Sigara kağıtlarından yapmış olduğum kapı boncuğum

656297751.png

bu da Ponponlu Kapı Boncuğum

buda çoooook güzel yaaa
sen gerçekten çook sabırlı birisisin anladım
Allah sabrının mükafatını versin canım seni çook öpüyorum

buda çoooook güzel yaaa
sen gerçekten çook sabırlı birisisin anladım
Allah sabrının mükafatını versin canım seni çook öpüyorum
canım benim teşekkür ederim :Saruboceq: olumunekankayizsmile yerimseniben çok sağol evet hem sabırlıyımdır ,hem de kafaya koyduğumu yapmak isteyenlerdenim guclubacismile daha güzeli sizlerin olsun canım :1hug:

İki kapı süsü de çok güzel olmuş güle güle kullan.Renkli kartonlardan da yapılabilir hatta kumaştan bile fikir işte :)

İki kapı süsü de çok güzel olmuş güle güle kullan.Renkli kartonlardan da yapılabilir hatta kumaştan bile fikir işte :)
teşekkür ederim canım daha güzelleri sizlerin olsun evet çeşitlenebilinir tabiki senin fikirlerde harika canım yapacaksan şimdiden kolaylıklar canım olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

ponponlu kapı süsüne bittim çok güzel diğeride güzel tabi ki çok yaratıcısınız güle güle kullanın

ponponlu kapı süsüne bittim çok güzel diğeride güzel tabi ki çok yaratıcısınız güle güle kullanın
teşekkür ederim canım evet ponponlu ayrı güzel(renk-renk) insanın içi açılıyor kaydirigubbakcemile2 en güzelleri sizlerin olsun olumunekankayizsmile

bundan ben de yaptım ama ben kartondan yapmıştım kenarları çok sert oldu, kullanışlı olamadı yani benim yaptığım. O kadar da uğraşmıştım aslında:(

Çok güzelde uğraşmak gerekiyo emeğne sağlık (: güle güle kullan
teşekkür ederim canım evet tabi uğraşmak gerekiyor :hulya: ama yapınca ortaya böyle güzellikler çıkınca moral oluyor insana,en güzelleri sizlerin olsun olumunekankayizsmile
bundan ben de yaptım ama ben kartondan yapmıştım kenarları çok sert oldu, kullanışlı olamadı yani benim yaptığım. O kadar da uğraşmıştım aslında:(
canım emek vermişsin o kadar inşallah en güzelleri sizlerin olsun

Back
X