sigara kokusu

Benim nisanlimda sigara icen birisi. Bende sigaradan nefret eden birisiyim. Onun genelde eli kokar sigara ictigi icin. Nefesinden oyle yogun bi koku almadim. Arada ask olduktan sonra boyle seylere cok dikkat etmemek gerekiyo. Onunla konus bu rahatsizligini. Ama biraktirmaya calisarak degil cunku sanirim nisanlin haftada birden fazla iciyo ama size o sekilde soyluyo. Rahatsiz oldugunu bildigi icinde yaninda icmiyo. Kokunun sana geldigini ve rahatsiz ettigini deodorantla karisinca daha kotu oldugunu iste butun dusuncelerinizi. Eminim anlayisla karsilayip dikkat edecektir

nişanlıysanız da belirli bir yakınlık olmuştur diye düşünüyorum, tiksinmedi veya koku almadı iseniz evlenince çok büyük bir fark olmaz sanırım. ki evde içmemesini söylersiniz bir süre sonra kendiliğinden bırakır zaten. ama şu aşamada bırak diye baskı yaparsanız ters tepki ihtimali de oluşabilir.

Haftada 1 sigara iciyorum bence yalan.Kusura bakmayin ama hic inandirici degil.
aynen bende inanmıyorum işte.bırakacağına da inancımı yitirdim .beni oyalamaktan başka bişey değil.sigara içen bi erkek istemediğimi belirtmiştim başında ,bırakıcam diye ozamndan söz vermişti öylelikle bu aşamaya geldik .ama onun bırakıcam anlayışı haftda ayda yılda 1 yine içmekmiş.sürekli sürekli içmemekmiş ona söz vermiş o.çevirdi resmen.ben gayet net birşekilde belirtmiştim .

teşekkürler..

Esim icmez ben iciyorum gunde 3 veya 4 tane dislerimi sık fircaliyorum gerci ben az iciyirum kokmaz bende esim rahatsiz oldugunu soylemedi daha once ki dis ve agiz kokusu konusunda cok hassastir ..ama rahatsiz olacagini zannetmiyorum.. dis fircalama aliskanligi edinse daha iyi olur bence ..agiz temizlugi en onemlisi

Haftada 1 sigara içmek biraz garip..
Nikotin bağımlısıdir içenler ve haftada 1 gibi yürümez o iş..
Ben de içiyorum 1 hafta icmesem birakmisimdir zaten..
Gerçekten birakmasini dilerim..
Ama bırakmama ihtimali de var sigara 1 den 1 pakete de çıkabilir..

"öğürtü"
belki birakir sigarayi

Eşim sigara icmiyorum resmen yiyor! Ama günde 4 5 kez dış fircalar ben pek koku almıyorum

Duş alır dişini fırçalar

az içiyorsa deorantla kaybolur ama agız kokusunda nane filan kunlanması gerekir arkadaşlarımda nişanlı evli olan var hepsi öyle yapıyor bazıları mentöllü içiyor çoguda evlenince filan bıraktı umarım sizinkide bırakır.

eşim de tanıştığımızda içmiyordu ben 4 yıllık içici idim, kendim için bin kere denedim bırakamadım, eşim bana sigara varsa ben yokum deseydi, hiç eyvallahım olmazdı sanırım.. sizi tebrik ediyorum bırakabilme azminiz için

Ehehe, ben de yavas yavas bırakırım ya hem zaten anca sosyal ortamlarda içiyorum diye düşünüyordum. Çıkmaya başlamamızın ikinci gununde, off sacların kokuyor karsıma otur, lafını duyunca kesmiştim hemen içmeyi. (zaten düşünüyordum bırakmayı) Öyle söz verdi inandımla olmuyor. Madem bırakıcam ilerde diyor, e bırak oyle gel aslanım demek lazmmış. Bence eleman rahat şimdi. Benimle boyle nişanlandı, katlanır diye düşünüyor. Bırakacagını da sanmıyorum siz tepki gostermedikçe. Bazı arkadaslar da hakkınız yok falan demiş ama içmeyen ve tiksinecegini düşünen biri olarak kültablası yalamak/öpmek istemiyorum demek kişisel bir hak bence. Kızın trip atın demiyorum sinirlenmeyin de. Ama ben boyle biriyle rahat edemiyorum diye kendinizi ifade edin ve ciddi oldugunuzu görsün.

zaten ben de bırakmak istiyordum ve sağlık açısından zararını bile bile içiyordum. Bu durumda sen beni kısıtlıyosun yaaaa diyemedim acıkcası :) Ama şort giymeyeceksin dese bi yuru git derdim şahsen :)

inşallah bırakır tamamen

aslında 1 tane bile içen biriyle hiç başlamamakmış .o kişinin bağımlılığı var bi,bugün bıraktım der 1 sene sonra evlenir yine başlar.hiç içmeyen ve gerçekten kendim gibi sigaradan tiksinen biriyle olmak gerekmişte kafaya çok sonra dank ediyor

kimseye hiçbişey için güvenmemek gerekmiş.birçok şeyi çok geç anladım.

Erkek arkadaşım içer, ben içmem, ağzıma dahi sürmedim. Benim yanımda içmez, tabi ben kimseye baskı yapmam ay sigara içme falan filan diye. Bırak demişliğim vardır ama bırakmayacak, belli. Bakımına, özellikle de ağız bakımına çok dikkat ettiği için kokmaz, yani beni uzaklaştıracak bir durum yok. Zaten tanıştığımızda bilmem kaç yıldır vardı sigara onun hayatında. Ben de sigaralı evde büyüdüm, şu an evde sadece annem içer o da birini söndürür birini yakar, çok içer. Ama sadece kendi odasında içiyor. Şimdi yaz, balkonda otururken de içiyor artık ona bişey diyemiyorum. Birine öyle "benim yanımda lütfen sigara içme" demem ama dumanı suratıma, üstüme falan gelirse tepkim olur ancak.

Teşekkürler cevabiniz icin ,sigarasini birakacagina inanarak nisanlandim.fakat seneler gecti sadece azaltabildi.o da.nekadr dogruysa artik .biraktim desede birakma anlayisi gunde 1 veya haftada 1 icmekmis.bunu yeni anlayabildim.

Eğer böyle dediyse ara vermiştir :) birakmamistir.

bizde ailede içen yok ,geçmişinde içen de olmadı yani sigara kokusuna alışkanlık kazanmadım.hep sigarasız ortamlardı ortamlarım.heralde birazda bundan ,içen en azından biri olsaydı içilmesini normal karşılayabilirdim bukadr sorun etmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…