Sigara Kokan Sevgilim

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Merhabalar herkese,

Uzun süredir dayanmaya çalıştığım ama artık patlak veren bir sorunum var. Sevgilim maalesef ki sigara kullanıyor. Bütün üstü başı, elleri, nefesi buram buram sigara kokuyor. Halbuki kişisel temizliğine, bakımına önem gösteren biri.

Neyse, bu durum artık ilişkimizi de etkilemeye başladı. Yakın otururken; nefesimi tutuyorum, kafamı çeviriyorum, kimi zaman uzaklaşıyorum.

Son 2 gündür bizzat sigara koktuğunu ve rahatsız olduğumu söyledim. Hatta naneli sakız çiğneyebileceğini söyledim ama ağzındaki implantlardan dolayı o pek olası değil gibi. Biraz üzüldü gibi de geldi.

Başka ne yapabilirim bu koku sorununu çözmek için? Belki buradaki hanımlarda da partneriyle böyle bir durum yaşamış olanlar vardır

Sigara için insan nekadar temiz olsa fayda vermiyor
Siz sakız çiğneyin ellerinize koku sıkın
Birde ben esans çok severim burun kenarlarına sürünce daima koku alıyorum belki işinize yarar

Benim eşim evde içmez. Dışarda içer oda günde bı dal mesela. Ama eve gelince üstünü değiştirir. Dislerini fırçalar. Çünkü asla tahammül edemiyorum. Hem midem bulanıyor. Hem nefes darlığı var yaklasamiyorum bile. Zaten çocuklar da alerjik bizim. Çözümü sigarayi bırakacak. Elleri üstü başı buram buram kokuyosa paket içiyor demek ki. Sigarayı birakmayacaksa da ciddi dusunuyorsan bı kere daha düşün. Herkes için sorun olmaz ama benm gibiysen yapamazsin

Sigara için insan nekadar temiz olsa fayda vermiyor
Siz sakız çiğneyin ellerinize koku sıkın
Birde ben esans çok severim burun kenarlarına sürünce daima koku alıyorum belki işinize yarar
Sık sık okaliptus yağı sürüyorum burnuma. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Sigara kokusunun geçmesi çok zor hatta imkansıza yakın bence, içmeyen insan direk alır kokuyu. Sigarasını değiştirebilir belki, abim kokusuz olduğu için kent glo neosticks’e geçmişti o cidden koku yapmıyor. Başka çözüm gelmiyor maalesef aklıma

Yani canım tek taraf içince gerçekten kokusu dayanılmaz oluyor.
Dışarıda içse gelse bile dus alacak ki saçından sakalından kolundan falan kokusu gitsin.
Kıyafetler değişecek ve diş fircalayacak
Onun dışında sakız çiğnese de sakalında saçında elinde koku olacak sonuçta.

Ağız spreyi kullanabilir, sigara sonrası ellerini yüzünü yıkayabilir.
Dışarıda ilen yine ellerini mendille temizleyip sprey kullanımına devam edebilir.
Ama saçı başı maalesef duş almadan geçmez.

Sigara içmediğiniz için o koku sizi hep rahatsız edecek maalesef

Sigara kullanan yakın arkadaşlarım da var. Onlarda böyle bir koku almıyorum. Belki de sigaradan kaynaklıdır dediğiniz gibi. Ucuz bir şeyler alıyor pinti bey

sigara kullanmayan bir sevgili bularak

İçmeyen insan direkt alır o kokuyu. Buna çözüm olduğunu sanmıyorum. Ben de kullanmıyorum ve direkt alıyorum o kokuyu.
Sevgiliniz bırakmayı düşünüyor mu ? Hem zararlı hem siz rahatsız oluyorsunuz. Gayet yeterli sebepler aslında

Sigara kullanan yakın arkadaşlarım da var. Onlarda böyle bir koku almıyorum. Belki de sigaradan kaynaklıdır dediğiniz gibi. Ucuz bir şeyler alıyor pinti bey
Evet sigaradan sigaraya da çok fark ediyor koku meselesi. Sarı filtreli olanlar hele çok daha ağır kokuyor Bir kere bir arkadaşım camel sarı filtreli vermişti bana, kendimden tiksinip 2 ay sigara içmemiştim

Stresli bir mesleği var. Sigara da onun bir nevi rahatlama biçimi. O yüzden bırakmayı düşünmüyor bildiğim kadarıyla, ben de baskı yapmak istemem

Sigara tiksintim yüzünden benimle tanışmak isteyenlere sigara kriteri koymuştum. Öyle ki beğensem bile sigara içiyorsa konuşmuyordum. Bence sigara olayının bırakmaktan başka bir çözümü yok. Sigara içen biriyle birlikteysen de kabullenmek gerekiyor. Kimisi için çok önemli olmuyor kokusu vs ama bana göre dünyanın en berbat kokusu katlanamiyorum hiç.

Kokmayan sigara maalesef ki yok.. Ama kullandığı sigaradan da kokusunun ağırlığı değişebilir diye düşünüyorum.. Daha ağır olduğu için mi yoksa çok koktuğu için mi bilemiyorum ama sarı filtreli sigaraları hiç içemiyorum.. Belki sarı filtreli sigara içiyor olabilir mi??

Bir de sizin anlatımınızdan yaşlı bir amca geldi aklıma.. Samsun 216 içiyordu kendisi kıraathane gibi kokuyordu

Eşim ve ben sigara kullanıyoruz o yüzden kokudan rahatsız olmuyorum ama bahsettiğiniz gibi öyle buram buram ağzımız burnumuz kıyafetlerimiz öyle ağır kokmuyor.. Mutlaka kokuyor evet ama o kadar ağır değil bence.. Sigara içtiğimi bilmeyen bir arkadaşım mesela o kadar dip dibe olduğumuz halde anlamamıştı sigara kullandığımı.. Ben sigara içmeye gidiyorum dediğimde sen sigara kullanıyor muydun demişti.. İçtikten hemen sonra fazla koku oluyor..

Bir de en çok koku sinen yer saç ve sakallar oluyor.. Duş olmadan olmuyor maalesef..

Ailem ve çevrem benzer mesleklerle dolu. Bu tarz meslek grubundakilerde sigara içme sebebi olarak sevgilinizle benzer şeyler duydum hep. O yüzden sormuştum.
Üniversite ve mesleğin ilk yılları ben de stresli çalışıyorum diye sigara kullanmıştım. Sonra bir gün saçımı yıkarken o sigara kokusu burnuma öyle bir geldi ki o gün bu gündür yıllardır içmiyorum.
ve sağlık olarak da koku vs olarak da çok rahatladım. Umarım sevgiliniz de bırakabilir. Çünkü o zaman ben yillardir nasil içmişim bunu ya dicek eminim kendimden biliyorum

Siz asiri hassas degilseniz kullandigi sigaradan kaynaklaniyor olabilir.
Ben sigara kullandigim donemlerde, kendim de iciyor olmama ragmen bazi sigara içenlerin kokusu burnumun direğini kiriyordu.

2 yildir sigara icmiyorum ama oyle her sigara asiri kokmuyor.
Bence daha hafif kokan sigaraya geçse bir nebze hafiflersiniz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…