- 4 Ağustos 2017
- 488
- 148
- 103
- 37
- Konu Sahibi bahtsizdomates
-
Ya birakamiyorsan azalt. Gunde 2 . 3 ic. Sonra birseylerle mesgul oldugun anda hic icmiceksin. Allaahim sanada nasip eder insallah. Ben hamile oldugum ogrendim azalttim ilk esime yalvariyordum eve paket koyma diye. Esim hepsini aliyodu 3tane birakiyordu. Sonra bana bi daha sakin sigara birakma dedim. Olmadiginda krize giriyorum. Ama bi sure sonra geciyor. Olmadiginda mecburrrrr icemiyosun zaten esine soyle evde ne sigara biraksin nede paraTeşekkür ederim ama birakamiyorum işte o zikkimi içmeyince daha çok gergin oluyorum ne güzel çocuğunu kucağına almissin benden sonra evlenenler bile hamile haberlerini duyuyorum kendimi sürekli suçlu hissediyorum
Tabikide cocugumun olmasını tercih ederdim ama işte lanet olası sigara da nasıl bir.madde varsa birakilmiyor doktor artik tüp bebek dedi tüp bebek tutarmi oda yüzde yüz ihtimal değil sigarayı bıraktığımda kesin sonuç alırmiyim diye soruyorum kendime Hayır bence belki böyle kendimi teselli ediyorum bilmiyorum gerçekten o kadar yoruldum ki kimse ile görüşmek bile istemiyorum eve kapandım iyiceEngel olduğuna dair makaleler var. Ama sizi tatmin etmez bence. Secim yapmak zorunda kalsanız sigara içmeyi mi tercih edersiniz çocuğunuz olmasını mi?bu cevap üzerinden hareket ederseniz daha saat yol alirsiniz
Bırakılıyor bırakılıyor o lanet olası madde de bırakılıyor günde 2 paket sigara içerdim tüp bebeğe başlamadan 3 ay önce bıraktım tüp bebeğim olumlu sonuçlandı.darisi size.Tabikide cocugumun olmasını tercih ederdim ama işte lanet olası sigara da nasıl bir.madde varsa birakilmiyor doktor artik tüp bebek dedi tüp bebek tutarmi oda yüzde yüz ihtimal değil sigarayı bıraktığımda kesin sonuç alırmiyim diye soruyorum kendime Hayır bence belki böyle kendimi teselli ediyorum bilmiyorum gerçekten o kadar yoruldum ki kimse ile görüşmek bile istemiyorum eve kapandım iyice
O yoluda denedim canım bir sonuç alamadım eşim gelince gizli gizli aliyordum ondan caktirmadan yeni bir doktor buldum ona gideceğim bakalım o ne diyecek hiç ümidim kalmadı artık anlayacağınYa birakamiyorsan azalt. Gunde 2 . 3 ic. Sonra birseylerle mesgul oldugun anda hic icmiceksin. Allaahim sanada nasip eder insallah. Ben hamile oldugum ogrendim azalttim ilk esime yalvariyordum eve paket koyma diye. Esim hepsini aliyodu 3tane birakiyordu. Sonra bana bi daha sakin sigara birakma dedim. Olmadiginda krize giriyorum. Ama bi sure sonra geciyor. Olmadiginda mecburrrrr icemiyosun zaten esine soyle evde ne sigara biraksin nede para
Birsey soracağım size aşılama yaptirdiniz mi aşılama sırasında sigara kullandınız mi ? SizBırakılıyor bırakılıyor o lanet olası madde de bırakılıyor günde 2 paket sigara içerdim tüp bebeğe başlamadan 3 ay önce bıraktım tüp bebeğim olumlu sonuçlandı.darisi size.
Evet iki defa aşılama yaptırdım aşılamadan en az 2 ay önce bıraktım. Iki aşılama arası en az 6 aydiBirsey soracağım size aşılama yaptirdiniz mi aşılama sırasında sigara kullandınız mi ? Siz
Ya işte doktorları anlamıyorum güvenip gidiyorum sadece kan tahlili yaptı incelemeden aşılama yaptı sonra ikinci asilamayi yaptı tutmamasinin bir nedeni olmalı diyorum doktor herşeyin normal demekki nasip değil diyip tüp bebeğe yöneltiyor bir sorun bulsa deseki şundan dolayı olmuyor o soruna yönelirim sebepsiz olmamasi daha çok geriyor beniCevremde kari koca sigara icenlerin 2-3 cocugu var hep. Ama siz tedavi goruyormussunuz onu etkiler mi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?