sigara kokusu

1moonse3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
420
133
Merhabalar.İçenlerin veya eşi içenlerden deneyim kazanmışların fikri olabilir diye düşünüyorum.
Nişanlım sigara içen biri 8-10 seneden beridir .Ben de hiç sevmem öğüntü getirir kokusu ,bırakırmak istedim.
Hep sözler verdi bırakıcam diye.Azaltmış güya günde 1, haftada 1 filan içiyomuş.ama nedense inanmıyorum.üzeri filan kokmuyor, bugüne kadr üzerinden bi koku alıp midem bulanmadı hiç.ama biçok gelişinde yoğun deodorant sıkarak geliyor .muhtemelen sigaranın kokusunu bastırsın diye sıkıyodur diye düşünüyorum.
sigara içenlerin nefesi leş gibi kokar derler ,ilerde evlenince tiksinir miyim ben bu çocuğu yaşayan var mı ?haftada 1 içen birinin de nefesinde sigara kokusu olur mu ?

Benim eşim sigara içiyor ama ağız bakımını iyi yapar fırçalamak olsun naneli seker olsun gargara hepsini yapar o yüzden hiç kokmaz

çok uç mu düşünüyorum bilmiyorum ama bu adam nişanlanmadan önce içiyordu zaten. bu şekilde gördün sevdin nişanlandın.
bıraksa iyi olur ama bırakmasa da böyle dedektif gibi peşinden koku koku diye dolanmayın.
isterse bırakır istemezse bırakmaz. net

Disini fircalasin sorun kalmaz. Yani ben oyle les gibi kokan birini gormedim okulda butun cevrem iciyor nerdeyse. Tiksinmezsin yani. Sagligi icin birakacaksa tabi biraksin ama onun disinda seni ilgilendiren bir durum degil.

Cnm hafta da 1 gün de 1 içiyorsa hiçbir koku yani seni rahatsız edecek bir durum asla olmaz.ama sürekli içiyorsa yani yemekten sonra,otururken kısacası her fırsatta o zaman mutlaka sigara kokusunu sen hissedersin yani nefesinden kıyafetlerine sinen kokudan.çünkü sürekli içenlerde kokunun dağılmasına ve yok olmasına fırsat kalmadan yeniden içiyorlar o zman seni rahatsız edici olabilir.

Sonuçta siz sigarasını kabullenip nişanlanmışsınız. Sürekli bırak bırak derseniz o sizden soğur ve gıcık olur. Kendi özgür iradesine kalmış birşey bu. Ben de daha önce sigara kullanıyordum ve benden sigarayı bırakmamı isteyen biri çıkmıştı karşıma evlenmeden önce. Sigarayı bırakmazsan ben evlenmem dedi ben de ona güle güle dedim. Eşim sigara kullanmaz ama bana da karışmıyordu. Sadece 1 kere söyledi bırakırsan senin için iyi olur ne zaman kendini hazır hissedersen bırak dedi. Ben de çocuk düşünmeye başladığımızda bıraktım. Baskı yapmayın.

Çok sigara içerim . Eşim hiç içmez . İçmediği gibi nefret eder .

Sigara kokusu deodorantla gitmez .

Diş fırçalayacaksın , elinin altında hep bi naneli sakız karanfil vs . Olacak .El yüz yıkayacaksın sık sık .
Üstüne de kokusu sindiği için sık kıyafet değiştireceksin . Yoksa illa kül tablası gibi kokuyorsun .

Ha tabii günde bir içinde bu durum
olmaz

sigarasını bilerek nişanlandığınız birini şimdi içtiği için eleştirmek çok mantıklı gelmedi bana açıkçası.
sigarayı kendi istemesi dışında hiçbir müdahale ile bırakamaz. en fazla azalttım diye yalan söyler. illa çok ağır kokacak siz tiksineceksiniz bir durum da yok.
benim nişanlım da içiyordu sigara, sadece evlenince evin içinde içmezsin perdelerden kokusu çıkmıyor balkona çıkarsın dedim. bir süre sonra baktım kendiliğinden bırakmış. ben içmediğim için de kolay kolay başlamaz diye düşünüyorum, ama tiksinme ihtimalim o sigara içerken de aklıma gelmemişti.

Ben zamaninda iciyordum ve ne kadar dikkat etsem de koku oluyordu. 5 kere elimi yikiyordum ki gecsin kokusu. Zaten uzun sac hepten basa bela cunku kokuyu cekiyor. Esimle tanistigimizda sigara iciyorsan ben yokum dedi :) Saniyesinde biraktim. Hala arada ruyamda gorurum ictigimi :) Simdi etrafimda biri icince midem bulaniyor. Ve o sigara kokusu uzerine bi de parfum kokusu karisiyor ve hala kotu kokuyor bence. Bende mi boyleydim allahim diyip duruyorum. Bence birakmasi icin ugrasin. Hem sigara pahali birsey hem de eninde sonunda sagliga inanilmaz zararli. Ben simdi kisa bir sure icmis olsam bile ilerde kanser olur muyum korkusu tasiyorum. Insan kendine yazik ediyor. Ve su an dikkat ederse emin olun evlenince cogu etmiyor. yani kul tablasi gibi gezip dis bile fircalamiyorlar. Ya da benim gordugum is arkadaslarimin yaninda durasim gelmiyor. Hem erkek hem kadin. Hic kimse de oyle surekli sakiz ya da deodorant dolasmiyor.

Teşekkürler cevabiniz icin ,sigarasini birakacagina inanarak nisanlandim.fakat seneler gecti sadece azaltabildi.o da.nekadr dogruysa artik .biraktim desede birakma anlayisi gunde 1 veya haftada 1 icmekmis.bunu yeni anlayabildim.

Mentollü içsin. Ben kullanmıyorum ama Mentollü sigara içtikten sonra dişlerini fırçalamadan öpüşsek bile rahatsız etmezdi. Normal sigara rahatsızlık veriyor evet.

Teşekkürler cevabiniz icin ,sigarasini birakacagina inanarak nisanlandim.fakat seneler gecti sadece azaltabildi.o da.nekadr dogruysa artik .biraktim desede birakma anlayisi gunde 1 veya haftada 1 icmekmis.bunu yeni anlayabildim.

niye sigarayı bırakmasını istediniz peki, madem öyle başkasını bulsaydınız en baştan?
hepimizin zararlı alışkanlıkları var, birisi sigara içer, öbürü her gün cips yer, diğeri fast food ağırlıklı beslenir. sağlık için uyarılır tabiki ama bırakmadı o alışkanlığını diye tiksinecek kadar soğuma ihtimali de abartılı geliyor biraz. sigara sağlık açısından zararlı ama o kadar da uzaklaştıracak bişey olmamalı aranızda kuvvetli bir aşk varsa.

kokusu midemi bulandırıyo çünkü,ama kendisinde sigara kokusu algılamadım bugüne kadar .ve bırakıcam demesiyle güven oluşturdu bende .evlenince yakınlık artınca alırmıyım o tiksindiğim kokuyu diye tereddütlerim yeni yeni oluştu çünkü bırakacağına da inancım kalmadı.

Hassas biri elbet koku alır.o iğrenç koku gitmez insanın içinden. Hadi şimdi her buluşmaya temkinli geliyo diyelim ,evlendikten sonra her an böyle olabilecek mi ? birakicam diye söz verdiyse bırakmadan evlenmeyin bence. Düğünden sonra o sözünde durani görmedim. dereyi geçene kadar .... sadece şimdiyi değil geleceği de düşünün ,çoluk çocuğa karistiginizda sigara icen bi baba nasil bir ornek olur ????

Ben gunde iki pakete yakın malesef ki sigara iciyorum. Her içtiğimde elimi yıkarım. Gunde 5-6 kez diş fırçalarım. İs yerinde yedek gömlek ceket bulunduruyorum zaten, rahatsız olursam değiştiririm. Sabah aksam gargara, eve gelince duş derken koku olmadıgını dusunuyorum. Saca siniyor kokusu Bi tek onun icin de kokulu sac spreyleri aldım arada sıkıyorum.

Bi arkadaşımın migreni var ve koku konusunda cok hassas bir km ötedeki nane kokusunu alır. Sigara da migreni tetikliyor hep ona soruyorum kokuyo muyum diye:)

İçmeyen icin çekilmez bir durum sizi anlıyorum esiniz vücut ve diş bakımına özen gösterirse koku biraz daha katlanılabilir olur. Sigarayı bırakmasını istiyorsanız da kokudan degil sağlığından endişe ettiğiniz icin bırakmasını istediğinizi söyleyin. Daha etkili olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…