Sigara kokusu için fikir verir misiniz?

kızlar peki mum yakmayı denedinizmii hiiç??benim eşimde içiyo ama genelde balkonda biitane içerde yaksa anında mum yakıyorum ..biliyosunuzdur belki mumu sigaranın dumanını yok ediyor:))

kokulu mum alerjik bronşiti daha fena yapabilir ama kızlar, aspiratörün altını denediniz mi? en son kademeyi açıyorsun, altında içiyorsun ve izmariti ve külü dışarıda bir çöp kovasına atıyorsun...

valla de kızz.ama hergün nasıl ugrascaz öyle de yaamirmirmirmirmumu biliyordum zaten o kolay da vanilya falan ne biliyim bakacaz artık.
:1shok: aaa ne varki onda biraz küllüğün içine serp sigarayı söndürdükçe vanilya kokusu kapladı odanın içini...hayatımda ilk defa ohh mis gibi diye küllük kokladımcokacimcoook

:1shok: aaa ne varki onda biraz küllüğün içine serp sigarayı söndürdükçe vanilya kokusu kapladı odanın içini...hayatımda ilk defa ohh mis gibi diye küllük kokladımcokacimcoook

aaa ne ilginçç.tamam yapacagım ilk fırsatta.çok sagolun valla yaa.hadi bakalım artık belki bu kadar kokmaz.benim demek istedigim misafir falan gelince ayıp olmaz mı kızz öyle vanilyalı küllükkaydirigubbakcemile3 nasıl başetçezz.dimi ama

"vanilyalı küllük en yeni moda aaaa bilmiyormusunuz ne ayıp" kaydirigubbakcemile3dermişiz:roflol:

kızlar vanilya yerine bende tarçını kullanıyorum oda işe yarıyor :)
tütsü gibi...
ben ayrı olarak evde tütsü yakmayı önereceğim oda işe yarıyor...
birde benim elektrikli 5-10-15 dereceleri var ayarlıyorsun fıstlatıyo kokuyu o var evde oda işe yarıyor oda kokusu....

eşim fosur fosur tutturur. ben evde olmasam yatak odasındada icer...

tek care cam acmak sanırım.. aman pek kıymetlıdır canı eşimin.. öyle balkona cıkmak,cam acıp önunde oturmak ona göre degıl.. zor yaa

kızlar bugün teyzemdeydim kullandıgı aleti sordum baktım SİNBO marka 75 ytl ye almış canlarım ve onların evde çok içiliyor ona ragmen çok iyi temizliyor yani.inş alacagım yakında.paylaşırım öptüm.

kızlar çıldırmak üzereyim!
Bugün canım çıktı temizlik yapcam diye. camlar silindi koltuklar duvarlar silindi, tüllerimi yıkadım ev mis gibi...

kocama dedimki sigaranı mutfak veya balkonda iç. ama o bi bu keyfim var sırf temizlik için mi filan diyor. bende tiksiniyorum artık evim temiz koksun istiyorum. o sinbonun aletinden aldım hiç bi halta yaramıyor bi sene önce aldım küçük odaya tepildi bile kalabalık boşuna....

ne yapsam bilmiyorum şuan mutfaktayım oturma odasında içiyo kokusu geliyo bana...

canım..ben bu konuyu açtıgımda küçük bi evde oturuyodum,balkonum vs yoktu..cama çıkıp bile sigara içmek işkenceydi eşim için..oda banyonun kapısını açıp içerdi ordan gitsin diye..çare bulamıyoduk bende aynı çıldırıcaktım yani o derece...şimdi şükür öyle bir sorun kalmadı...başka eve çıktık çünkü...eşim zaten içerde içmiyor içirtmiyorum kimseyede...
şuanda tek sinir oldugum bilgisayar başındayken camı açıp içiyo pc camın yanında hemen..ama bilgisayar masası kül oluyo hep hiç dikkat etmiyor...
hee bide tuvalette içiyo hep havalandırmadan gidiyo hemen ama arkasından wc ye girilmiyo hiçalsanaalsanasmile
Allahtan odalarda içmiyo şükür..insan kendi içmeyince ayrıyetten bi sinir oluyo zaten((

bence senin eşinde iş bitiyo canım..sigara içebilecegi bi alan yokmu balkon falan..yada her içtiginde camı açsın..bak biz buraya geçen kış taşındık,eşim kışın bile camda içerdi..eşinle konuş sende..seni zehirlemeyede evi öyle kokutmayada hakkı yok..bizler temizlikçi de degiliz..ben eşime hep diyorum kül döktügünde...ben senin arkandan dagınıklıgını vs toplarım,ama sigara küllerin senin lüksün onu toplamak zorunda degilimalsanaalsanasmile

banyoda içsin o eşden bendede var gerçi bizim ev büyük diğer odadaiiyor yazın balkona çıkıyodu şimdi soğuk diye çıkmıyo ama öbür oda bile olsa koku berbat yayılıyo ya öfff

Bence en güzel çozum sıgaraya ev de yasak getirmek, malum kapalı alanda sigara içmek yasak eğer ısrar ederse polisi çağırın cezayı yiyince bir daha evde sigara içmez .Herkes sağlıklı yaşamaya devam eder.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir tane hava temizleyicisi alın,içine her türlü koku dökebilirsiniz.

Aromatik yağlar,sıvı kokular vs..

Ben vernel koyuyorum evet bildiğiniz çamaşır yumuşatıcısı...

Ve çalıştırıyorum hava temizleyicisini.

Ne sigara dumanı ne sigara kokusu her taraf misss gibi kokuyor..

Sanki perdelerimi yeni yıkamışım gibi tavsiye ederim... :)

canım bizd evde sigara içiyoruz eşimde bende ama mutfakta içiyoruz.sonrada kapıyı çekip salona geri dönüyoruz.ama eşin salonda içiyorsa kışın özellikle cam açamadığın için kolay yolu evinde ne yakıyorsun bilmiyorum ama ben peteğin üzerine bir kap koyuyorum ve içine kokulu su(nane,parfüm sıkabilirsin vb)onun buharıyla oda mis gibi kokuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…