- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Benim eşim evde içmez. Dışarda içer oda günde bı dal mesela. Ama eve gelince üstünü değiştirir. Dislerini fırçalar. Çünkü asla tahammül edemiyorum. Hem midem bulanıyor. Hem nefes darlığı var yaklasamiyorum bile. Zaten çocuklar da alerjik bizim. Çözümü sigarayi bırakacak. Elleri üstü başı buram buram kokuyosa paket içiyor demek ki. Sigarayı birakmayacaksa da ciddi dusunuyorsan bı kere daha düşün. Herkes için sorun olmaz ama benm gibiysen yapamazsinMerhabalar herkese,
Uzun süredir dayanmaya çalıştığım ama artık patlak veren bir sorunum var. Sevgilim maalesef ki sigara kullanıyor. Bütün üstü başı, elleri, nefesi buram buram sigara kokuyor. Halbuki kişisel temizliğine, bakımına önem gösteren biri.
Neyse, bu durum artık ilişkimizi de etkilemeye başladı. Yakın otururken; nefesimi tutuyorum, kafamı çeviriyorum, kimi zaman uzaklaşıyorum.
Son 2 gündür bizzat sigara koktuğunu ve rahatsız olduğumu söyledim. Hatta naneli sakız çiğneyebileceğini söyledim ama ağzındaki implantlardan dolayı o pek olası değil gibi. Biraz üzüldü gibi de geldi.
Başka ne yapabilirim bu koku sorununu çözmek için? Belki buradaki hanımlarda da partneriyle böyle bir durum yaşamış olanlar vardır
Sık sık okaliptus yağı sürüyorum burnuma. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.Sigara için insan nekadar temiz olsa fayda vermiyor
Siz sakız çiğneyin ellerinize koku sıkın
Birde ben esans çok severim burun kenarlarına sürünce daima koku alıyorum belki işinize yarar
Sigara içmediğiniz için o koku sizi hep rahatsız edecek maalesef
Sigara kokusunun geçmesi çok zor hatta imkansıza yakın bence, içmeyen insan direk alır kokuyu. Sigarasını değiştirebilir belki, abim kokusuz olduğu için kent glo ya geçmişti o cidden koku yapmıyor. Başka çözüm gelmiyor maalesef aklıma
sigara kullanmayan bir sevgili bularakMerhabalar herkese,
Uzun süredir dayanmaya çalıştığım ama artık patlak veren bir sorunum var. Sevgilim maalesef ki sigara kullanıyor. Bütün üstü başı, elleri, nefesi buram buram sigara kokuyor. Halbuki kişisel temizliğine, bakımına önem gösteren biri.
Neyse, bu durum artık ilişkimizi de etkilemeye başladı. Yakın otururken; nefesimi tutuyorum, kafamı çeviriyorum, kimi zaman uzaklaşıyorum.
Son 2 gündür bizzat sigara koktuğunu ve rahatsız olduğumu söyledim. Hatta naneli sakız çiğneyebileceğini söyledim ama ağzındaki implantlardan dolayı o pek olası değil gibi. Biraz üzüldü gibi de geldi.
Başka ne yapabilirim bu koku sorununu çözmek için? Belki buradaki hanımlarda da partneriyle böyle bir durum yaşamış olanlar vardır
Evet sigaradan sigaraya da çok fark ediyor koku meselesi. Sarı filtreli olanlar hele çok daha ağır kokuyorSigara kullanan yakın arkadaşlarım da var. Onlarda böyle bir koku almıyorum. Belki de sigaradan kaynaklıdır dediğiniz gibi. Ucuz bir şeyler alıyor pinti bey
Stresli bir mesleği var. Sigara da onun bir nevi rahatlama biçimi. O yüzden bırakmayı düşünmüyor bildiğim kadarıyla, ben de baskı yapmak istememİçmeyen insan direkt alır o kokuyu. Buna çözüm olduğunu sanmıyorum. Ben de kullanmıyorum ve direkt alıyorum o kokuyu.
Sevgiliniz bırakmayı düşünüyor mu ? Hem zararlı hem siz rahatsız oluyorsunuz. Gayet yeterli sebepler aslında
Sevgilinizin mesleği nedir ? Ona göre bir düşüncem var daStresli bir mesleği var. Sigara da onun bir nevi rahatlama biçimi. O yüzden bırakmayı düşünmüyor bildiğim kadarıyla, ben de baskı yapmak istemem
Polis.Sevgilinizin mesleği nedir ? Ona göre bir düşüncem var da
Ailem ve çevrem benzer mesleklerle dolu. Bu tarz meslek grubundakilerde sigara içme sebebi olarak sevgilinizle benzer şeyler duydum hep. O yüzden sormuştum.Polis.