How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Sigara içen içmeyen personel

Açıkçası ben de işletmelerin açık alanlarının sigara içilen alan ve sigara içilmeyen alan olarak ikiye ayrılmasını isterdim. Çünkü bu ayrım olmayınca sigara içmeyenler ya kapalı alana ya da yakınlarında sigara içen insanlara razı olmak zorundalar.

Ama bu sigara içen insanların sorunu değil elbette.

İşyerimde sigara içen insanların ne kadar vakit geçirdikleri ile de ilgilenmiyorum. Sigara molaları yüzünden iş yükümün artması söz konusu olsaydı buna izin vermeyecek önlemler almaya çalışırdım. Örneğin baştan net iş bölümü yapmak, deadline belirlemek gibi.

Sizde kahve çay için sigara içmek zorunda değilsiniz.işleri aksamıyorsa sorun yok kafaya takıpta bence hem onları huzursuz etmeyin hem kendinizi.onlarda size takacaktır sevimsiz biri olarak gözükeceksinizdir.bende sigara içmem çay kahve faslınada nadiren ayıp olmasın diye katılırım ne yaptıkları beni etkilemiyorsa umursamam.

Sigara fazlasıyla zaman alan birşey.
Şöyle ki en küçük kurumda dahi dışarıya çıkıp sigarayı en hızlı şekilde içsen bile 6-7 dakikadan önce donemiyorsun,içerken sohbet edilirse bu 10dakikaya çıkıyor.
8saat mesai saat başı çıksa 80dakika yapıyor ortalama ve aya vurulunca neredeyse iki üç gün yapıyor iki saatte bir içse bile 40 dakika ediyor günde yine çok fazla.anca günde bir iki tane içenler çok fazla olmaz ama hepimiz biliyoruz sigara ölümüne içilir yada hiç içilmez arası görür ve sigara içmeyenlere ekstra izin vermişti bir işveren bı haberde görmüştüm galiba.

Ha bu arada ben de aktif bir sigara icicisiyim.isyerlerimde çok sıkıntısını çektim çok vakitten calmamaya çalıştım.

Konu sahibi yapabilecek birşey yok dünya düzeni böyle sende molalarda bunlar çıkarken çıkıp hava al cimenler otur çekirdek ye,oralet iç.

Sizde kahve çay için sigara içmek zorunda değilsiniz.işleri aksamıyorsa sorun yok kafaya takıpta bence hem onları huzursuz etmeyin hem kendinizi.onlarda size takacaktır sevimsiz biri olarak gözükeceksinizdir.bende sigara içmem çay kahve faslınada nadiren ayıp olmasın diye katılırım ne yaptıkları beni etkilemiyorsa umursamam.

Kimseyi kafaya taktığım huzursuz ettiğim yok. Bana da takmalarını gerektiren bir durum da yok. Sadece her şey eşit olmalı. Ki gördüğüm kadarıyla bu konuda yalnız değilmişim bu konudan şikayetçi olan çok fazla kullanıcı var

Sigara fazlasıyla zaman alan birşey.
Şöyle ki en küçük kurumda dahi dışarıya çıkıp sigarayı en hızlı şekilde içsen bile 6-7 dakikadan önce donemiyorsun,içerken sohbet edilirse bu 10dakikaya çıkıyor.
8saat mesai saat başı çıksa 80dakika yapıyor ortalama ve aya vurulunca neredeyse iki üç gün yapıyor iki saatte bir içse bile 40 dakika ediyor günde yine çok fazla.anca günde bir iki tane içenler çok fazla olmaz ama hepimiz biliyoruz sigara ölümüne içilir yada hiç içilmez arası görür ve sigara içmeyenlere ekstra izin vermişti bir işveren bı haberde görmüştüm galiba.

Ha bu arada ben de aktif bir sigara icicisiyim.isyerlerimde çok sıkıntısını çektim çok vakitten calmamaya çalıştım.

Konu sahibi yapabilecek birşey yok dünya düzeni böyle sende molalarda bunlar çıkarken çıkıp hava al cimenler otur çekirdek ye,oralet iç.

Kesinlikle katılıyorum bir kaç arkadaşım var hızlıca içer atar sigarasını döner yerine. Ama bazıları çay telefon sigara yapıyor ki sormayın. Ben öğleden önce bir öğleden sonra bir kere olmak üzere şeklinde çıkmaya devam edicem.

Kesinlikle katılıyorum bir kaç arkadaşım var hızlıca içer atar sigarasını döner yerine. Ama bazıları çay telefon sigara yapıyor ki sormayın. Ben öğleden önce bir öğleden sonra bir kere olmak üzere şeklinde çıkmaya devam edicem.
Sen süpersin senin gibi öğleden önce öğleden sonra bitane içen çok az harika 👏👏👏❤️

Kimseyi kafaya taktığım huzursuz ettiğim yok. Bana da takmalarını gerektiren bir durum da yok. Sadece her şey eşit olmalı. Ki gördüğüm kadarıyla bu konuda yalnız değilmişim bu konudan şikayetçi olan çok fazla kullanıcı var
Herşey eşit olmalı ama değil işte🙄

Ben de sekiz sene önce bıraktım. Bir iki senedir arkadaşlarımla kahve yada bira içiyorsam otluyorum. Sigara düşmanı değilim yani gerçekler bunlar
Sigara düsmani alakasi olamaz da iste ben sagligindan oldum gencecik yasimdan ama kil payi kurtardim kendimi iyilesmem 1 yili alir misal agrim ara ara cok agriyor bazen hic agrimaz git get arasinda böyle devamli agri oldu mu hareket edemiyorsun agridan fazla tepki veriyor. Ama sigara gercekten insani hayatini kaydiriyor. Arkadaslarim icer ben birsey demem istedigi kadar icsinlar yanimda iciyorlar bu beni rahatsiz etmez. Ancak sigara icmeyenlerin de mola yapma hakki var iste aldirmasinlar yapilir kahve cay molasi sigarasiz

Back