Sigara kokusu için fikir verir misiniz?

benim ailem turkiye'de. onlarin evinde de kayinvalidemlerin evinde de sigara icmek yasak. ilk basta sasiranlar oldu bu duruma (bilhassa onlarin kusaginda) ama zamanla alisti insanlar. sonucta sigaranin olduren, kotu bir aliskanlik oldugunu inkar edecek var mi? kimin ne hakki olabilir bir insani kendi evinde zehirlemeye? insan kendini zehirlemek istiyorsa elbette kendi bilecegi istir, hickimse karisamaz. ama baskalarinin saglikli nefes alma ozgurlugunu elinden almasina da izin vermemek lazim degil mi?

sigara tiryakisi bir insan vazgecmek istiyorsa vazgecer. ne tiryakiler gordum ben birakabilen. insanin kendisinin istemesi lazim, yoksa maco dedigin erkeklerimizi hicbir kuvvet vazgeciremez. fakat dedigim gibi, burda mesele insani sigara icmekten vazgecirmek degil, yalnizca baskasinin saglikli nefes almasina engel olmamasini saglamak. bence bu da karsindakine duydugun saygiyla alakali.

ne dersler ne nutuklar ne program izletmeler haber okumalar, en büyük destekçim kayınvalidem bile ki oda nefret ediyor sigaradan o bile vazgeçiremedi evin için de içmekten...saygısız sevgisiz adına ne dersen de olmadı...eşimle akşamları içeceği 5-6 adet sigara için daha fazla tartışmak istemediğim için artık kabullendim...kahvesi yok, gezmesi yok, çapkınlığı yok, içkisi yok, kumarı yok...ne yapalım artık gül diken misali katlanacağız...zaten ben burda eşimi nasıl düzelteceğimin çaresini değil kokuyu nasıl yokedebilirim onun çaresini arıyorum..ilgine çok teşekkürler canım a.s.

benim ailem turkiye'de. onlarin evinde de kayinvalidemlerin evinde de sigara icmek yasak. ilk basta sasiranlar oldu bu duruma (bilhassa onlarin kusaginda) ama zamanla alisti insanlar. sonucta sigaranin olduren, kotu bir aliskanlik oldugunu inkar edecek var mi? kimin ne hakki olabilir bir insani kendi evinde zehirlemeye? insan kendini zehirlemek istiyorsa elbette kendi bilecegi istir, hickimse karisamaz. ama baskalarinin saglikli nefes alma ozgurlugunu elinden almasina da izin vermemek lazim degil mi?

sigara tiryakisi bir insan vazgecmek istiyorsa vazgecer. ne tiryakiler gordum ben birakabilen. insanin kendisinin istemesi lazim, yoksa maco dedigin erkeklerimizi hicbir kuvvet vazgeciremez. fakat dedigim gibi, burda mesele insani sigara icmekten vazgecirmek degil, yalnizca baskasinin saglikli nefes almasina engel olmamasini saglamak. bence bu da karsindakine duydugun saygiyla alakali.

işte bende tam bu duyguyu taşıyorum.bir insanın bir insanı zehirlemeye ne hakkı var ya.eşime de hep aynısını diyorum,hadi kendini zehirliyorsun beni hiç mi düşünmüyorsun diyorum ama ne desek boş.bırakmak istese bırakır dedigin gibi.ama çaba göstermiyor ki ugraşmıyor bırakmak için.ama hele çocukların yanında biri yaktıgında asıl o zaman çok sinirleniyorum ve uyarıyorum karşımdaki kim olursa olsun...hiç hoş degil igrenç birşey ama neden insanlar paralarıyla zehir satın alırlar anlamıyorum.

kudra arkadaşım dogru birşeyi savunuyorsun zira bunun yeri şuan burası değil yerimseniben
herkes bir değil ,eşide onu zehirlemeye bayılmıyordur ya da kendisini ; ama bagımlılık işte !
inşallah vazgecer tabi ama kimse kimseyi bilerek zehirlemek istemez...
konu amacından şaşmasın plsa.s.

ben piyasada bi arastırma yapayım hepinize haber verecegim kızlar.sizlerde bakın birşeyler neolursunuzz.baş edebilecegimiz bir çözüm olmalı.

sahiden de öyle oldu biraz da benim payım var özüür :utangac:
peki bu alet ne kadardır nerede satılır çok elektirik çeker mi kim bu konuda bilgi veriebilecek :uhm:

kızlar son bi kere bakayım dedim ve bunu buldum.link atmayı bilmiyorum ugraşmadım da hiç.zimar hava temizleyici deyin googla.iyi birşeye benziyor.teyzemde böyle birşey kullanıyor işte.

kızlar son bi kere bakayım dedim ve bunu buldum.link atmayı bilmiyorum ugraşmadım da hiç.zimar hava temizleyici deyin googla.iyi birşeye benziyor.teyzemde böyle birşey kullanıyor işte.

baktım canım gördüm buda hoş birşey ikisinide alın en iyisi:jeyyar:

iyi ki bilmiyorsun canım, link vermek yasak
ama bilgin olsun diye hatırlat bir ara öğreteyim çok kolay
ayrıca teşekkürlera.s.

en iyisi çocuk yapmak :CüvCüv: eşimde bende sigarayı resmen yutardık. 3 paketten fazla giderdi günde.. sonra minik mucizemizin geleceğini öğrendik o doğduğu günden beri ağzıma sürmedim eşimde azalttı şimdi sigarasını kapıyı kapatıp mutfakta içip havalandırıyor o arada bana birde çay hazırlıyor ohh :jeyyar:

o önceki sayfalarda resmi verilen küllükler hiç işe yaramıyor birde sinir eden bir sesi var boşuna para vermeyin. :delphin:

ben evin havasını temizlemek için netten şunu almıştım Air-wuum | 101 Modeli carrefoursa da da vardı. parfümlü olduğu için evin kokusunu değiştiriyor ama sigara kokusuna etkili olurmu birşey diyemem çünkü ben sigara içtiğim zamanlarda sigaranın odada böyle pis bi koku oluşturduğunu anlamıyordum. yarın akşam eşim sigara içerken mutfağa koyup test ederim kaydirigubbakcemile4

bence içmesin.sadece içmek için lavaboyu kullansın.bronşitin tüldende koltuğundanda.özür dilerim ama seni dikkate almayan eşindende önemli

madem bronşitiniz var rahatsız ediyor sizi duman, eşinizin daha anlayışlı olması gerekir bence.. hiç değilse mutfakta falan içsin pencereyi açıp? onun sigarası sizin sağlığınızdan daha önemli değil zaten sigara dumanı zararlı bir de sağlık probleminiz olunca anlayış göstermesi şart. bu arada mumun sigara kokusunu aldığını bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu:)

Aynı dertden bende muzdaribim. Eşim sağolsun yanımda içmez. Hep balkona çıkar garibim. Ama dokunuyo ne yapayım. Gelen misafiride balkona çıkarıyo.Kimse kusura bakmasın.
YAŞASIN KÖTÜLÜK....

Back