kadr üzerinden bi koku alıp midem bulanmadı hiç.ama biçok gelişinde yoğun deodorant sıkarak geliyor .muhtemelen sigaranın kokusunu bastırsın diye sıkıyodur diye düşünüyorum.
sigara içenlerin nefesi leş gibi kokar derler ,ilerde evlenince tiksinir miyim ben bu çocuğu yaşayan var mı ?haftada 1 içen birinin de nefesinde sigara kokusu olur mu ?