bence içmesin.sadece içmek için lavaboyu kullansın.bronşitin tüldende koltuğundanda.özür dilerim ama seni dikkate almayan eşindende önemli
madem bronşitiniz var rahatsız ediyor sizi duman, eşinizin daha anlayışlı olması gerekir bence.. hiç değilse mutfakta falan içsin pencereyi açıp? onun sigarası sizin sağlığınızdan daha önemli değil zaten sigara dumanı zararlı bir de sağlık probleminiz olunca anlayış göstermesi şart. bu arada mumun sigara kokusunu aldığını bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu:)
önceki evim 145 m2 idi,evde içmek yasaktı,mutfakta serbestti...
şimdiki evim lojman ve 82 m2,yine evde yasak,mutfak serbest...
gelen misafirler zaten anlıyor ki evin için de sigara içilmiyor,onlarda içmiyor ama
içmek isteyen olursa da kusura bakmasın kimse, ben söylüyorum yasak diye...
benim kızım var ve onun sigara dumanını solumasını istemem,misafirler rahat sigara içsin diye...
bunun için de anlayışla karşılıyorlar...
eşim yaklaşık 20-25 gündür sigarayı bıraktı..
inşallah hiç içmez...
sizin yapacağınız tek şey, eşinizle ortak karar alıp,evin içinde
sigara içilmemesine karar vermenizdir...
sevgiler...
selamlar burda gordugum bir cok arkadas ayni derrten muzdarip
bende de var esimde kullaniyor bende ben careyi evde mum yakmakta buldum
tamamen almasada daha az kokuyor..
bir yerde okumustum islak süngerde cekiyormus evin bir yerine asilan islah sunger dumani kokuyu cekiyor diye okumustum ben denemedim ama
Hollandadan selamlar sevgiler
bunun kesın bı cozumu yok.
eşinize gıdıp mutfakta ıcmesını soyleyın bence.
mısafırınız de geldıgınde katlanıcaksınız artık.
bınde bır gelen ınsanada gıt mutfakta ıc denmez.
arkadaş bende oğlumda şikayetciyiz bu konudan nerdeyse sopayla evden kovalıyacağız birde arabası birde ev gelenden utanıyorum her oda parfüm var oda parfümleri kanser edecek bizi biz sadece tuvalette izin veriyoruz sizde öyle olabilir
çok haklısın içilmemelidirkaydirigubbakcemile5...ben içmiyorum daha doğrusu sigara kullanmıyorum nefret ediyorum ama eşimi vazgeçiremedim...sanırım konuyu açan arkadaşımız da benimle aynı sıkıntıyı yaşıyor...biz artık vazgeçiremeceğimiz kabulllendik ve sadece sigara kokusuna çare arıyoruz.
çok teşekkürler a.s.
evde içilen sigara bütün eşyalara siniyor zaten...
ona nasıl çare bulunacak....??
küllüğün içine toz vanilya koyarsanız. sigara kokusu yerine vanilya kokuyor. Bunu elek. süpürgesindede denedim ama vanilya kokusunu sevmeyenler ne yapar bilmem.
hayatım biz kocalarımızın nerde içeceğini değil de evin içinde içtikleri zaman kokuyu nasıl yokedebiliriz onun çaresini arıyoruz...ilgine çok teşekkürler canikoma.s.[/QUOT
üzgunum ama bunun bence formulu yok canım.a.s.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?