Sigara kokusu için fikir verir misiniz?

bence içmesin.sadece içmek için lavaboyu kullansın.bronşitin tüldende koltuğundanda.özür dilerim ama seni dikkate almayan eşindende önemli

hayatım,bizce de içmesinler ama içiyorlar işte :delphin:ve biz burda kocalarımıza çare değil sigara kokusuna çare arıyoruz canımın içi, ilgine teşekkürler a.s.

madem bronşitiniz var rahatsız ediyor sizi duman, eşinizin daha anlayışlı olması gerekir bence.. hiç değilse mutfakta falan içsin pencereyi açıp? onun sigarası sizin sağlığınızdan daha önemli değil zaten sigara dumanı zararlı bir de sağlık probleminiz olunca anlayış göstermesi şart. bu arada mumun sigara kokusunu aldığını bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu:)

hayatım,bizce de içmesinler ama içiyorlar işte :delphin: 5 yaşındaki çocuk dahil 7 den 70 e sigaranın zararlalarının yalnız içe değil yanında bulunanlara da pasif içici olarak zarar verdiğini bizler gibi onlarda biliyorlar...biz diğer artılarını gözönüne alarak kocalarımızı bu alışkanlıklarıyla kabul ettik ve biz burda kocalarımıza çare değil sigara kokusuna çare arıyoruz canımın içi, ilgine teşekkürler a.s.

önceki evim 145 m2 idi,evde içmek yasaktı,mutfakta serbestti...
şimdiki evim lojman ve 82 m2,yine evde yasak,mutfak serbest...
gelen misafirler zaten anlıyor ki evin için de sigara içilmiyor,onlarda içmiyor ama
içmek isteyen olursa da kusura bakmasın kimse, ben söylüyorum yasak diye...
benim kızım var ve onun sigara dumanını solumasını istemem,misafirler rahat sigara içsin diye...
bunun için de anlayışla karşılıyorlar...
eşim yaklaşık 20-25 gündür sigarayı bıraktı..
inşallah hiç içmez...
sizin yapacağınız tek şey, eşinizle ortak karar alıp,evin içinde
sigara içilmemesine karar vermenizdir...
sevgiler...

şu da varki,bende sigara içiyorum ama
sadece akşamları ve mutfak haricinde hiçbir yerde içmeme...
ben arkadaşıma misafirliğe gittiğimde de ısar ederler,bizim evde serbest,heryerde içebilirsin diye ama
ben yine mutfağa giderim...
kendi evimde nasılsam,başka yerde de öyle davranırım...
sevgiler...

önceki evim 145 m2 idi,evde içmek yasaktı,mutfakta serbestti...
şimdiki evim lojman ve 82 m2,yine evde yasak,mutfak serbest...
gelen misafirler zaten anlıyor ki evin için de sigara içilmiyor,onlarda içmiyor ama
içmek isteyen olursa da kusura bakmasın kimse, ben söylüyorum yasak diye...
benim kızım var ve onun sigara dumanını solumasını istemem,misafirler rahat sigara içsin diye...
bunun için de anlayışla karşılıyorlar...
eşim yaklaşık 20-25 gündür sigarayı bıraktı..
inşallah hiç içmez...
sizin yapacağınız tek şey, eşinizle ortak karar alıp,evin içinde
sigara içilmemesine karar vermenizdir...
sevgiler...

çok haklısın içilmemelidirkaydirigubbakcemile5...ben içmiyorum daha doğrusu sigara kullanmıyorum nefret ediyorum ama eşimi vazgeçiremedim...sanırım konuyu açan arkadaşımız da benimle aynı sıkıntıyı yaşıyor...biz artık vazgeçiremeceğimiz kabulllendik ve sadece sigara kokusuna çare arıyoruz.

çok teşekkürler a.s.

eşim 34 yaşında ve hayatında bir kere bile sigarayı iki parmağının arasına almamış ..dehşet nefret eders igaradanda kokusundan da..ben evlendiğimiz ilk aya kadar sigara içiyodum ama hamile kalınca ve eşiminde baskısıyla çok şükür 1 senedir ağzıma sürmüyorum..eve gelen misafirler bile balkonda içer..ama eski bi içici olarak sigara dumanının düşmanı mumdur..eşin içerken odada mum yak canım..o dumanı da dolayısıyla kokusuna da alıyo..

hava temizleyiciler gerçekten de çok işe yarıyor. gittiğim bir evde görmüştüm.
bizim evde sigara yasağına çoğu misafir uymuyor. 2.kez söylemeye ben utanıyorum artık. yazın balkona yönlendiriyordum,kışın mutfağa. yoksa evi havalandırınca ev buz gibi oluyor.zaten zor ısınıyor salon.

bir de son zamanlarda sigara yaktıklarında kokulu mum yakıyorum. sigara kokusunu hissettirmiyor.normal mum da aynı işi yapar sanırım.

bende eşimde sigara kullanıyoruz hatta kullanıyorduk hatta ara ara hala kulanlanıyoruz:roflol: ama ne biz ne de gelen misafirler içerde içemez :roflol: çok soğuk olduğu zamanlar sadece mutfakta içilebiliyor ve mutfakta içildiği zamanlar da ise bi arkadaşın tavsiyesi ile alıp kullanmaya başladığımız ihlasın temizlik robotu işimize yaradı :delphin:ses yapıyor ama dumanı ve içine koyduğumuz parfümü kokuyu engelliyor yada biz az içtiğimiz için öyle belki çok içilse engellemez bilemiyorum ki en azından bi tavsiye

selamlar burda gordugum bir cok arkadas ayni derrten muzdarip
bende de var esimde kullaniyor bende ben careyi evde mum yakmakta buldum
tamamen almasada daha az kokuyor..
bir yerde okumustum islak süngerde cekiyormus evin bir yerine asilan islah sunger dumani kokuyu cekiyor diye okumustum ben denemedim ama

Hollandadan selamlar sevgiler

selamlar burda gordugum bir cok arkadas ayni derrten muzdarip
bende de var esimde kullaniyor bende ben careyi evde mum yakmakta buldum
tamamen almasada daha az kokuyor..
bir yerde okumustum islak süngerde cekiyormus evin bir yerine asilan islah sunger dumani kokuyu cekiyor diye okumustum ben denemedim ama

Hollandadan selamlar sevgiler

ıslak süngeri ben de duymuş ama denememiştim, hadi bakalım bu akşam ıslak sünger ve mumları deneyelim , yarın sonuçları paylaşalım a.s.

bunun kesın bı cozumu yok.
eşinize gıdıp mutfakta ıcmesını soyleyın bence.
mısafırınız de geldıgınde katlanıcaksınız artık.
bınde bır gelen ınsanada gıt mutfakta ıc denmez.

arkadaş bende oğlumda şikayetciyiz bu konudan nerdeyse sopayla evden kovalıyacağız birde arabası birde ev gelenden utanıyorum her oda parfüm var oda parfümleri kanser edecek bizi biz sadece tuvalette izin veriyoruz sizde öyle olabilir

bende mum yakacağım romantikte olur severim zaten bakalım evlr-er arınacakmı

bunun kesın bı cozumu yok.
eşinize gıdıp mutfakta ıcmesını soyleyın bence.
mısafırınız de geldıgınde katlanıcaksınız artık.
bınde bır gelen ınsanada gıt mutfakta ıc denmez.

hayatım biz kocalarımızın nerde içeceğini değil de evin içinde içtikleri zaman kokuyu nasıl yokedebiliriz onun çaresini arıyoruz...ilgine çok teşekkürler canikoma.s.

arkadaş bende oğlumda şikayetciyiz bu konudan nerdeyse sopayla evden kovalıyacağız birde arabası birde ev gelenden utanıyorum her oda parfüm var oda parfümleri kanser edecek bizi biz sadece tuvalette izin veriyoruz sizde öyle olabilir

canikom, kocalarımız salonda içiyorlar ve biz artılarından sebep bu huylarına katlanmayı tercih ettik...bizim arayışımız kocalarımızın nerde içeceği değil de eğer bir bilginiz varsa evin içinden sigara kokusunu nasıl yok edilir bu bizlerle paylaşmanız....ilgine çok teşekkürler tatlıma.s.

çok haklısın içilmemelidirkaydirigubbakcemile5...ben içmiyorum daha doğrusu sigara kullanmıyorum nefret ediyorum ama eşimi vazgeçiremedim...sanırım konuyu açan arkadaşımız da benimle aynı sıkıntıyı yaşıyor...biz artık vazgeçiremeceğimiz kabulllendik ve sadece sigara kokusuna çare arıyoruz.

çok teşekkürler a.s.

evde içilen sigara bütün eşyalara siniyor zaten...
ona nasıl çare bulunacak....??

küllüğün içine toz vanilya koyarsanız. sigara kokusu yerine vanilya kokuyor. Bunu elek. süpürgesindede denedim ama vanilya kokusunu sevmeyenler ne yapar bilmem.

küllüğün içine toz vanilya koyarsanız. sigara kokusu yerine vanilya kokuyor. Bunu elek. süpürgesindede denedim ama vanilya kokusunu sevmeyenler ne yapar bilmem.

bayılırım vanilya kokusuna a.s.

formül 3 ledi...akşam 3 ü 1 arada bakalım ne kadar fayda edecekfisfisfis

Back