Sigara kokusu için fikir verir misiniz?

kizlar benim annem babamda sigara iciyo ve annem hep babamin sigara icecegi zaman mumlari yakar. mum sigaranin dumanini alabiliyo yani ev dumanlarla dolmuyo. tavsiye derim hem daha romantik hava katiyo hemde azda olsa cagre olabiliyo.

Ben bardak şeklindeki mumluklara biraz su koyup içine parfüm katıyorum, küçük yüzen mumlardan yakıp suyun üstüne bırakıyorum. Mumun sıcaklığı ile parfum kokusu yayılıyor sürekli :16:

ben 24 yasina kadar sigarayla hic tanismadan yasamis biriydim, cok sukur ki. Bizim cekirdek ailemizde de genis ailemizde de kimse icmezdi, arkadaslarim da hic sigara icmezdi... Evlendikten sonra ise durum tam tersi oldu.. Esim hic agzina ne sigara ne alkol koymamistir. Zaten sigara icen biriyle evlenmezdim, bu evlenmek icin ilk sart olurdu sanirim. Fakat esimin ailesi butunuyle taaaamm bir sigara tiryakisi. Gelen misafirlere de izin vermiyorum. Yani evimizde de aslinda hic sigara icilmiyor. Fakat ne zaman ki kayinvalidem geliyor, evde sigara kokusu eksik olmuyor. Ben istemiyorum diye sanirim, yalnizca mutfakta pencereyi acip iciyor ama sigara icenlerin anlamadigi sey su ki nerede ictigin ya da cami ne kadar actiginin hicbir onemi yok, o koku heryere dagiliyor, butun odalarda sigara kokuyor. Sigara icilen yerlerde radyasyon olmasi da cabasi. Ben resmen nefret ediyorum, gicik oluyorum, gicik oldukca da daha fazla batmaya basliyor, sonunda kisir donguye bagliyorum yani.

Esime soyluyorum, senin soylemen daha etkili diye ama kayinvalidem kisisel algilayip darildigi ve sigara yuzunden onu istemedigimiz gibi bir dusunceye kapildigi icin (ki bence bu bahane, boylelikle birsey diyemeyiz diye de yapiyor olabilir) birsey diyemeyecegini soyluyor. Iyi de ben rahatsiz oluyorum dedigimde de istedigin kadar rahatsiz olabilirsin diyor. Bu da cok kirici, cunku bu evde ikimiz yasiyorsak, bu evde ikimizin fikirleri ve ne yapmak istedigi onemli olmali.

Herkes onun da yaninda soyluyor, bebek olunca hayatta icemezsin, mutfakta bile icemezsin diye ama o hic aaa tabi heralde o zaman gelsin tabii ki icmem demiyor. Ben de bebegimi boyle bir ortama getirmek istemiyorum... Ne yapilir bilmiyorum valla, kaldim boyle.. Hic icmememis hic boyle ortamda bulunmamis insani da acayip rahatsiz ediyor ne yazikki :((

tarcın kokulu koltuklara fln sıkılan spreylerden sıkar annem hep mısafırler ıcınde sıgara, ve sıgara kokusunun yerını tarcın kokusu alır..

Back