Sigara Bırakma Günlüğün

23. saati dolduruyorum.
Sakız çiğnemekten benim de çenem ağrıdı.
Si tekrar mı bırakmaya karar verdiniz?
Ben de moral olsun diye yazdığınız günlüğü okudum, sonuna gelince şok oldum :KK70:
Yok ben 6 yillik icicilikten sonra ilk defa birakiyorum

Kizlar nasilsiniz benim 7. Gunum ara ara tabiki krizlerim oluyor ama ben daha gucluyum diyerek yeniyorum inanirmisiniz hala sabahlari uyandigimda agzim aci oluyor
Cok normal acı olması! Önceden bıraktıgımdan biliyorum ve cok kötü bi acılık. 1 ay sonra filan geçmişti sanırım yanlıs hatırlamıyorsam!

Bende bugün bıraktım! Krizler kaçıncı günde tam olarak hafifledi! Benim dördüncü günde olmustu ilk bıraktıgımda

Benimde
Cok normal acı olması! Önceden bıraktıgımdan biliyorum ve cok kötü bi acılık. 1 ay sonra filan geçmişti sanırım yanlıs hatırlamıyorsam!

Bende bugün bıraktım! Krizler kaçıncı günde tam olarak hafifledi! Benim dördüncü günde olmustu ilk bıraktıgımda
5. Gun oldu caanim ilk gunler daha iyiydim bakalim 21. Gune kadar ataklar hep olurmus borde dun oldu zor tuttum kendimi :) siz neden tekrar basladiniz

Benimde

5. Gun oldu caanim ilk gunler daha iyiydim bakalim 21. Gune kadar ataklar hep olurmus borde dun oldu zor tuttum kendimi :) siz neden tekrar basladiniz

Benimde

Arkdasımın yüzünden basladım bi kahveyle içelim dedi Aslında sürekli çagırmasa alısmazdım onca ay sonrada.

Kilo almaktan korkuyorum şimdide kriz anı birseyler yemek istiyorum cocuktan dolayı sporda yapamıyorum zumbayla pilatese baslayacagım olmadı

Biraz roterli olsa da bende bıraktım pazartesi yazmıştım son sigara diye cumaya kadar sürdü son sigaralar:olamaz:
3 gün oldu bakalım içmediğim kendimi oruçlu gibi hissediyorum

Biraz roterli olsa da bende bıraktım pazartesi yazmıştım son sigara diye cumaya kadar sürdü son sigaralar:olamaz:
3 gün oldu bakalım içmediğim kendimi oruçlu gibi hissediyorum
Twbeikler canim evet oyle oluyor insan sanki baska bisi yememeli gibi ama oyle degil bol su ic 4. Gunden sonra bir kriz tutacak onu atlattinmi gerisi kolay benim 8. Gunum ortalama 13 gun sonra daha rahat olacagim

10 yıllık iciciydim gunde 1 paket icerdim,zamanla sigaranin cildime bunyeme zararli eskisine nazaran cok daha fazla zarAr verdiginin farkina vardim.ve en son sigarami 10 agustos aksami ictim bıraktım.bidaha da hic icmedim.2 ay oldu.zor oldu baslarda ama suan alistim.aramiyorum artik.ara sira aklima gelmiyo degil ama 2 ayimi heba etmemek adına emeklerim adına bidaha da içmeyi düşünmüyorum.darisi sana kuzum

Teşekkür ederim.bende çok uzun süre bırakıp tekrar baslayanlardanim. Oğluma hamile kalmadan 3 ay önce bırakmıştım. Hamilelik, doğum ,emzirme süreci derken bi 5 sene kadar içmedim.sonra ne oldu bilmiyorum ama tekrar başladım. Iki senedir de iki günde 1 paket içiyorum.artik bırakma zamanının gelip geçtiğini düşünüyorum.daha öncesinde deneyimli biri olarak kolay olmadığını ama imkansız olmadığında biliyorum.bu sabah saat 9 da son sigarami içtim.ben azaltarak birakamiyorum tam tersine daha fazla içiyorum.yolumuz uzun ama basaracagimiza inancım sonsuz.

Teşekkür ederim.bende çok uzun süre bırakıp tekrar baslayanlardanim. Oğluma hamile kalmadan 3 ay önce bırakmıştım. Hamilelik, doğum ,emzirme süreci derken bi 5 sene kadar içmedim.sonra ne oldu bilmiyorum ama tekrar başladım. Iki senedir de iki günde 1 paket içiyorum.artik bırakma zamanının gelip geçtiğini düşünüyorum.daha öncesinde deneyimli biri olarak kolay olmadığını ama imkansız olmadığında biliyorum.bu sabah saat 9 da son sigarami içtim.ben azaltarak birakamiyorum tam tersine daha fazla içiyorum.yolumuz uzun ama basaracagimiza inancım sonsuz.
5 yildan sonra baslayabildiysen ne illet bu sigara hepimize irade versin Allahim

Başladım canım.keske baslamasaydim.simdi ilk bıraktığım kadar kolay olmuyor.o zaman günde en fazla 4yada 5 tane içerdim.simdi 10 tane falan içiyorum.kendimi frenlemesem daha da içerim yani.ilk bırakma da hamilelik düşünüyodum belki onun için kolay geldi.ama şimdi ki çok farklı.kendimi zor tutuyorum gidip almamak için.Ama icmicem sonu yokki bu işin.

X