egem
işte heryere karışmaları
ve hatta mevcut yapılmış olan sigara odalarını bile yasaklamaları çok saçma
yakında kriz kapıya dayanacak herkes isyanda çünkü
fakat ses duyuramıyor insanlar
kahvede içme -lokantada içme -kafetaryada içme mevcut yapılmış alanlarınada izin verme
ne olacak millet evinden çıkmayacak o işyerleride krize girecek
düşünülmeden uygulama bence
belkide düşünülen uygulama bilemiyorum artık
ne diyem şimdi bilemedim ,bir yanda içenleeerr bir yanda içmeyenleer,zararlı olduğunu düşünürsek,bu soykanın,içilmemesi halindede çok sinir yaptığından içilmemesi halindede zararlı içenlere yanii,beter esir alıyor yahuu :mymeka:
bir yolu olsada bıcak gibi kesilsede,aklımızdan bedenimizden çıkıp gitse kahrolasıca.
ama seviyorum içmeyi bee.çok hoşuma gidiyor.hele gelde bitanede sana verem burda serbes gel içeliimm
özümbüşüm kapalıı ortamlarda,siğara içen biri olarak ben bile rahatsız oluyorum.sarıböçeq demişleyi,helede cevremizde günahsız bebeler varken,onları bu zehiri neden tenefüs ettirelim.bende bu tip içiçileri kınıyorum.içenler malesef içmeyenlere tolerans gösterecek gibi geliyor.belki zararlı olmayan bişey olsa.elbetteki kimse kimsenin özgürlüğüne karışmaya hakkı yok, kendimize zararına karışmıyorlar tabii,oysa cıkardığımız duman,başkasına zararı olduğu için saygı,, biz içenlerden bekleniliyor.:çok üzgünümpuyorumnanaktan
sorularının cevabııı canuuummm..
helada içittiriyolaaaaarrr,
Son düzenleme: