- 16 Eylül 2014
- 99
- 69
- 33
- 36
- Konu Sahibi Anneyim Ben
-
çok derken kaç tane mesela?Günaydın kizlar hamileligimde 28. Haftaya girdim rabbime şükürler olsun bi sorun yok fakat sigarayi cok tüketiyorum. Her ictigim sigara da pismanlik duyuyorum. Ilk cocugumda bu zehiri icmememe ragmen 7 aylik dogum yapmistim. Suan hersey yolunda ama boyle de gidecegi anlamina gelmez. Bebegim dogduktan snra saglik sorunu yasamasindan cok korkuyorum. Birakmayi cok denedim ama olmuyor icmedigim zaman sinirlerim tavan yapiyor. Herseyin bilincindeyim bu lanet sey hem sagligima hem keseme zararli nasil kurtulcam bn bu illetten?
Sigara da careyi bulacak bi problemimde yok aslinda. Ilk bebegimde boyle kotu aliskanligim yoktu. Lohusalik donemimde baslamistim o gunden snra birakamadim. 7 yildir bu illet hayatimdaçok derken kaç tane mesela?
yani ne diyebiliriz ki bilerek bilinçli bir şekilde içiyorsun ,herşeyin farkındasın(
hiç miden bulanmadı mı?
başkaca sorunların mı var da sigaraya sarılıyosun?
dr.unun tepkisi nasıl?
yazık bebeğine canım ya.
böyle de doğum yapan çok var onlar size cesaret veriyor ama kime nasıl etkisi olacağı bilinemiyor ne yazık ki.
bebeğe hiçbişey yapmasa ileride bağımlı olması için temel atıyorsun,ama bunu da biliyorsundur zaten.
ne diyelim bundan sonrasında bari bırakabilsen keşke..
Bence sende bebegıne zarar verme rıskı alma ömur boyu tasıyamazsan Allah korusun yükünü,ne bırakamıyorumun stresını yaşa nede bişey olurmunun gunde 1 tane iç hem ona hem kendıne zarar verme.Sigara kandaki oksijeni azaltıyor bu çok riskli bişey.Günaydın kizlar hamileligimde 28. Haftaya girdim rabbime şükürler olsun bi sorun yok fakat sigarayi cok tüketiyorum. Her ictigim sigara da pismanlik duyuyorum. Ilk cocugumda bu zehiri icmememe ragmen 7 aylik dogum yapmistim. Suan hersey yolunda ama boyle de gidecegi anlamina gelmez. Bebegim dogduktan snra saglik sorunu yasamasindan cok korkuyorum. Birakmayi cok denedim ama olmuyor icmedigim zaman sinirlerim tavan yapiyor. Herseyin bilincindeyim bu lanet sey hem sagligima hem keseme zararli nasil kurtulcam bn bu illetten?
nikotin sakızlarını deneyinGünaydın kizlar hamileligimde 28. Haftaya girdim rabbime şükürler olsun bi sorun yok fakat sigarayi cok tüketiyorum. Her ictigim sigara da pismanlik duyuyorum. Ilk cocugumda bu zehiri icmememe ragmen 7 aylik dogum yapmistim. Suan hersey yolunda ama boyle de gidecegi anlamina gelmez. Bebegim dogduktan snra saglik sorunu yasamasindan cok korkuyorum. Birakmayi cok denedim ama olmuyor icmedigim zaman sinirlerim tavan yapiyor. Herseyin bilincindeyim bu lanet sey hem sagligima hem keseme zararli nasil kurtulcam bn bu illetten?
ne güzel işte.bir bahanen de yokmuş.Sigara da careyi bulacak bi problemimde yok aslinda. Ilk bebegimde boyle kotu aliskanligim yoktu. Lohusalik donemimde baslamistim o gunden snra birakamadim. 7 yildir bu illet hayatimdaCiddi anlamda kurtulmak istedigimi doktoruma da belirttim. Hersey senn elinde irade meselesi vs dedi. Bugunler de bu halime fazla takmis durumdayim. Icimde 1 kg agirliginda sapasaglam bir bebek var ve bn zorla hastaliga davetiye cikariyorum. Fakat bile bile ayni halti yemeye devm ediorum...
Haklisiniz zaten konumu acarken pismanligimi ve hatami vurguladim. Evde koku olmasin perdeler kirlenmesin diye odanin icinde sigara icilmesine izin vermezken icimde ki cani gozardi etmeme bnde sasiriyorum. Her ictigimde kndime lanette okuyorum ama is icmemeye gelince yapamiyorum. Bu konuyu actigim icin anneligime dil uzatan bile olmus Allah gostermesin bebegime birsey olsa acisi bnde kalirSigarayı bırakmak için bebeğiniz bile sizi motive edemiyorsa, acilen profesyonel yardım alın. Şu ana kadar beklemeniz hata. Kusura bakmayın ama cidden anlamıyorum böyle davranışları.
Bu ne demek oluyor haddinizi bilin anneligime laf ettirmem. Benm yasadigim pismanligi ve vicdan azabini sen biliyormusun? Gecmis karsima dengesiz bi sekilde cvp veriosun. Kötü yoldayim, namussuzluk yapiyorum, hirsizlik yapiyorum demedim. Sen ne hakla anneligime dil uzatiyosun...
Senin cocugunun yasam hakkini en azindan kaliteli yasam hakkini elinden aldigin hakla anneligine dil uzatiyorum...92573"]Bu ne demek oluyor haddinizi bilin anneligime laf ettirmem. Benm yasadigim pismanligi ve vicdan azabini sen biliyormusun? Gecmis karsima dengesiz bi sekilde cvp veriosun. Kötü yoldayim, namussuzluk yapiyorum, hirsizlik yapiyorum demedim. Sen ne hakla anneligime dil uzatiyosun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?