Sigara imeyene ben saygszlk etmedim hi...benim zgrlk hakkm ne olacak?

ne diyem şimdi bilemedim ,bir yanda içenleeerr bir yanda içmeyenleer,zararlı olduğunu düşünürsek,bu soykanın,içilmemesi halindede çok sinir yaptığından içilmemesi halindede zararlı içenlere yanii,beter esir alıyor yahuu :mymeka:
bir yolu olsada bıcak gibi kesilsede,aklımızdan bedenimizden çıkıp gitse kahrolasıca.

ama seviyorum içmeyi bee.çok hoşuma gidiyor.hele gelde bitanede sana verem burda serbes gel içeliimm

özümbüşüm kapalıı ortamlarda,siğara içen biri olarak ben bile rahatsız oluyorum.sarıböçeq demişleyi,helede cevremizde günahsız bebeler varken,onları bu zehiri neden tenefüs ettirelim.bende bu tip içiçileri kınıyorum.içenler malesef içmeyenlere tolerans gösterecek gibi geliyor.belki zararlı olmayan bişey olsa.elbetteki kimse kimsenin özgürlüğüne karışmaya hakkı yok, kendimize zararına karışmıyorlar tabii,oysa cıkardığımız duman,başkasına zararı olduğu için saygı,, biz içenlerden bekleniliyor.:çok üzgünümpuyorumnanaktan

sorularının cevabııı canuuummm..
helada içittiriyolaaaaarrr,

Son düzenleme:
kurunun yanında yaşta yanar...

ben sigara içmeyen biri olarak sizi ne yazıkki anlayamayacağım. ama şimdiye dek etrafımdaki insanlar yüzünden çok fazla zehirlendim.insanlarla tartıştım bu yüzden.

bu yasak bence çok yerinde oldu. kafelere restoranlara giriyorsunuz 2 bölüm var; sigara içilen ve içilmeyen diye... ama arada ne cam var ne duvar.dumanı da geliyor, kokusu da. ben çok mutluyum bu yasaktan dolayı. nadirde olsa rahat nefes alabiliyorum. çünkü etrafta o kadar astımlı insan varki bu dumana maruz kalıp, sosyal hayatı zedelenen.

keşke aynı yasağı alkollü içeceklere de getirselerde içmesini bilmeyen insanların yarattığı sapkınlılar son bulsa.

:1shok:Çok ilginç..sigara içmeyince el titremesi olduğunu ilk kez duyuyorum ben..fisfisfis
malesef evet

bir kriz gibi oluyor nikotin azalmaya başladığı anda belirtiside bırakmak istemeyen kişide

kesin titremeler kasılmalar oluşuyor kendimden biliyorum

öncelikle bıraktığın için tebrik ederim dilerim hiç başlamazsın darısı başımavereliniortak

bırakamadığım için işte bende aynen bunları istiyorum

yasağını yapsın ama adam gibi yapsın sokağa salarak değil

Pardon burda cüğara içiliyor mu?
bu topikte serbestyerimseniben

gaz odası olarak tayin ettim için için

ama çıkarken havalanması için camı açmayı unutmayınkaydirigubbakcemile3

bıraktı isen tam bırak canım vereliniortak

hazır bedenin dayanıyorken hiç içmesen daha iyi olur inan bana

bak ben bırakmayı bile düşünemiyorum şimdi:çok üzgünüm:

ablasının güzeli kızılırmı hiç güzeli doğruyu düşüneneŞeniz

yanlış olan biz içenleriz fakat elimizde olsa keşke bu gerçeği değiştirsek

bedenim bütün sanki bırakmak istedikçe artıyor

dilerim bende birgün bırakmayı düşünecek güce ulaşırım

malesef işte düşünmeden içenler yüzünden biz düşünerek içenlerde aynı yasağa maruz kalıyoruz

işte ben bu hakkımı istiyorum

sokak ortasında değil kapalı kendime ait bir yerde içmeyi istiyorum

sigara tiryakisi olaraktan yasak masak tanımayıp şirkette püfür püfür götürülennn fabrika genelince sigara içilen mekan diyince ilk akla gelen yer benim odam, bir sigara için kalk dışarı çık iç gel herkes aaaa sigaraiçmeye gitti gene desin, patronun gözüne bak her saat başı dışardaaa olmak yerine yerim ceazmı oturum içerim moddayım. belki çok acil bir işim var belki stresten deliye dönmüşüm ve sigara içmek istiyorum, işi bırakıp dışarı mı çıkıcammm

herkes kendince hakli.

sigara konusunda hosuma gitmeyen sey su: BASKASININ AGZINDAN YADA BURNUNDAN CIKAN HAVAYI KOKLAMAK ZORUNDA KALMAK
bu engellendigi sürece kim nerde icerse icsin...

Evimizde yıllardır sigara içen yok.
Yanımda biri içerse dumanında boğuluyorum.-tatlicadiarzu-
Ama yasak konuldu tamam da sigara içenler için bence ayrı bölümlerin mevcut olması gerekir.
Sonuçta içen kişi zararını bilerek içiyor.
Zorla sigara bırak diyemezsin.
Sigara içenlerinde ayrı bi alanı olmalı bence.vereliniortak
Ama sigaraya da kesinlikle karsıyım.kaydirigubbakcemile5

herkes kendince hakli.

sigara konusunda hosuma gitmeyen sey su: BASKASININ AGZINDAN YADA BURNUNDAN CIKAN HAVAYI KOKLAMAK ZORUNDA KALMAK
bu engellendigi sürece kim nerde icerse icsin...

aynen katılıyorum :1closedeyes:

ama yıllarca içmeyen insanlar zehirlendi pasif içici yapmaya kimsenin hakkı yok bir başkasını aslında:umursamaz: sigara toptan ortadan kaldırılsa ya madem zararlı ölümcül:sinifsinif:

Siz rahatsız etmemiş olabilirsiniz ama rahatsız eden öyle çokki....
O yüzden buna bir dur demek lazımdı.

yasaklar çiğnenmek içindir...... derler

barnlarda işyerlerinde cafelerde kahvelerde içmek yasakmış hah ne yahu milletle dalgamı geçiliyo.
eee nerde içilecek bu. sokakta elimzide sigara iç iç yürü . anam...... babam gördü sonra ne yapacam..(bu işin şakası)

kahveler ve barlarda cafelerde yasaklanması bence ekonomiye sekte vurur. ee turistler ne yapacak o zaman. bence bu yasa teğet geçer gibi geliyo bana. uygulamaları çok zor gibi. milletin azcık bi keyfi vardı onunda içine sı.......tılar.

ben kullanıyorum ama keşke kullanmasaydım. napalım başladık bikere .

.

aynen canım sana katılıyorum insanlar kahveden sigara içmek için çıkıyor
veya market önlerinde sigara molası verenler
ne kadar kötü bir görüntü oluyor
bu sıralarda çok görüyorum mağazalarda çalışan bayanlar bile mağaza kapılarına çıkıp orda içiyorlar biraz saçma oluyor bencede

Adam yemeğe gitmiş bir bardak içkisini içecek şimdi garsona dışarıda sigara içim gelecemmi diyecek yani.
Ticari yönüde var bunun tv de iş yeri sahipleri bas bas bağırıyor dışarı çıkan her müşterinin arkasına adam takamam diyor.
Belkide tüyecek adam bilemessiniz k bunu.

ben yasağı destekliyorum çünkü zararı verenler engellenmiş
eğer azınlıklara tanınan özgürlükler bi süre sonra çoğunluğun özgürlüğünü kısıtlıyosa bu işte bi terslik var demektir
kapalı ortamda sigara için özel bir bölüm ayrıldığını düşünelim eğer bu bölüm açıksa hiçbi önemi yok çünkü ben yine o pis havayı soluyorum suçum ne, eğer bölüm kapalıysa o zaman bu içenleri biraz daha zehirlemek olur çünkü o kapalı ortamda 1 içen 10 içmiş kadar zehirlenir
umarım uygulanabilir bu yasak ama açıkçası ümitsizim ben
ve umarım içenlerede bırakmaları yani kendilerini kurtarmaları için bi fırsat olur bu
bırakamıyorum diyenleride anlayamıyorum açıkçası annem 40 yıllık sadık bi içiciydi başı tutardı içmediği zaman duramazdı taki 2 yıl öncesine kadar şuan kokusuna bile katlanamıyor

zararlı engellenmiş diyosun ama be gülüm o zaman tamamen kessinler. uyuşturu nasıl yasaksa sigarayıda öyle yasaklasınlar o zaman. zira ikiside zararlı değilmi. ikiside keyif verici bir madde.
balık baştan kokmuş. zamanında izin verilmeyecekti. isteyen istediği yerde içiyodu içmeyenler dahada çok etkileniyodu bu durumdan. o konuda sana hakveriyorum. ama dedimya balık baştan kokmuş.... ya tamamen yasaklayacaklar yada bu yasayı koymayacaklar.. iki iki dört ..

Şimdi efenim yaklaşık 19 yıldır sigara içen bi bünye olaraktan ben yasağa karşı değilim ama formatına karşıyım.
Tamamen yasaklanması çok çok yanlış oldu bence sebebi de gayet ortada.
Ben çıkıp gezmesini felan seven de bi insanım ayrıca, çıktığımda alkol de alırım haliyle ve elbet sigara da içerim.
Gittiğim insanlar rahatsız olursa içmem oldum olası ya da açık bir alan bulur içerim.
Ya da sigara içilen bölmeleri tercih ederim vs. vs.

Şimdi Cumartesi itibariyle bu yasak çıkacak ya ben büyük ihtimalle haftada 1 çıkıyorsam artık ayda bir falan çıkarım, kendimi biliyorum.
Amaaan oralarda sokakta çıkıp sürünmektense oturur evimde kurar soframı eğlenirim gibi bir düşünce daha şimdiden hakim.
Ben gibi düşünen de bi sürü insan var.
Yasaksa uyacağız el mahkum ama kimse sanmasın ki o mekanlar da dolup taşacak eskisi kadar.

Sonuçta ne olacak? Olan yine işletmeciye olacak.... peehh...

Ay bi de düşünemiyorum kelli felli adamlar geliyor mesela herif kurduruyor rakı sofrasını kuş sütüne kadar..

Şimdi bu adama yassah hemşerim çık dışarda iç diyecekler, ee amca bizim gibi ehhe peki abüü deyip boynunu büküp çıkmaz ki... ondan sonra gelsin kavgalar, gitsin tartışmalar, neyse parası veririz koçum demeler kaydirigubbakcemile3 ehhe... çoook eğlenicez çooookk....

62 mi 69 mu 70 mi neyse ben cezasını ödiyim içiyim hemşerim
sigarama karışmayın

şu an işteyim ve tüm yorumları okurken bir sigara yaktım
o kadar çok adı geçti ki fena canım çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…