- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Konu açmak için var bu forum. Sigara içenlerin saat bası on dk da bi sigara içmesi, içmeyenlerin 3 saatte 15 dk mola vermesi tabiki haksızlık. Diğer çalışanlardan da kurumlarındaki işleyiş ile ilgili görüş almakta en doğal hakkım
Kamuda yapmayanın problemi değil maalesef özel sektör gibi değil
O zaman onlar ara verdikçe sizde ara verin.Kamuda yapmayanın problemi değil maalesef özel sektör gibi değil
Sigara kullanmıyorum. Baktım ki sigara kullananlar sürekli aşağıda çay kahve yapıyorlar. Ben hep odada.
Haksızlık olmaması adına fikirlerinizi almak istedim. 8 saatlik mesaide sigara içmeyenler ne kadar kaç dk mola yapıyorsunuz.
Bende fikrimi yazdım ben kendimden sorumluyum ve kimseyi kafama takmayacak kadar hayatı seviyorum buradan aldığınız yorumlara göre kuruma asker disiplini getirmeyeceginize göre rahat olmak umursamaz olmak sizin iyiliğinize
Bizim toplumda ztn en büyük sorun disiplinsizlik ve kural tanımamak. Ama kimseyi değiştirmek gibi bir derdim tasam yok size de tavsiye ederim
Konuya özel olarak adam sigara molasina çıkıp işini yetiştirdiği sürece ne problem olabilir daha neler belki çok pratik ve tecrübeli bunu hırs haline getirmenin kimseye faydası yok
Eski iş yerinde şirket sahibi bu duruma çok gıcık oluyordu. Özellikle 3 sekreter vardı ,bazen biri bile yerinde olmuyordu, hanfendiler ellerinde kahve sigara sürekli kapı önündelerdi. Sonra öğleden önce bir öğleden sonra bire düşürdü sigara molasını. Bunlar gidip tuvalette içmeye başladılar. Tuvalette içmek yasaklandı, bu sefer hemen koşup gidip içip içeri giriyorlardı sırayla. En son çıldırdı adam ve devam ederlerse kovmakla tehtid etti. 4 senelik bir sekreter vardı, beni kovamazlar, ben olmazsam yürümez burada işler havasındaydı. Bir gün şirket sahibi bir geliyor, bu hemen kapı yanında elinde cep telefonu sigarada. Çat diye kovdu kadını. Ondan sonra bir anda herkes öğleden önce bir öğleden sonra bir kuralının çok mantıklı olduğuna karar verdi. Ben de içmeyen çalışan olarak arada kahve ile 15 dakika dışarı çıkıyordum , kimsede bir şey demiyordu.
mola sigara icen veya icmeyenler diye ayrilmaz herkesin belirli bir mola saati vardir.Ek mola demedim farkındaysanız sigara içmeyen birinin molası ne kadar olmalı siz ne kadar mola yapıyorsunuz yazıyor
yok maalesef. Olmadığı içinde “sizin mola saatleriniz ne şekilde” diye sordum.mola sigara icen veya icmeyenler diye ayrilmaz herkesin belirli bir mola saati vardir.
bu iş yerinizle alakalida bir problem.yok maalesef. Olmadığı içinde “sizin mola saatleriniz ne şekilde” diye sordum.
Maalesef genel olarak sigara içenler her saat kapının önüne çıkmayı hak görürken içmeyen çalışanlar bunu yapmıyor.
Ben çayımı alıp yanlarına muhabbete çıkıyorum . Onlar kadar orada vakit geçiriyorum hemde laflayip muhbabet ediyorum .Sigara kullanmıyorum. Baktım ki sigara kullananlar sürekli aşağıda çay kahve yapıyorlar. Ben hep odada.
Haksızlık olmaması adına fikirlerinizi almak istedim. 8 saatlik mesaide sigara içmeyenler ne kadar kaç dk mola yapıyorsunuz.
Konu açmak için var bu forum. Sigara içenlerin saat bası on dk da bi sigara içmesi, içmeyenlerin 3 saatte 15 dk mola vermesi tabiki haksızlık. Diğer çalışanlardan da kurumlarındaki işleyiş ile ilgili görüş almakta en doğal hakkım
yok maalesef. Olmadığı içinde “sizin mola saatleriniz ne şekilde” diye sordum.
Maalesef genel olarak sigara içenler her saat kapının önüne çıkmayı hak görürken içmeyen çalışanlar bunu yapmıyor.
Sigara kokusunu sevmiyorum sırf mola için neden maruz kalayımSiz de sigara içen herhangi biriyle çıkın o zaman dışarı. Sigara dumanı gelmeyen bir noktada için çayınızı / kahvenizi , onlar içeri girerken siz de girin ; olsun bitsin.
Siz de sigara içen herhangi biriyle çıkın o zaman dışarı. Sigara dumanı gelmeyen bir noktada için çayınızı / kahvenizi , onlar içeri girerken siz de girin ; olsun bitsin.
Sigara kokusunu sevmiyorum sırf mola için neden maruz kalayım
Begenmeyen kisi var ya o kisi empati yoksunu :) bende sigarayi biraktim cok sükür ama gercekten sigara icenlerin molasi fazla :)Bunu ben de düşünüyorum. Sigara içenlerin molası daha çok. Daha çok mesaiden harcıyorlar. Siz de bir kahve molası verebilirsiniz. Alın kahvenizi beş dk dışarda için girin. Sizin de temiz havaya ihtiyacınız var
Ben de sekiz sene önce bıraktım. Bir iki senedir arkadaşlarımla kahve yada bira içiyorsam otluyorum. Sigara düşmanı değilim yani gerçekler bunlarBegenmeyen kisi var ya o kisi empati yoksunu :) bende sigarayi biraktim cok sükür ama gercekten sigara icenlerin molasi fazla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?