Sigara Kokan Sevgilim

Ya bakımsız bakımsız geziyorlar sonra alınıyorlar... çok zor bi durum rahatsız edici haklısınız

her sigara öyle buram buram sinmez insana ya. sigara + kişisel bakım ile alakalı bir konu. sigara içen arkadaşlarım var burnunun dibine giriyorum almıyorum koku falan. bir dönem ben de içtim hafif bir sigara. günde 2-3 tane falandı en fazla. ama bırakılması çok daha iyi yani, ben bıraktım. evden çalışıyorum malum, pandemi vs ve nefes alabileceğim tek yer evdeki küçük balkondu. gün içinde mesai sırasında kısa molalar bahanesiyle baktım balkona sigaraya koşuyorum, bundan keyif alıyorum falan. bıraktım. ilk günlerde eksikliğini hissetsem de şimdilerde hiç aklıma gelmiyor. bırakabilirse çok daha iyi.

benim sevgilim sigara iciyor ben icmiyorum ama ondan hic boyle agir bir koku almadim acikcasi.

gunde bir bazen iki kez dus alir, dustan sonra vucuduna nemlendirici surer erkekler icin olan baya baskin bir kokusu var, gun icinde de sik sik ellerini yikar, yine ayni sekilde masasinda hem limon kolonyasi hem de balsam bulunur calisirken sik sik onlari da surer ellerine/yuzune. agiz temizligi vs deginmiyorum bile. tabi ki sigara kokusu oluyor ama parfum+sigara karisik oluyor hatta ben seksi bile buluyorum cogunlukla. bence erkek arkadasiniz kisisel bakima pek dikkat etmiyor cunku bu kadar kotu kokmasi bana da yasli amcalari animsatti.

Var ya eşimde en nefret ettiğim özellik. günde 2 paket sigara içiyor. Eli asla boş durmaz. Birini söndürür diğerini yakar. Ev, koltuklar, perde... iğrenç kokusu siniyor. Arabada da içiyor. Her dakika içtiği için bende pasif içici oluyorum.
karşıma o kadar kötü seçenekler çıktı ki, evlisi, gay’i, dolandırıcısı... Sigara kriterlerimden biri olmadı. Ama şu an hayatımı inanılmaz zorlaştırıyor. Gittim Pfzier’ın ilacını aldım. Yan etkisi çok diye içmedi. Akapunktura gittik doktora inanmadı. Neymiş kalp krizi geçirirse bırakırmış. Doktorda bana sürekli bırak diye baskı yapma, geri teper dedi. Beyefendinin keyfine kaldıysak bir ömür boyu devam eder.
yani içmeyen biri iseniz, büyük sorun.

Kişisel bakımla alakalı bence bu durum, kıyafetlerini sık değiştirmediğinden kokuyordur o, yattığı odada içiyordur buram buram herşeyine siniyordur filan. Sık sık da duş almıyorsa ondan öyledir

Merhabalar herkese,

Uzun süredir dayanmaya çalıştığım ama artık patlak veren bir sorunum var. Sevgilim maalesef ki sigara kullanıyor. Bütün üstü başı, elleri, nefesi buram buram sigara kokuyor. Halbuki kişisel temizliğine, bakımına önem gösteren biri.

Neyse, bu durum artık ilişkimizi de etkilemeye başladı. Yakın otururken; nefesimi tutuyorum, kafamı çeviriyorum, kimi zaman uzaklaşıyorum.

Son 2 gündür bizzat sigara koktuğunu ve rahatsız olduğumu söyledim. Hatta naneli sakız çiğneyebileceğini söyledim ama ağzındaki implantlardan dolayı o pek olası değil gibi. Biraz üzüldü gibi de geldi.

Başka ne yapabilirim bu koku sorununu çözmek için? Belki buradaki hanımlarda da partneriyle böyle bir durum yaşamış olanlar vardır 🙄
Saglik sektorurunun herhangi bir kolunda oldugunuza dair vibe aldim ben sizden.Belki birakmasina ikna edebilirisniz.Nikotin bandi vs kullanmaya sicak bakabilir mi acaba...

Merhabalar herkese,

Uzun süredir dayanmaya çalıştığım ama artık patlak veren bir sorunum var. Sevgilim maalesef ki sigara kullanıyor. Bütün üstü başı, elleri, nefesi buram buram sigara kokuyor. Halbuki kişisel temizliğine, bakımına önem gösteren biri.

Neyse, bu durum artık ilişkimizi de etkilemeye başladı. Yakın otururken; nefesimi tutuyorum, kafamı çeviriyorum, kimi zaman uzaklaşıyorum.

Son 2 gündür bizzat sigara koktuğunu ve rahatsız olduğumu söyledim. Hatta naneli sakız çiğneyebileceğini söyledim ama ağzındaki implantlardan dolayı o pek olası değil gibi. Biraz üzüldü gibi de geldi.

Başka ne yapabilirim bu koku sorununu çözmek için? Belki buradaki hanımlarda da partneriyle böyle bir durum yaşamış olanlar vardır 🙄
Eşimde kullanıyor ama koktuğunu hiç bilmem sevgiliykende öyleydi şuanda zaten yatarken duşa girer dişini fırçalar görüşeceğiniz zaman bir zahmet duş alıp dişini fırçalayıp çıksın 2 veya 3 saat sigara içmese patlamaz herlde

Sakız olmasa da nane aromalı şeker tarzında ürünler var ağız kokusu için, marketlerde sakızların satıldığı bölümde yine. Sıkıntı olmazsa ondan kullansın. Onun dışında bol bol parfüm falan sıkacak anca ki o da tam geçirmiyor maalesef. O koku hep olur :KK43:

Benim eşim de sigara içiyordu. Ama böyle kokusu filan yoktu. Bırakacağım diye söz vermişti bıraktı sayılır. Ben açıkça söylüyordum ki sigara içip yanıma gelme kokuyorsun, dayanamıyorum. Sizin sevgiliniz de neden üzülüyor ki? Çaresine baksın, bıraksın

bildiğim kadarıyla sigaradan sigaraya değişiyor koku bırakma olayı.
tabii yine kalıyor ama daha az. sizin için daha az rahatsız edici olur en azından :KK70:
kullanılan parfümün sigarayla uyumu da çok önemli oluyor.
(kullandığım iki sigara çeşidi var. kokusu açısından da memnunum açıkçası. olumsuz yorum aldığımı hatırlamıyorum hatta yakıştığını söyleyenler oldu :KK70: kurallara uygunsa adlarını yazabilirim.)

eldeki koku için yıkadıktan sonra kokulu losyon sürülebilir. losyon ya da krem yoğun kokulu ağır bir şey olursa eldeki kokuyu bastırıyor. sonra tekrar yıkanarak gündelik hayata devam edilebilir.

Adamin sigara ictigini biliyorduysaniz neden simdi biraktirmaya calisiyorsunuz anlamiyorum.Ilk basta bu adam bunu iciyordu dimi.Sizinle olurkende birakicam seklinde bir soz de verdigini yazmamissiniz.Tiryakisiyse ve istemiyorsa birakmaz.Bu gibi seylerde de kimse kimseyi zorlayamaz acikcasi. Bu kokudan rahatsizsaniz sanirim hic sevgili olmamaniz gerekirdi.Zaten soylemissiniz oda dikkat edicektir.Gururuna yediremeyip.

Merhabalar herkese,

Eski bir içici olarak sizi anlayabiliyorum ben bıraktıktan sonra çevremde içen insanlar o kadar kotu kokuyor ki iyi ki bırakmışım diyorum eşim içmiyordu her ne kadar yaninda icmesem bile oda zaman zaman yakınırdı bu durumdan bırakmayı denese başka türlü parfüm vs etki etmiyor isterse bı ton naneli sakız cignesin

Sigara içmeyen bir sevgili bulabilirsiniz
Sinir oluyorum bu sigara faşizimine
Uzak durun sigara içenlerden ya

Merhabalar herkese,

Ağız gargarası vs. kullanabilir.

Sigara içmiyorum içen kişilerdeki kokudan da rahatsız oluyorum. Eşim içmiyor bir akşam dışarıda oturuyordu aprt önünde eve bi geldi üstü başı sigara kokuyor hep sarılamadım bile. Yanında içenler varmış. O bile beni rahatsız etti.
Icen biriyle görüşüp onu sigarayi3biraktirmaya uğraşmaktansa içmeyen biriyle sevgili olurum daha iyi.

Evlensiginizde eviniz bebeginiz ve tüm eşyalarınız da sigara kokacak 😅
Sigaradan hoşlanmıyorsanız ayrılın ve sigara içmeyen biriyle yeniden başlayın sigarayı bırakmak zor. Kokusunu gidermek imkansız.

buda biraz insanın yapısı ile alakalı sigara kokusu benide çok etkiliyor bazı insanların hoşuna gidiyor. ben nefes alamam o kokuda

X