:)) " ben evimde rahat bi nefes alamayacakmiyim peki?" diye sor :) şaka bi yana..mum kullanmayi deneyin derim..tabi tamamen almaz kokuyu cam acmayinca..bu arada evi esas kokutan izmaritler oluyor..duman elbet cikiyor ama o izmarit kokusu cok kötü..mümkünse dişarida bir çöp kullanin izmaritler için..
canım 18 YTL yazıyordu yerimseniben
Bakın böyleside varmışkaydirigubbakcemile3
yok canım bu değil...ama bunu hemen alacağım hem de hemen yarınŞeniza.s.işte böyle bir şey ...yerimseniben
bu cok ses cıkarıyor dediğinden mi canım? ama en azından sigarasını içene kadar , dumanına katlanacgınıza sesine katlanın, bari alerji yapmaz-tatlicadiarzu-
canım 18 YTL yazıyordu yerimseniben
Bakın böyleside varmışkaydirigubbakcemile3
sen şaka dedin belki ama ben ciddi ciddi dedim...bir ara oldukça tartışmamıza sebep oldu bu olaykaydirigubbakcemile...artık susup sineye çekiyorum:çok üzgünüm:...arka tarafdan açık kapı veya cam bırakıyorum...yatar yatmazda odayı havalandırıyorum ama tamamen çıkmıyor...herşeye siniyor kokusu
canım benim bunlar pek şe yaramıyor biliyorum ben havaya üflediğin cabası dağılıyor duman sonuçta insan psikolojik olarak ta içerken elinde küllük ağzına doğru götürüyor çok kötü ve keyifsiz bir durum anlayacağınız
canım benim bunlar pek şe yaramıyor biliyorum ben havaya üflediğin cabası dağılıyor duman sonuçta insan psikolojik olarak ta içerken elinde küllük ağzına doğru götürüyor çok kötü ve keyifsiz bir durum anlayacağınız
olmadı mı yani:çok üzgünüm: üflerken camdan üflesinler ozaman ya da aletin içine dogru:jeyyar: ayh kızlar baska bişey bundan iyisi , belki duvara takılanlar falan vardır fisfisfis
evet ya bu mekanizmanın aynısını büyükçe yapsalar keşke dimi aynı zamanda temiz çam kokulu bi hava verse yahu okadar icat yapıyorlar bunu mu beceremediler yani CADIARZU ben tasarlasam patentini alsam zengün olur muyum acaba :roflol:
cok enteresan bir durum deasy.
merak ediyorum, madem sen bu kadar cok rahatsiz oluyorsun (ki ben de nefret ederim sigaradan) neden esinin evde icmesine izin veriyorsun? disarda icsin gelsin cok icmesi lazimsa. neden bunu yapamiyor?
misafire gelince; ev senin evin, bronsit senin bronsitin. bir evde sigara icmek yasaksa yasaktir. kim ne diyebilir ki buna? sigaradan bahsediyoruz burda. dunyada kalp krizinden ve trafik kazalarindan sonra en cok hastaliga ve olume neden olan bir igrenc aliskanliktan bahsediyoruz. sagligini ve temizligini dusunen bir insanin evinde sigarayi yasaklamasindan dogal ne olabilir? buna sozu olanlari da cehaletle ve dusuncesizlikle suclarim ben baska bir sey degil.
bir insanin (ailem dahil) evimde sigara icebilmesine izin vermemin tek yolu o kisinin hayattaki son arzusunun bu olmasidir. baska yolu yok.
cok enteresan bir durum deasy.
merak ediyorum, madem sen bu kadar cok rahatsiz oluyorsun (ki ben de nefret ederim sigaradan) neden esinin evde icmesine izin veriyorsun? disarda icsin gelsin cok icmesi lazimsa. neden bunu yapamiyor?
misafire gelince; ev senin evin, bronsit senin bronsitin. bir evde sigara icmek yasaksa yasaktir. kim ne diyebilir ki buna? sigaradan bahsediyoruz burda. dunyada kalp krizinden ve trafik kazalarindan sonra en cok hastaliga ve olume neden olan bir igrenc aliskanliktan bahsediyoruz. sagligini ve temizligini dusunen bir insanin evinde sigarayi yasaklamasindan dogal ne olabilir? buna sozu olanlari da cehaletle ve dusuncesizlikle suclarim ben baska bir sey degil.
bir insanin (ailem dahil) evimde sigara icebilmesine izin vermemin tek yolu o kisinin hayattaki son arzusunun bu olmasidir. baska yolu yok.
canım sende haklısın bne ne kadar yasaklasamda olmuyor işte.hergün bu konuda gerginlik yaşıyoruz.burada benim gibi olan arkadaslarım çok.senin düşündügün kadar kolay degil yasaklamak.mesela diger evimde diyordum herkese bu odada içilmiyor bu tarafa alayım sizi diye,herkes de bilir benim sigaradan hoşlanmadıgımı o yüzden kimse bişy demez,bu sorunun büyümesinin sebebi evim canım.evimde sigara içecek alan yok.öyle her dakika dışarı mı çıkacak eşlerimiz.bu çok zor baş edilemez bir durum.bırakması için çok savaş verdim haalada veriyorum ama malesef.
canım inan seni o kadar iyi anlıyorum ki....hala bile arada söylenirim...oda karşılık veriri sonra al sana gerginlik tartışma
canım inan seni o kadar iyi anlıyorum ki....hala bile arada söylenirim...oda karşılık veriri sonra al sana gerginlik tartışma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?