Sigara dan kesin kurtulmam gerekiyor.Çünkü ...

canım bu bantla sakızla olacak bir şey değil. Sen içmek istedikten sonra bunlar işe yaramıyor maalesef. Önemli olan içme isteğini kesmek. Ben allen carr yöntemi ile bıraktım ve bu ekipte çalışıyorum.Sana da tavsiye ederim. 31 Mayıs dünya sigarasızlık gününde umarım kurtulmuş olursun.

sevgiler,

Bende bırakmak istiyorum, kafama kesin koydum ama şu uyuşukluk hali beni bitiriyor ilk günki, bırakan arkadaşlar neler yaşadılar bu uyuşukluk ve konsantrasyon bozukluğu ne kadar süre sonra bitiyor ?

Bende bırakmak istiyorum, kafama kesin koydum ama şu uyuşukluk hali beni bitiriyor ilk günki, bırakan arkadaşlar neler yaşadılar bu uyuşukluk ve konsantrasyon bozukluğu ne kadar süre sonra bitiyor ?

4.Günde hafifliyor 1 haftaya kadar hiç birşey kalmıyor.uyuşukluktan filan eser kalmıyor.

Öncelikle kendim ve pasif içici konumuna getirdiğim ailem için
İçerken insanların tuhaf bakmasından bıktığım için
Birine sarılırken sigara koktuğumu düşünüp utandığım için:sinifsinif:
Bir yere gittiğimde balkonda veya dışarda içmek zorunda kaldığım için
Dişlerim beyazlığını kaybettiği için.......var da var bir sürü.

canım yaa sen kötü nedenlerini yazmışsın inan senin yorumu okudukça kendimde farkettimki okudukça bende kafamdan aklımca faydalarını tabi şimdi gülüyosunuzdur ne faydası varki diye ama kendimce fayda gördüğüm yanları vardı işte şu beynimle vücudumun çatışması ne zaman biticek bakalımkötükedihüso

şakkıdı banada oluyor arada, ay olsada yaksam modu aaa şunada iyiydi bunada, sonra şeytanı ele geçiriyorum :) kaydirigubbakcemile

4.Günde hafifliyor 1 haftaya kadar hiç birşey kalmıyor.uyuşukluktan filan eser kalmıyor.

Çok tşk ederim bilgi için, offff şu 4-7 gün bir geçse, yani bir çok şey yaşadım ama şu gerçek en zoru sigarayı bırakmak insan kendiyle mücadele ediyor, bu kadar bağımlı olduğumu bilmiyordum... :şakkıdı:

Son düzenleme:

Biraz sabır sadece. Hepsi geçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…