Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence çok büyük konuşmayın bende çok kınardım ama o an stres hormonların değişmesi insanların ne yaşadıklarını bilemezsiniz düşüncelerinizi kendinize saklayın ben sigarayı birikte bırakacağım arkadaşlar arıyorum eleştiricek değil.1 yil icmedikten sonra tekrar başlanıyor mu ya
Hamileyken, emzirirken icenleri hic anlamiyorum, bebeden baska motiveye mi ihtiyaciniz var, yazik
Neden düşüncemi kendime saklayayim ya, konu acmissin yorum yapıyoruz.Bence çok büyük konuşmayın bende çok kınardım ama o an stres hormonların değişmesi insanların ne yaşadıklarını bilemezsiniz düşüncelerinizi kendinize saklayın ben sigarayı birikte bırakacağım arkadaşlar arıyorum eleştiricek değil.
Ben her gün bırakıp gecesine sabahına başlıyorum dün gece tekrar bıraktım. Çevremdeki herkes içiyor . Bırakıcak arkadaşlar lazım birbirmize motive olursak bırakırızbende istiyorum valla 6 ay maksimum dayandım arkadaşlarım yüzünden tekrar başladım
birbirimizi gazlayalım gerçekten hem sağlık hem maddi şekilde zarar ve slim kullandığım halde sürekli parfum, sakız benzer, şeylerle gezmekten yıldımBen her gün bırakıp gecesine sabahına başlıyorum dün gece tekrar bıraktım. Çevremdeki herkes içiyor . Bırakıcak arkadaşlar lazım birbirmize motive olursak bırakırız
Allah sukur hamileyken hıc ıcmedımNeden düşüncemi kendime saklayayim ya, konu acmissin yorum yapıyoruz.
Uslubumla istedigimi yazarım, elestiririm de.
Yani ne yazacagima karisma hakkiniz yok.
Emzirirken iciyorsaniz, hamileyken de iciyordunuz muhtemelen.
Bebenize verdiğiniz zararin farkinda olsaydiniz, birakmistiniz az iradeli olup.
Hamilelik dusunmeden önce bu konuyu halletmeliydiniz belki de.
Cok büyük bir haksizlik ve bencillik çünkü bu.
Ben bu konuyu, ay yazık birakamiyor diye görmüyorum, dunyaya bir bebe getiriyorsaniz, onu dusuneceksiniz, düşünmüyorsaniz da, doğurmayacaksiniz.
Hicbir bebe daha anne karninda zehirlenmeyi, bagimli olmayi hak etmiyor.
Yorum yapılsın diye forumda konu açıp insanlara düşünceni kendine sakla diyemezsin. O zaman konu açma? Emen bebek bile sana sigarayı bıraktıramıyorsa iraden yoktur. Geçmiş olsun.Bence çok büyük konuşmayın bende çok kınardım ama o an stres hormonların değişmesi insanların ne yaşadıklarını bilemezsiniz düşüncelerinizi kendinize saklayın ben sigarayı birikte bırakacağım arkadaşlar arıyorum eleştiricek değil.