Sigara kağıtlarından yapmış olduğum kapı boncuğum

sifaa

Mucize Prenseslerim
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009
11.309
137
413
KIZLAR ÇOK SEVEREK YAPTIĞIM VE KULLANDIĞIM SıGARA KARTONLARINDAN VE ATAÇLAR SAYESıNDE HOŞ VE DEĞıŞıK KAPI BONCUĞUM :lepi:

dsc01877ix.jpg

ÖNDEN GÖRÜNÜM

dsc01878nh.jpg

YUKARIDAN VE YAKINDAN GÖRÜNÜM

dsc01876z.jpg

ARKADAN GÖRÜNÜM

MALZEMELER:

• ÇITA
  • RENKLı RAPTıYE
  • SıPREY BOYA(ıSTEĞE BAĞLI RENK)
  • ATAÇ(YAKLAŞIK 5 PAKET VE AYNI ÖLÇÜDE OLACAK)
  • SıGARA KARTONLARI ( HER MARKA VE RENKTE BAYAĞI BıR FAZLACA SıGARA KARTONLARI GEREKıYOR )
YAPILIŞI:

ATAÇLARI KAPININ BOYUNCA BıRBıRLERıNE BıRLEŞTıRıYORUZ,ATAÇIN BOYUNA GÖRE VE ENıNE YAKLAŞIK 4-5 SANTıM KESTıKTEN SONRA ATAÇLARA SıGARA KARTONLARINI KATLAYARAK GEÇıRıYORUZ

:teytey: :nazar: :delphin: :kahve:

Son düzenleme:
elinize saglık degişik ve şık olmuş

elinize saglık degişik ve şık olmuş
teşekkür ederim canım değişikliği çok seviyorum ,daha güzeli sizin olsun yerimseniben
tijeen emeğine sağlık canım :)
teşekkürler canım daha güzelleri sizlerin olsun kaydirigubbakcemile5
royem ellerine saglik...gercekten cok yaratici olmus...
teşekkürler canım sıradan şeylerden ziyade değişiklik vazgeçilmezimdir daha-daha güzelleri sizlerin olsun olumunekankayizsmile

nasıl bir sabır var sende :)) çok güzel olmuş ama nasıl yaptın, zor görünüyor
canım evet çooookkk sabır gerektiriyor :gitme: ama işte kafaya koyduğumu yapıyorumm vallahi sorarsan 3 ay sürdü hemen-hemen hani çok acele etmedim işte boş kaldıkça yaptım,girip,çıkıp işte ne yaptıysam derken derken bitti olumunekankayizsmile daha güzelleri sizlerin olsun yerimseniben

anaam ne kadar cok sigara içilmiş öyle ohaoldumsmile
kaydirigubbakcemile3 canım evet sigara kullanıcısıyız eşimle aynı marka içiyoruz fakat tüm bunları vallah-billah biz içmedik küçük bir ilçedeyim tüm market ve bakkallardan topladık guclubacismile kartonlarını bayağı bir topladık işte sengözlerimebaksanab

cnm topiğin hayırlı olsun o kapı süsün de amma güzel olmuş yaaa bende istiyorum öle bişe ama ben nerden bulacam o kadar sigara kutularını bizim evde sigar içen yok ki..
ya çok güzel olmuş eline emeğine sağlık pek marifetliymişin ozaman sen haaaa başka varsa yolla bakalım accık...

cnm topiğin hayırlı olsun o kapı süsün de amma güzel olmuş yaaa bende istiyorum öle bişe ama ben nerden bulacam o kadar sigara kutularını bizim evde sigar içen yok ki..
ya çok güzel olmuş eline emeğine sağlık pek marifetliymişin ozaman sen haaaa başka varsa yolla bakalım accık...
teşekkürler canım evet geçen yıl yapmıştımm paylaşmak şimdi kısmet oldu gelirsem Kayseri ye birebir görürsün canım inşallah sıkıldıkça kendimi sıka-sıka yapıom bişilerrrrr daha güzelleri sizlerin olsun canımmm kaydirigubbakcemile5

Back
X