Sigara hamileliğe engelmi ?

Polyanna454545

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2018
204
48
18
29
Konya
2 senelik evliyim.Hamile kalamiyorum.Sigara iciyorum.Acaba sigara hamile kalmaya engel olurmu.Aranizda sigarayi birakip hamile kalan varmi ? Cevaplariniz icin simdiden tesekkür ederim.

Canim benim 23 yasindayim ben.3 senedir iciyorum ama bildigin tiryakiyim icmeyince kafayi yiyorum. Sıkıntıdan dolayi basladim care gibi gördüm basladim.Ama o kadar çok seyi düsünüp kafaya takiyorum ki sigaraya sariliyorum hep.Onsuzlugu hic düsünemiyorum.Ben 30 tane falan iciyorum cok sıkıntılı zamanlada daha cok iciyorum.Ama herkes belkide o yüzden hamile kalamiyorsun diyor.Hiç korunmadik o yüzden hiç olmayacakmiş hissine kapiliyor insan.Her ay bir yıkım bir umut yaşamanin ne demek oldugunu yaşayan bilir. Sanki hiç hamile kalamayacakmiş gibi hissediyorum :KK43: K.b biraz uzun oldu içimi döktüm resmen .

Olsun canm rahat ol konusalim. Bende ruh esimi buldum galiba bende 24 yasima girdim senn gbiyim ayni. Bir pakete yakin iciyorum bende 9 yillik evliyim iki sene korunduk sadece sonra bebegimiz olmadığına kanaahat gtirince muayne olmaya gittik bende hep stresli panik atak sigarasiz bi hayat dusunemeyen bi karakterim hep coj sigara iciyom ondan olmuyo diye dusunurdum ama cokta alakali bi durum değil canm sigarayla yani eger tup bebek yapacaksan tedavi asamasindaysan azaltmamz hatta baya kesmemiz gerekiyo.neyse canm muayne olmaya gittik ve sorun esimde çıktı sperm sayisi hareketi cok fazla düşük dedi doktor normal yolla olmazi imkansiz dedi ve yıkıldim orda :( bu arada esimde hic az sigara icmez yani gunde ikimizde 2 paketi bitiriyoruz:( esim sigarayi biraksa cok iyi olcak aslinda spermlerinle cok alakali yani doktor sigara kesinnlikle icmemelisin dedi ama kime dedi ogene devam hatta dhada cogalltti. Bebek te istiyo ama nasil olcak bilemedim ben boyle o bi yandan ben biyandan yaris yapiyoz bu ara esimde27 yssinda... neyse canm iste su aralar tup bebek aşamasindayiz tedavilerine basladik bakalm şükür bende hic bir sorun yok... ilac kullanmaya baslicaz bir haftaya kadar... benim ki sendende uzun oldu galiba

Tabikide etken olabilir, merak ettiğim hamile kalırsan inşallah hamilelik döneminde ne yapicaksin

Tabikide etken olabilir, merak ettiğim hamile kalırsan inşallah hamilelik döneminde ne yapicaksin
Allahin izniyle tabikide hic icmemeye gayret etcem canmmmm... suanki icisimde icimdeki hasretten ayrica ben panik atak ve anksiyete hastayim kurban oldum rabbim verirde olurda onun ugrunda ben sigara mi icerim. O benim herseyim olur yaşama sevincim hayata beni baglayan olur sigara mi görür acaba benim gözüm o zaman...

Allahin izniyle tabikide hic icmemeye gayret etcem canmmmm... suanki icisimde icimdeki hasretten ayrica ben panik atak ve anksiyete hastayim kurban oldum rabbim verirde olurda onun ugrunda ben sigara mi icerim. O benim herseyim olur yaşama sevincim hayata beni baglayan olur sigara mi görür acaba benim gözüm o zaman...
İnşallah en yakın zamanda güzel haber alırsın sana dua edeceğim canım

Ayni bende panik atak hastasiyim bu kadarmi benzer olur ama eskisi gibi nöbet gecirmuyorum.Bir depresyona girmisim cikamiyorum.

Allah verirse eğer insallah tüm olmayanlara versin tabiki rabbim kimseyi imtihan etmesin.Belissima hiç kimse kimsenin ne yasadigini bilemez insana bazen hersey agir gelir beni iten sebeb bunlar ve şuan ki yaşam koşullari daha da icmeme sebeb oluyor hersey düzelse keske o zaman ilaç kullanip birakilir. Tabiki hamileyken sigara icecek degilim.Ben sadece sebeb ariyorum bu yüzdenmi olmuyor acaba diye.

bebek icin ugrastıgımız donemde infertilite druna gittigimizde ilk iş olarak sigarayı bıraktırdı hem bana hem esime, sonra folik asite baslattı. fikir vermesi acısından yazıyorum; bırakmanızı soyleyecektir dr'unuz.

kolay gelsin.

bebek icin ugrastıgımız donemde infertilite druna gittigimizde ilk iş olarak sigarayı bıraktırdı hem bana hem esime, sonra folik asite baslattı. fikir vermesi acısından yazıyorum; bırakmanızı soyleyecektir dr'unuz.

kolay gelsin.
Canim benim eşimde kullaniyor.Peki siz nasil biraktiniz sigariyi biraktiktan sonra tedaviylemi oldu yoksa dogal yollami ha birde ne kadar sürede hamile kaldiniz ?

Canim benim eşimde kullaniyor.Peki siz nasil biraktiniz sigariyi biraktiktan sonra tedaviylemi oldu yoksa dogal yollami ha birde ne kadar sürede hamile kaldiniz ?

dr'un odasından cıkar cıkmaz bir kerede bıraktık. ilk bebegimi tup bebek ile sigarayı bıraktıktan yaklasık 8 ay sonra kucagıma aldım. kızım üc aylık bebekken dogal yoldan tedavisiz ogluma gebe oldugumu ogrendim. altta imzada gordugunüz ucuncu gebeligim, bin sukur o da doğal yoldan supriz bir sekilde oldu, ugrastırmadı bizi:)

sizinde gonlunuze gore olur umarım. iyi haberlerinizi okumak dilegiyle,

sevgiler.

Allah verirse eğer insallah tüm olmayanlara versin tabiki rabbim kimseyi imtihan etmesin.Belissima hiç kimse kimsenin ne yasadigini bilemez insana bazen hersey agir gelir beni iten sebeb bunlar ve şuan ki yaşam koşullari daha da icmeme sebeb oluyor hersey düzelse keske o zaman ilaç kullanip birakilir. Tabiki hamileyken sigara icecek degilim.Ben sadece sebeb ariyorum bu yüzdenmi olmuyor acaba diye.
Canm soyle bisey simdi evet sigara bizim yumurtaliklarimiza zarar veriyo bunet birsey. Icmesek tabikide cok cok guzel olur. Ama dedigin gbi yasam kosullsri vs. Cok cok sebeb vsr icmemeize malesef:( birde kesinlkle erkek kisinin icmemesi gerek hele sperm problemi varsa.

Canm soyle bisey simdi evet sigara bizim yumurtaliklarimiza zarar veriyo bunet birsey. Icmesek tabikide cok cok guzel olur. Ama dedigin gbi yasam kosullsri vs. Cok cok sebeb vsr icmemeize malesef:KK43: birde kesinlkle erkek kisinin icmemesi gerek hele sperm problemi varsa.
Aynen tatlım zaten başlamamiza sebeb olan şey yaşam koşullari yoksa kim içer sigarayi nefret ederdim.Canim benim doktor eşin ürolojiye gidip test versin dedi ondan sonra araştirma yapariz dedi eşim kabul etmedi kaldi gitti öyle.Dediğin gibi erkekte de sebeb oluyor sigara oda 15 yasinda baslamiş.

Aynen tatlım zaten başlamamiza sebeb olan şey yaşam koşullari yoksa kim içer sigarayi nefret ederdim.Canim benim doktor eşin ürolojiye gidip test versin dedi ondan sonra araştirma yapariz dedi eşim kabul etmedi kaldi gitti öyle.Dediğin gibi erkekte de sebeb oluyor sigara oda 15 yasinda baslamiş.
Aynen canm baya erken baslamis esiinde. Ama canm bian once bebek istyosun bak hemen muayenenizebaslaniz grrekiyo. Insallh esinde sorun yokturda. Olr melegin:) fazla zamanini almaz sende bibgit canm baktr kendine rahim filmine kan degerlerine. Insallh esindede sende bi srun cikmaz canm.. gerisi takdir i ilahi bitanem zamani var demek.

Ben sigara kullanırken doğal yolla hamile kaldım ama normalde de 2-3 günde 1 paket biterdi.Eşim çok içerdi.sigara dogal yolla hamile kalmaya engel degil bence ama icilmeye devam edilirse sonrasında çocuklar için problem mutlaka bir rahatsızlıkları çıkıyor akciğer,solunum alerji gibi.
Ben gebeliğimin 8.haftasından bu yana ağzıma koymuyorum çünkü tiksindim öyle böyle değil eşim balkonda bile içemiyor kokusu gelince iğreniyorum.Yoksa korkuyordum içer miyim diye ama neyseki iğrendim.

Aynen canm baya erken baslamis esiinde. Ama canm bian once bebek istyosun bak hemen muayenenizebaslaniz grrekiyo. Insallh esinde sorun yokturda. Olr melegin:) fazla zamanini almaz sende bibgit canm baktr kendine rahim filmine kan degerlerine. Insallh esindede sende bi srun cikmaz canm.. gerisi takdir i ilahi bitanem zamani var demek.
Hormanlarima bakıldı ultrasonda da bakildi canim engel görünmüyor tatlim benim.insallah canim. Rabbim sana da verir en kısa zamanda :)) sana özelde yazdim canim

Ben sigara kullanırken doğal yolla hamile kaldım ama normalde de 2-3 günde 1 paket biterdi.Eşim çok içerdi.sigara dogal yolla hamile kalmaya engel degil bence ama icilmeye devam edilirse sonrasında çocuklar için problem mutlaka bir rahatsızlıkları çıkıyor akciğer,solunum alerji gibi.
Ben gebeliğimin 8.haftasından bu yana ağzıma koymuyorum çünkü tiksindim öyle böyle değil eşim balkonda bile içemiyor kokusu gelince iğreniyorum.Yoksa korkuyordum içer miyim diye ama neyseki iğrendim.
En iyisini yapmissin içmemekle.Icerken hamile kalan cok insan var.Ama olmadigi icin bizde belki birakiriz olur diye düsünüyoruz bir umut işte.Cok zor bir sürec sanki hic olmayacakmis gibi geliyor.Ins Rabbim sağ salim kucagina almayi nasip etsin.

Olsun canm rahat ol konusalim. Bende ruh esimi buldum galiba bende 24 yasima girdim senn gbiyim ayni. Bir pakete yakin iciyorum bende 9 yillik evliyim iki sene korunduk sadece sonra bebegimiz olmadığına kanaahat gtirince muayne olmaya gittik bende hep stresli panik atak sigarasiz bi hayat dusunemeyen bi karakterim hep coj sigara iciyom ondan olmuyo diye dusunurdum ama cokta alakali bi durum değil canm sigarayla yani eger tup bebek yapacaksan tedavi asamasindaysan azaltmamz hatta baya kesmemiz gerekiyo.neyse canm muayne olmaya gittik ve sorun esimde çıktı sperm sayisi hareketi cok fazla düşük dedi doktor normal yolla olmazi imkansiz dedi ve yıkıldim orda :KK43: bu arada esimde hic az sigara icmez yani gunde ikimizde 2 paketi bitiriyoruz:KK43: esim sigarayi biraksa cok iyi olcak aslinda spermlerinle cok alakali yani doktor sigara kesinnlikle icmemelisin dedi ama kime dedi ogene devam hatta dhada cogalltti. Bebek te istiyo ama nasil olcak bilemedim ben boyle o bi yandan ben biyandan yaris yapiyoz bu ara esimde27 yssinda... neyse canm iste su aralar tup bebek aşamasindayiz tedavilerine basladik bakalm şükür bende hic bir sorun yok... ilac kullanmaya baslicaz bir haftaya kadar... benim ki sendende uzun oldu galiba
Canım benim tedavisi var hareketsizliği n ilaçlar var bide keşke varoliskosel varmı ona da baktirsaydiniz .emedox felan var takviye onlarda çok yararlı özellikle havuç suyu .

Back
X