Sigara Kokan Sevgilim

Merhabalar herkese,

Uzun süredir dayanmaya çalıştığım ama artık patlak veren bir sorunum var. Sevgilim maalesef ki sigara kullanıyor. Bütün üstü başı, elleri, nefesi buram buram sigara kokuyor. Halbuki kişisel temizliğine, bakımına önem gösteren biri.

Neyse, bu durum artık ilişkimizi de etkilemeye başladı. Yakın otururken; nefesimi tutuyorum, kafamı çeviriyorum, kimi zaman uzaklaşıyorum.

Son 2 gündür bizzat sigara koktuğunu ve rahatsız olduğumu söyledim. Hatta naneli sakız çiğneyebileceğini söyledim ama ağzındaki implantlardan dolayı o pek olası değil gibi. Biraz üzüldü gibi de geldi.

Başka ne yapabilirim bu koku sorununu çözmek için? Belki buradaki hanımlarda da partneriyle böyle bir durum yaşamış olanlar vardır 🙄
Sigara icmeyen biriyle evlendim. Cunku bu kokuya ve sigara pisligine dayanamam.

eşim yıllardır yanımda sigara içmez

ama nefesinden gelen kokuyu çözemezsin

yani o taaa ciğerinden gelir ki az içtiği için hemen o gün sigara içtiği hissedilir

çok içtiği dönmede o genel kokudan kurtulmak mümkün değil

bazı arkadaşlar yakın arkadaşımda koku yok demişler de sevgili eş ile olan yakınlık hiçbir arkadaşla olmaz

zira dışarı verdiği nefes kokuyor

İçtiği sigaranın markası ve teni de önemli bence .Bazı insan içse de kokmuyor daha doğrusu rahatsız etmiyor.Sigara içen kendinden rahatsız olmuyor ,bence açık açık koktuğunu söyleyin .

Merhabalar herkese,

Uzun süredir dayanmaya çalıştığım ama artık patlak veren bir sorunum var. Sevgilim maalesef ki sigara kullanıyor. Bütün üstü başı, elleri, nefesi buram buram sigara kokuyor. Halbuki kişisel temizliğine, bakımına önem gösteren biri.

Neyse, bu durum artık ilişkimizi de etkilemeye başladı. Yakın otururken; nefesimi tutuyorum, kafamı çeviriyorum, kimi zaman uzaklaşıyorum.

Son 2 gündür bizzat sigara koktuğunu ve rahatsız olduğumu söyledim. Hatta naneli sakız çiğneyebileceğini söyledim ama ağzındaki implantlardan dolayı o pek olası değil gibi. Biraz üzüldü gibi de geldi.

Başka ne yapabilirim bu koku sorununu çözmek için? Belki buradaki hanımlarda da partneriyle böyle bir durum yaşamış olanlar vardır 🙄
Kül tablası gibi, ne kötü. Bu yüzden sigara içen biriyle asla birlikte olmadım, olamam da. Çok şükür eşim de hiç sevmez.

Ne yaparsa yapsın o koku çıkmaz üzerinden. Sigara içenler daha iyi bilir; sanırım markaya göre koku da değişiyor. Belki daha az kötü kokan bi markaya geçer eğer tamamen bırakamıyorsa. Bir de her içtikten sonra elini, yüzünü sabunlasın, belki koku hafifler...

sevgili olmaya başladığında da sigara içiyor muydu sonradan başladıysa daha çok sinir eder çünkü kokusu alışmadığından

Yani canım tek taraf içince gerçekten kokusu dayanılmaz oluyor.
Dışarıda içse gelse bile dus alacak ki saçından sakalından kolundan falan kokusu gitsin.
Kıyafetler değişecek ve diş fircalayacak
Onun dışında sakız çiğnese de sakalında saçında elinde koku olacak sonuçta.
Bence bunlarla da geçmiyor o koku. Ciğerlerine, iç organlarına işlemiş gibi geliyor bana. Daha önce sigara içen bir sevgilim olmuştu, öpüştüğümüzde bir küllüğü yalıyormuşum gibi hissediyordum. Kişisel temizliğine çok dikkat eden bir adamdı. Günde 6-7 kere diş fırçalıyordu belki. Her yanıma geldiğinde yeni duş almış oluyordu ama ben onun önceki geceden beri içmediği sigaranın kokusunu her yerinden alıyordum. Ben de alerjik astımlıyım ve sigaranın her şeyinden çok rahatsız oluyorum. Sevgilime de arada söylüyorum, kendisi sigarayı sadece sarhoşken içiyor. Günlük içecek hale gelirsen ayrılmak zorunda kalırız, bu şekilde iç ama lütfen alışkanlık olmasın yoksa çok üzülürüm diye söylüyorum konusu açıldıkça.

Konu sahibi, bence bir çözümü yok bunun. Ya sigarayı bırakacak ya da siz, bu durumdan rahatsız olduğunuz için onu bırakacaksınız.

Bakımla alakası yok, içen kokuyor. Marka falan diye kendinizi kandırmayım içenler. Ben de 10 sene günde bir pakete yakın içtim. Bıraktığım 7 sene olacak içerken koku almazdım ama cidden berbat kokuyormuş. Çözümü yok. Bence sigara içenler içenlerle içmeyenler içmeyenlerle olmalı içmeyene çekilcek dert değil

X