- 1 Nisan 2021
- 1.544
- 1.513
- 83
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
kahvenızı alarak sıgara ıcenlere eslık edebılırsınız.Sigara kullanmıyorum. Baktım ki sigara kullananlar sürekli aşağıda çay kahve yapıyorlar. Ben hep odada.
Haksızlık olmaması adına fikirlerinizi almak istedim. 8 saatlik mesaide sigara içmeyenler ne kadar mola yapıyorsunuz.
Bunu ben de düşünüyorum. Sigara içenlerin molası daha çok. Daha çok mesaiden harcıyorlar. Siz de bir kahve molası verebilirsiniz. Alın kahvenizi beş dk dışarda için girin. Sizin de temiz havaya ihtiyacınız var
Sigara kullanmıyorum. Baktım ki sigara kullananlar sürekli aşağıda çay kahve yapıyorlar. Ben hep odada.
Haksızlık olmaması adına fikirlerinizi almak istedim. 8 saatlik mesaide sigara içmeyenler ne kadar kaç dk mola yapıyorsunuz.
Ek mola demedim farkındaysanız sigara içmeyen birinin molası ne kadar olmalı siz ne kadar mola yapıyorsunuz yazıyorBelli kuralları olan hiç bir işyerinde sigara içenlere ek mola hakkı tanınmaz.
Sizin çay odası / kantin vb gibi yerlerde harcadığınız molanızı ; sigara içen personel dışarda kullanır , aradaki fark budur.
Maalesef bizde öyle bir süre belirtilmemiş.Çalıştığım kurumda sigara içsin içmesin herkesin toplam molası 1 buçuk saat böylelikle kimsenin hakkı kimseye geçmemiş oluyor
Ek mola demedim farkındaysanız sigara içmeyen birinin molası ne kadar olmalı siz ne kadar mola yapıyorsunuz yazıyor
İşinizi aksatmıyorsanız, işyerinizde zamanı belli çay kahve molaları yoksa boş zamanlarınızda istediğiniz kadar mola verebilirsiniz. Beyaz yakalı çalışan olduğunuzu varsayıyorum, keskin sınırlar olmaz genelde bu tip işlerde. Lise öğrencisi de değiliz, katı kurallara ihtiyacımız yok. Kendi mola zamanımızı işimizi aksatmayacak şekilde belirleyebiliriz.Ek mola demedim farkındaysanız sigara içmeyen birinin molası ne kadar olmalı siz ne kadar mola yapıyorsunuz yazıyor
Isyerinde onemli olan isi yetistirip, yetistiremediginizdir. Sizde bir cay alip disari cikabilirsiniz, bunun bir suresi yok.
Isyerinde onemli olan isi yetistirip, yetistiremediginizdir. Sizde bir cay alip disari cikabilirsiniz, bunun bir suresi yok.
İşinizi aksatmıyorsanız, işyerinizde zamanı belli çay kahve molaları yoksa boş zamanlarınızda istediğiniz kadar mola verebilirsiniz. Beyaz yakalı çalışan olduğunuzu varsayıyorum, keskin sınırlar olmaz genelde bu tip işlerde. Lise öğrencisi de değiliz, katı kurallara ihtiyacımız yok. Kendi mola zamanımızı işimizi aksatmayacak şekilde belirleyebiliriz.
İşin bitmesinden bahsetmedim ben. İşi aksatmamaktan bahsettim.O zaman sürekli masanın basında olmam lazım sürekli bir iş sirkülasyonu var iş bitmesi gibi bi durum söz konusu değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?