- Konu Sahibi mawixsxxsx
-
selam bende bugün bıraktım ben genelde sabahları az içen akşamları çok içen biriyim
gündüz bu saate kadar iyiydim ama akşam dayanmak için daha çok çaba sarfetmem gerekicek
ben homini gırtlak yiyemiyorumda çünki 15 kilo fazlam var bir yandanda onları vermeye çalışıyorum
ama başarıcam allahın izniyle benimde kızım var şubatta 4 yaşına giricek
onlar için bu illetten kurtulalım konunuza abone oluyorum
sürekli giricem aktif tutalım burda birbirimize yardımcı olalım
öncelikle sigarayi birakmak isteyen herkesi gonulden destekliyorum. ben tam 16 yil sigara kullandim ve suan 4 aydir hiccccc kullanmiyorum. Haklisiniz bu aliskanliktan vazgecmek kolay degildir. ben de cok denedim ama her basarisizligimdan sonra da vazgecmedim. once gunde 1-2 tane ictim. derken gunde yarim sigaraya dustum. sonra paket almadim veee bebegimi kaybettigim gunden itibarende (ne yazik ki kalbi durdu ve dusuk yaptim) sigarayi biraktim. yani en acili gunumde biraktim. siz de yapabilirsiniz. vazgecmeyin. önce kendiniz icin sigarayi birakin...
selam bende bugün bıraktım ben genelde sabahları az içen akşamları çok içen biriyim
gündüz bu saate kadar iyiydim ama akşam dayanmak için daha çok çaba sarfetmem gerekicek
ben homini gırtlak yiyemiyorumda çünki 15 kilo fazlam var bir yandanda onları vermeye çalışıyorum
ama başarıcam allahın izniyle benimde kızım var şubatta 4 yaşına giricek
onlar için bu illetten kurtulalım konunuza abone oluyorum
sürekli giricem aktif tutalım burda birbirimize yardımcı olalım
bende sigaradan kurtulmak istiyorum ama bir türlü başaramıyorum insallah kurtuluruz 7 yasında bir kızım var onun için de cok istiyorum her nekadar içeride icilmesede üzerimize siniyor ister istemez cocuklar da zehirleniyor
sigarasız hayata alışıyorum yaklaşık bir haftalık mücadelemin sonucunda dün ve bu gün oldukça rahatım tek sorunum sigara içmeden tuvalete çıkamıyorumdün akşam sigaranın yarıdan fazlasını kırdım bir kaç çekimlik kaldı girdim WC de içtim ancak kendime gelebildim şu sorunuma da çare bulsam kilo almaktan korkuyıruumm
insanın dilinin rengi bile değişiyo ne diyosunuz kızlar yabir sure sonra nefesiniz tamamen duzene girip; gogus ve bogazinizda agri hissetmeyeceksiniz. öksurmeyecek ve bogazinizdaki pislik (ki igrenclik olmasin diye yazmiyorum, ne oldugunu bilirsiniz) tamamen temizlenecek. iste o zamannn. super mutlu olacaksiniz. hem sigara parasi da cebinizde kalacak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?