Sigara kokusu için fikir verir misiniz?

sen şaka dedin belki ama ben ciddi ciddi dedim...bir ara oldukça tartışmamıza sebep oldu bu olaykaydirigubbakcemile...artık susup sineye çekiyorum:çok üzgünüm:...arka tarafdan açık kapı veya cam bırakıyorum...yatar yatmazda odayı havalandırıyorum ama tamamen çıkmıyor...herşeye siniyor kokusu

süper yaa nerde bulucaz bunlardan acabaaaaaaa....fiyatıda çok uygun bir deniyelim bakalım...

işte böyle bir şey ...yerimseniben

bu cok ses cıkarıyor dediğinden mi canım? ama en azından sigarasını içene kadar , dumanına katlanacgınıza sesine katlanın, bari alerji yapmaz-tatlicadiarzu-
yok canım bu değil...ama bunu hemen alacağım hem de hemen yarınŞeniza.s.

valla beyaz eşya satan yerlerde vardır bence arkadaslar ama gerçekten bir gün evlenince bende sigaradan nefret eden birisi olarak misafirlere alıcam iki üç tane süperler tipleri harika ...kaydirigubbakcemile3 erkeklere arabalı kızlara balıklı kaydirigubbakcemile2

canım 18 YTL yazıyordu yerimseniben
Bakın böyleside varmışkaydirigubbakcemile3

canım benim bunlar pek şe yaramıyor biliyorum ben havaya üflediğin cabası dağılıyor duman sonuçta insan psikolojik olarak ta içerken elinde küllük ağzına doğru götürüyor çok kötü ve keyifsiz bir durum anlayacağınız

ayy valla ne güzelmiş bende almalıyım.olsun ses çıkarsın farketmez.bide ben ilk attıgın resme iyi bakmamışım,onu büyük bi makine sandımkaydirigubbakcemile3

anliyorum canim..içmeyene cok zor gelir o koku..en güzeli ya su makinalardan al (hiçbir fikrim yok gerçi,kullanmadim hiç böyle bişi) yada bolbol mum doldur evi

süper ya google da arattım süperler...fiyatlarıda çok uygun bayıldım hemen alayım bakalım...umarım biraz olsun işe yarar...

eveeett onu nasıl düşünemedim ben ki ya.üfledigi nolcek dimi ama.:çok üzgünüm:

olmadı mı yani:çok üzgünüm: üflerken camdan üflesinler ozaman ya da aletin içine dogru:jeyyar: ayh kızlar baska bişey bundan iyisi , belki duvara takılanlar falan vardır fisfisfis

canım benim bunlar pek şe yaramıyor biliyorum ben havaya üflediğin cabası dağılıyor duman sonuçta insan psikolojik olarak ta içerken elinde küllük ağzına doğru götürüyor çok kötü ve keyifsiz bir durum anlayacağınız
-----------------------------

keyfini bozacak diye söylenecektir...hak veriyorum....fakat ben şansımı deneyeceğim....yarı yarıya indirse bile faydadır

ayrıca mum yakmak ve ıslak sünger koymak da faydalı dediler...ıslak süngeri deneyen oldu mu?

olmadı mı yani:çok üzgünüm: üflerken camdan üflesinler ozaman ya da aletin içine dogru:jeyyar: ayh kızlar baska bişey bundan iyisi , belki duvara takılanlar falan vardır fisfisfis

evet ya bu mekanizmanın aynısını büyükçe yapsalar keşke dimi aynı zamanda temiz çam kokulu bi hava verse yahu okadar icat yapıyorlar bunu mu beceremediler yani CADIARZU ben tasarlasam patentini alsam zengün olur muyum acaba :roflol:

büyükleri var canım buharlı bişy teyzemde var.odanın bi köşesinde tutuyor memnunum dedi içerisi kokmuyor eskisi gibi.benim aklıma bi tek bu geliyo çare olarak.bi sorayım teyzeme nerden aldı kaça aldı diye size haber veririm.

canım sende haklısın bne ne kadar yasaklasamda olmuyor işte.hergün bu konuda gerginlik yaşıyoruz.burada benim gibi olan arkadaslarım çok.senin düşündügün kadar kolay degil yasaklamak.mesela diger evimde diyordum herkese bu odada içilmiyor bu tarafa alayım sizi diye,herkes de bilir benim sigaradan hoşlanmadıgımı o yüzden kimse bişy demez,bu sorunun büyümesinin sebebi evim canım.evimde sigara içecek alan yok.öyle her dakika dışarı mı çıkacak eşlerimiz.bu çok zor baş edilemez bir durum.bırakması için çok savaş verdim haalada veriyorum ama malesef.

amerika da yaşadığına göre çok sigara içinlere yurtdışında, "Türk gibi" dendiğini biliyorsundur...maalesef bizim bencil maço erkeklerimizi bu alışkanlıklarından vazgeçirmek ordan göründüğü kadar kolay değil.

canım inan seni o kadar iyi anlıyorum ki....hala bile arada söylenirim...oda karşılık veriri sonra al sana gerginlik tartışma

canım inan seni o kadar iyi anlıyorum ki....hala bile arada söylenirim...oda karşılık veriri sonra al sana gerginlik tartışma

sorma tatlım,gerçektende çok can sıkıcı.3 yıllık evliyim 3 yıldır da hep aynı sorun.bide dinler benimki fazla itiraz etmez ama ben sürekli ikaz ettigim için bazen kendim rahatsız oluyorum sürekli söylemekten.yanımda çok içmemeye özen gösteriyor ama nereye kadar yani bunun bir çözümü olmalı.şimdi de dış kapıya dogru üfle demeye başladım tüllere gelmesin diye.adamın başının etini yiyorum hep.o da düşüncesiz bir insan degil ama bu sigaraya alışmışlar birkere.

canım bilemiyorum eşinizle dyalogunuz ne şekilde ama tartışmayın tartıştıkça daha beter içesi gelir . bakın şimdi bana komşularım gelecekti kalabalık olarak. eşim de bende sigara kullanırız ama eşim neredeyse dumansız nefes almaz çok içer ben öyle değilim neyse sonuç malum ev leş gibi kokuyor ben kalabalık misafir geleceği için en ince temzlik olayına girdim perdeler koltuklar vs hep yıkandı eşimede bak bu kadar emek verdim aşkım ne olur onlar gelene kadar mutfakta içelim dedim yok mok deyince kedi gibi sırnaşa sırnaşa noluuuuyyy acı banaaa yütfeen gibi şımardıkça şımardım eşim bu hallerime dayanamaz misafirler geldi gitti benimki kıvranıyor işte olayın bitti yeter vs die bende ama bak ne güzel oldu ev yine kahvehane gibimi koksun iyidir böyle bak alıştık vs vs derken rayına oturdu elbette yine şımarıklık sırnaşıklık diz boyu kaydirigubbakcemile3 başka türlü başedemem yoksa benimkiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…