-Kedimin ciğerlerini zehirliyorum.
-Sürekli dişlerimi fırçalamak zorunda kalıyorum.
-Parmaklarım ve nefesim sigara kokuyor.
-Her ay onun için para harcıyorum.
-Koşunca deli gibi nefessiz kalıyorum.
-Kıyafetlerimi sürekli sinen sigara kokusu için çok sık yıkıyorum.
Bu liste böyle akıp gider ama hala sıkı bir içiciyim :) Bana "sigaraya bırakıp, ona vereceğiniz parayı biriktirin, ev alın, köşk alın" bidi bidileri sökmüyor.Eşimle ortalama 400 lira sigaraya ayda ödüyoruz eğer sigarayı bırakırsak bile o parayı borca harca ödeyeceğiz :) Kimseden de sigarayı bıraktım ev aldım gibi birşey duymadım, bunlar fasa fiso bence.Ona verilen para mutlaka bir yere ister istemez gidecektir.Ayrıca "x videosu seyrettim, x kitabını okudum sigarayı hemen bıraktım" larda çok hikaye, birçok videoyu ve kitabı elimde sigarayla okuyup, seyrettim, bana mısın demedi.Ayrıca ne kadar kararlılık olursa olsun, sonuçta nikotin bir uyuşturucu ve vücut bu uyuşturucuya bağımlı, hem vücut istiyor , hem bu aşılsa bile alışkanlıkların verdiği yaptırımlar var, onlarda devam ediyor.Yemek bitti, hadi sigara, kahveyle sigara, içki masasında sigara, tavla oynarken sigara, internette sörf yaparken sigara gibi, 24 saatimi paylaştığım, her şeyin yanında güzel giden ve onsuz bu aktivitelerin zevk vermeyeceği düşünülen bir zehirli arkadaşÖzetle bırakmak istiyorum, ama şu saate kadar yazılan, çizilen , gösterilen hiçbir şey beni zerre kadar etkilemedi.Israrla kendimi zehirlemeye devam ediyor aynı anda da bırakmayı deli gibi istiyorum.
Hamile olduğumu öğrendiğim gün sigarayı bıraktım, iki senedir de içmiyorum. Şunu anladım ki beyinde bitirmediğin sürece vücutta bitiremiyorsun. Bırakmak için önce gerçekten istemelisin. Ara ara hala krizlerim geliyor ama hemen kendimi başka şeye yönlendiriyorum. İstemek yolun yarısı burası kesin...
-Kedimin ciğerlerini zehirliyorum.
-Sürekli dişlerimi fırçalamak zorunda kalıyorum.
-Parmaklarım ve nefesim sigara kokuyor.
-Her ay onun için para harcıyorum.
-Koşunca deli gibi nefessiz kalıyorum.
-Kıyafetlerimi sürekli sinen sigara kokusu için çok sık yıkıyorum.
Bu liste böyle akıp gider ama hala sıkı bir içiciyim :) Bana "sigaraya bırakıp, ona vereceğiniz parayı biriktirin, ev alın, köşk alın" bidi bidileri sökmüyor.Eşimle ortalama 400 lira sigaraya ayda ödüyoruz eğer sigarayı bırakırsak bile o parayı borca harca ödeyeceğiz :) Kimseden de sigarayı bıraktım ev aldım gibi birşey duymadım, bunlar fasa fiso bence.Ona verilen para mutlaka bir yere ister istemez gidecektir.Ayrıca "x videosu seyrettim, x kitabını okudum sigarayı hemen bıraktım" larda çok hikaye, birçok videoyu ve kitabı elimde sigarayla okuyup, seyrettim, bana mısın demedi.Ayrıca ne kadar kararlılık olursa olsun, sonuçta nikotin bir uyuşturucu ve vücut bu uyuşturucuya bağımlı, hem vücut istiyor , hem bu aşılsa bile alışkanlıkların verdiği yaptırımlar var, onlarda devam ediyor.Yemek bitti, hadi sigara, kahveyle sigara, içki masasında sigara, tavla oynarken sigara, internette sörf yaparken sigara gibi, 24 saatimi paylaştığım, her şeyin yanında güzel giden ve onsuz bu aktivitelerin zevk vermeyeceği düşünülen bir zehirli arkadaşÖzetle bırakmak istiyorum, ama şu saate kadar yazılan, çizilen , gösterilen hiçbir şey beni zerre kadar etkilemedi.Israrla kendimi zehirlemeye devam ediyor aynı anda da bırakmayı deli gibi istiyorum.
Tebrik ederim arkadaşım. Umarım bir daha başlamazsın. Ben emzirmeyi keser kesmez başladım ve şimdi sanki resmen sigarasız geçen günlerimin acısını çıkarıyorum. Elimi yüzümü yıkamadan,kıyafetlerimi değiştirmeden bebeğimin yanına gitmediğim için resmen hergün çamaşır sepeti doluyor. Bir an önce bırakmak istiyorum tekrar.
Bence sen de hazır bırakmışken bu topiclere uğrama. Boşuna aklına getirme bu illeti. a.s.
ben herşeyi denedim olmuyoooor.artık nefret ederek elime alıyorum.ama sanki içmeyince beynim uyuşuyor.kurtulamıyorum ne güzel çoğunuz bırakmışsınız uarım bende kurtulurum.
kendınızı nasıl şartladınız bana yazarsanız sevınırım ben daha gözumu actıgım gıbı ac karnına sıgara içiyorum gunde 1 paket içiyorum ınankı ben kendımden ıgrenıyorum kokusundan bazen kalktıgım zaman tenımden sıgara kokusunun cıktıgını duyuyorum buna ragmen gene ıcıyorum ya lutfen yardımcı olursanız sevınırım