teşekkür ederim canım değişikliği çok seviyorum ,daha güzeli sizin olsun yerimsenibenelinize saglık degişik ve şık olmuş
teşekkürler canım daha güzelleri sizlerin olsun kaydirigubbakcemile5tijeen emeğine sağlık canım :)
teşekkürler canım sıradan şeylerden ziyade değişiklik vazgeçilmezimdir daha-daha güzelleri sizlerin olsun olumunekankayizsmileroyem ellerine saglik...gercekten cok yaratici olmus...
canım evet çooookkk sabır gerektiriyor :gitme: ama işte kafaya koyduğumu yapıyorumm vallahi sorarsan 3 ay sürdü hemen-hemen hani çok acele etmedim işte boş kaldıkça yaptım,girip,çıkıp işte ne yaptıysam derken derken bitti olumunekankayizsmile daha güzelleri sizlerin olsun yerimsenibennasıl bir sabır var sende :)) çok güzel olmuş ama nasıl yaptın, zor görünüyor
teşekkürler canım daha daha güzelleri sizlerin olsun kaydirigubbakcemile5ellerine sağlık ne kadar değişik ve güzel olmuş.
çok teşekkür ederim canım daha güzelleri sizlerin olsun olumunekankayizsmileyaratıcılıklarınızı hayranlıkla takip ediyorum süper olmuş. emeğinize sağlık opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 canım evet sigara kullanıcısıyız eşimle aynı marka içiyoruz fakat tüm bunları vallah-billah biz içmedik küçük bir ilçedeyim tüm market ve bakkallardan topladık guclubacismile kartonlarını bayağı bir topladık işte sengözlerimebaksanabanaam ne kadar cok sigara içilmiş öyle ohaoldumsmile
ama ben bişi göremiyorum
yok anam ben göremiyorumkaydirigubbakcemile3
teşekkürler canım evet geçen yıl yapmıştımm paylaşmak şimdi kısmet oldu gelirsem Kayseri ye birebir görürsün canım inşallah sıkıldıkça kendimi sıka-sıka yapıom bişilerrrrr daha güzelleri sizlerin olsun canımmm kaydirigubbakcemile5cnm topiğin hayırlı olsun o kapı süsün de amma güzel olmuş yaaa bende istiyorum öle bişe ama ben nerden bulacam o kadar sigara kutularını bizim evde sigar içen yok ki..
ya çok güzel olmuş eline emeğine sağlık pek marifetliymişin ozaman sen haaaa başka varsa yolla bakalım accık...
canım zaman-zaman sitede hata oluşuyor ondandır resimler ilk sayfada canım tekrar bidaha dene bir bak ben kontrol ettim resimler görünüyor canımmmama ben bişi göremiyorum
cevabını bekliyorum canım inşallah birdahakine görürsün yerimsenibenzeynep4 yok anam ben göremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?