bu akşam mum, ıslak sünger ve vanilya 3 lüsünü denedim; sonuç :sm_cool:mükemmela.s.
:1shok: aaa ne varki onda biraz küllüğün içine serp sigarayı söndürdükçe vanilya kokusu kapladı odanın içini...hayatımda ilk defa ohh mis gibi diye küllük kokladımcokacimcoookvalla de kızz.ama hergün nasıl ugrascaz öyle de yaamirmirmirmirmumu biliyordum zaten o kolay da vanilya falan ne biliyim bakacaz artık.
:1shok: aaa ne varki onda biraz küllüğün içine serp sigarayı söndürdükçe vanilya kokusu kapladı odanın içini...hayatımda ilk defa ohh mis gibi diye küllük kokladımcokacimcoook
aaa ne ilginçç.tamam yapacagım ilk fırsatta.çok sagolun valla yaa.hadi bakalım artık belki bu kadar kokmaz.benim demek istedigim misafir falan gelince ayıp olmaz mı kızz öyle vanilyalı küllükkaydirigubbakcemile3 nasıl başetçezz.dimi ama
kızlar çıldırmak üzereyim!
Bugün canım çıktı temizlik yapcam diye. camlar silindi koltuklar duvarlar silindi, tüllerimi yıkadım ev mis gibi...
kocama dedimki sigaranı mutfak veya balkonda iç. ama o bi bu keyfim var sırf temizlik için mi filan diyor. bende tiksiniyorum artık evim temiz koksun istiyorum. o sinbonun aletinden aldım hiç bi halta yaramıyor bi sene önce aldım küçük odaya tepildi bile kalabalık boşuna....
ne yapsam bilmiyorum şuan mutfaktayım oturma odasında içiyo kokusu geliyo bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?