evet canım çooookkk uğraştım ama değdi bence olumunekankayizsmile daha güzeli sizlerin olsun vereliniortakçok ugraştırıcı ya.ellerine sağlık
canım benim teşekkür ederim :Saruboceq: olumunekankayizsmile yerimseniben çok sağol evet hem sabırlıyımdır ,hem de kafaya koyduğumu yapmak isteyenlerdenim guclubacismile daha güzeli sizlerin olsun canım :1hug:buda çoooook güzel yaaa
sen gerçekten çook sabırlı birisisin anladım
Allah sabrının mükafatını versin canım seni çook öpüyorum
teşekkür ederim canım daha güzelleri sizlerin olsun evet çeşitlenebilinir tabiki senin fikirlerde harika canım yapacaksan şimdiden kolaylıklar canım olumunekankayizsmile opuyorumnanaktanİki kapı süsü de çok güzel olmuş güle güle kullan.Renkli kartonlardan da yapılabilir hatta kumaştan bile fikir işte :)
teşekkür ederim canım evet ponponlu ayrı güzel(renk-renk) insanın içi açılıyor kaydirigubbakcemile2 en güzelleri sizlerin olsun olumunekankayizsmileponponlu kapı süsüne bittim çok güzel diğeride güzel tabi ki çok yaratıcısınız güle güle kullanın
teşekkür ederim canım evet tabi uğraşmak gerekiyor :hulya: ama yapınca ortaya böyle güzellikler çıkınca moral oluyor insana,en güzelleri sizlerin olsun olumunekankayizsmileÇok güzelde uğraşmak gerekiyo emeğne sağlıkgüle güle kullan
canım emek vermişsin o kadar inşallah en güzelleri sizlerin olsunbundan ben de yaptım ama ben kartondan yapmıştım kenarları çok sert oldu, kullanışlı olamadı yani benim yaptığım. O kadar da uğraşmıştım aslında
teşekkür ederim canım evet değişikliği seviyorum kaydirigubbakcemile2 daha güzelleri sizlerin olsun yerimsenibençok farklı olmuş ellerine sağlık çok hoş görünüyor
teşekkür ederim canım olumunekankayizsmilesüper birşey olmuş bu süper fikir :)alkisalkisalkis
teşekkür ederim en güzeli sizlerin olsun olumunekankayizsmileçok hoş olmuş elinize sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?