Sigara hamileliğe engelmi ?

Tatlım benim sıkma o güzel canını. Bak en azindan artik nedenini biliyorsun ve ona göre tedavi olur cocugunuz olur.Eşinin bir fedakarlik yapmasi lazim ve tüp bebek yaptirmadan önce sigarayi birakmasi lazim.Ins bırakir ve ins bir bebeginiz olur en kısa zamanda.Rabbim yüzünü güldürsün canim

Tatlım benim sıkma o güzel canını. Bak en azindan artik nedenini biliyorsun ve ona göre tedavi olur cocugunuz olur.Eşinin bir fedakarlik yapmasi lazim ve tüp bebek yaptirmadan önce sigarayi birakmasi lazim.Ins bırakir ve ins bir bebeginiz olur en kısa zamanda.Rabbim yüzünü güldürsün canim
Amin... guzel yurekli arkadasim benim
Amin guzel yurekli arkadasim benim cumlesinin yuzu gülsün insallh ikimzle birlikte.
:dua:

En iyisini yapmissin içmemekle.Icerken hamile kalan cok insan var.Ama olmadigi icin bizde belki birakiriz olur diye düsünüyoruz bir umut işte.Cok zor bir sürec sanki hic olmayacakmis gibi geliyor.Ins Rabbim sağ salim kucagina almayi nasip etsin.
Amin hepimiz saglikla kavusalim insallah.
Olur Allahın izniyle sadece zaman ve sabır gerekiyor..Benim düşüğüm vardi sonrasinda da olmaması için hiç bir sebep yoktu doktorun da söylemiyle.Allah vakti zamanı gelince nasip ediyor.İçinizi ferah tutun

dr'un odasından cıkar cıkmaz bir kerede bıraktık. ilk bebegimi tup bebek ile sigarayı bıraktıktan yaklasık 8 ay sonra kucagıma aldım. kızım üc aylık bebekken dogal yoldan tedavisiz ogluma gebe oldugumu ogrendim. altta imzada gordugunüz ucuncu gebeligim, bin sukur o da doğal yoldan supriz bir sekilde oldu, ugrastırmadı bizi:)

sizinde gonlunuze gore olur umarım. iyi haberlerinizi okumak dilegiyle,

sevgiler.
Allah acılarını göstermesin. Tesekkür ederiz canm :))

Amin hepimiz saglikla kavusalim insallah.
Olur Allahın izniyle sadece zaman ve sabır gerekiyor..Benim düşüğüm vardi sonrasinda da olmaması için hiç bir sebep yoktu doktorun da söylemiyle.Allah vakti zamanı gelince nasip ediyor.İçinizi ferah tutun
Haklısın ins cümlemize nasip eder.Bizde bir gün bu sevinci yaşariz :)

2 senelik evliyim.Hamile kalamiyorum.Sigara iciyorum.Acaba sigara hamile kalmaya engel olurmu.Aranizda sigarayi birakip hamile kalan varmi ? Cevaplariniz icin simdiden tesekkür ederim.
Tabiki engel hatta erken menepoz nedeni vs vs sadece sigarayı bırakmanız yeterli olmayabilir tahribatı var neticede sağlıklı beslenmeye çok dikkat edin vücut arınınca sigara etkilerinden en kısa sürede sağlıkla alırsınız kucağınıza zaten suanki durumda gebelik olursa çocukta bir çok anomoli gelişme riski çok yüksek

Valla ben ankarada ünlü bir tüp bebek doktoruna sordum. Eşim sigara içiyor bu spermlerini etkiliyor mu dedim. O da etkilediğine dair bilimsel bir ispat yok internette çok fazla bilgi kirliliği var dedi spermleri etkilemiyor ama sigara sağlıpa zararlıdır dedi.

Back
X