Sigara bırakma günlüğüm

aaa daha iyi asla moral bozukluğu olmasın o zaman madem fazlam da var diyosun spora başla hemen bol su iç bidaha sigarayı eline almak istemiceksin canım..

öncelikle sigarayi birakmak isteyen herkesi gonulden destekliyorum. ben tam 16 yil sigara kullandim ve suan 4 aydir hiccccc kullanmiyorum. Haklisiniz bu aliskanliktan vazgecmek kolay degildir. ben de cok denedim ama her basarisizligimdan sonra da vazgecmedim. once gunde 1-2 tane ictim. derken gunde yarim sigaraya dustum. sonra paket almadim veee bebegimi kaybettigim gunden itibarende (ne yazik ki kalbi durdu ve dusuk yaptim) sigarayi biraktim. yani en acili gunumde biraktim. siz de yapabilirsiniz. vazgecmeyin. önce kendiniz icin sigarayi birakin...

çook büyük geçmiş olsun canım bırakmak için en kötü vesile bu ama Allahım mutlu eder inşallah seni tekrardan..sağlıklı ve sigarasız günler hepimize..bırakınca insan şaşıyor kendine nasıl içtim ben onu nasıl kendime de etrafımada işkence ettim diye..bırakmayı aklının ucuna getirenler bile dilerim hemencecik bırakabilsinler..

canım kararın için seni gönülden kutluyorum inan bu foruma girdiğin sürece daha kararlı ve daha basit bir şekilde bu illetten kurtulacaksın.ben daha önce defalarca denedim ama hiç bu kadar karalı bu kadar azimli ve uzun süre dayanamamıştım.

bende sigaradan kurtulmak istiyorum ama bir türlü başaramıyorum insallah kurtuluruz 7 yasında bir kızım var onun için de cok istiyorum her nekadar içeride icilmesede üzerimize siniyor ister istemez cocuklar da zehirleniyor

gerçekten kızınız için bırakmalısınız benim kızım anne sigara içme tamam mı dediği akşam ki 3 yaşında çocuk yani içim sızladı.tabi kolay değil fakat azmin elinden iradenin elinden kaçmaz yani tabiki kolay değil inan çok zor ben sıkıntıdan dudaklarımı ısırdım yara yaptım ama pes etmek yokk ne olursa olsuunn

sigarasız hayata alışıyorum yaklaşık bir haftalık mücadelemin sonucunda dün ve bu gün oldukça rahatım tek sorunum sigara içmeden tuvalete çıkamıyorum dün akşam sigaranın yarıdan fazlasını kırdım bir kaç çekimlik kaldı girdim WC de içtim ancak kendime gelebildim şu sorunuma da çare bulsam kilo almaktan korkuyıruumm

herkes ööle kilo alacağını düşünür ama emin ol almıyosun canım..bünye kendini toparlıyo sıfırdan başlıyo gibi yediğin herşeyi yeniden tanıyor ve sindirimini ona göre yapıyor..ya hem sigaradan kurtulda 2 3kiloda almış ol nazar boncuğu olur bişi olmaz hemencecik verirsin zaten..

hu huu nasılsınız dumansız hava sahamın güzel insanları ben çook iyiyim rahatım çok şükür sonunda dualarım kabul oluyor sanırım tabi korkuda var ama olsun günler su gibi geçiyor inşallah böyle devam eder

öncelikle hepinizi kararınızdan dolayı tebrik ederim.ben sigarayı bırakalı 7 gün oluyor.eşim biorezonans yöntemiyle bıraktı bende en son onunla beraber içmiştim.o son içişim oldu.en başlarda çok zorlandım ellerim titrediğini bilirim ama şimdi daha iyiyim canım istemiyor sadece bazı alışkanlıklardan dolayı içmek istiyorum.onlarda zamanla geçecek inşallah.umarım bi daha başlamayız

bir sure sonra nefesiniz tamamen duzene girip; gogus ve bogazinizda agri hissetmeyeceksiniz. öksurmeyecek ve bogazinizdaki pislik (ki igrenclik olmasin diye yazmiyorum, ne oldugunu bilirsiniz) tamamen temizlenecek. iste o zamannn. super mutlu olacaksiniz. hem sigara parasi da cebinizde kalacak :))

insanın dilinin rengi bile değişiyo ne diyosunuz kızlar ya valla bu yüzümün eski güzelliğine kavuşmasından sonra hiçbişi umrumda değil

mavişş merak ettim ya nerelerdesin nasıl gidiyor..izine ayrılıcam diyodun sanırım izindesin ondan giremiyosun uzun zamandır..
neyse umarım çook aşama katetmişsindir arkadaşım kurtulmuşsundur sende şu lanetten..haberlerini bekliyorum
kızınla güzel sağlıklı günler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…